Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Martha Coolidge
Met onder meer: Hilary Duff, Haylie Duff en Anjelica Huston
Plot Material Girls
"It's A Short Trip From The Penthouse To The Poorhouse."
De zussen Tanzie Marchetta (Hilary Duff) en Ava Marchetta (Haylie Duff) zijn eigenaressen van het familie-cosmeticafortuin. Wanneer er echter een groot schandaal plaatsheeft met bijbehorend onderzoek, raken de zussen hun fortuin kwijt en staat hun wereld op z'n kop.
Tanzie Marchetta
Ned Nakamori
Etienne
Martinique
Angrod_Pallanén
nou joepie...hier kijken we naar uit.
Ik hoef het niet te lezen om te beseffen dat het plot weer grandioos word. *zucht*
movielauxje
Nog zo lang wachten, ik ben een grote fan van Hilary Duff, ik doe zelf mijn spreekbeurt over mijn idool over haar!
stan
Wel leuk om te doen lijkt mij
sucses ermee!
Ik weet niet wat ik van deze film moet verwachten, Hil is goed maar de film spreekt me niet zo aan... Hopelijk heb ik het verkeerd en word het een leuke film
moviefreak#1
Rijke verwende nesten die opeens geen geld meer hebben. Doet me denken aan Uptown Girls.
Schijnt gebaseerd te zijn op de Hilton zusjes, met wie zus Haylie (de talentloze, die teert op het succes van haar zusje) ruzie heeft gehad, of zo.
Don't ask
Emese
nou ben écht benieuwd, zal wel een leuke meiden film worden ofso
duurt nog ff
Hilarious
Ik doe ook al mijn spreekbeurten over mijn idool over Hilary Duff en ik ben natuurlijk ook een grote fan!
Ik hoop dat haar nieuwe films vlug te zien zijn.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
OMG! Wat een lekkere poster! Met zo'n poster zorg je dat al die tienermeisjes een minderwaardigheidscomplex krijgen...
roosje__love
ik hoop dat hij snel uitkomt ik ben ook een hilary fan en haar films vind ik ook heel leuk kan niet wachten!
plaatje ziet er vet uit!
Hilarious
Hele mooie nieuwe poster. De filmpjes die ik al gezien heb zien er echt geweldig uit. Ik heb gelezen dat hij vanaf 26-09 in België te huur is. Dus hij komt dan zeker niet in de bioscoop. Ik kan niet wachten!
Op deze site zijn er ook filmpjes.
Te huur
Hij komt toch echt als eerst in de bios.. Het is geen direct to dvd film
stan
Originele trailer (geen scene)
Ziet er wel grappig uit
Te huur
Hij komt toch echt als eerst in de bios.. Het is geen direct to dvd film
Ja, bij "wordt verwacht" in de bioscoop staat hij voorlopig nog nergens.
In België toch. (Misschien is het in Nederland anders.) Maar bij mijn videotheek bij wordt verwacht staat hij erop voor 26 september. Ik hoop dat dat juist is (hopelijk geen fout, want dan mogen ze het ook wel eens updaten), dan kan ik hem dan al huren en wanneer hij te koop is, dan ook kopen.
En de trailer ziet er btw geweldig uit. Ik kan niet wachten.
Het lijkt me sterk maar goed
Ja, ik begin mijn hoop al kwijt te raken. Ik weet dat het nog vroeg is voor de dvd maar waarom staat het er dan. Anders moeten ze het updaten!
Ik zal blij zijn als ik eindelijk weer eens een dvd bij mijn Hilary Duff verzameling kan voegen.
Hilarious
OMG juist geluisterd naar Hilary en Haylie Duff's versie van Material Girls! Oh wat ben ik blij weer eens iets nieuws van haar te horen. Haha wat zingen ze het mooi.
Als ik haar hoor zingen kom ik gelijk weer happy.
Alvast een goeie soundtrack voor deze film.
En in de trailer is dat niet nog een nieuw liedje gezongen door Hilary dat je soms hoorde? En binnenkort is haar nieuwe videoclip "Play With Fire" te zien en ik hoorde ook nog iets over een nieuw album waar ze aan bezig is!
Oh I'm happy.
Het lijkt me sterk maar goed
Ja het is veranderd.
De film kun je nu maar huren vanaf 26 november in België.
nummervlinder
Wow, nu je het zegt. Dat voorspelt al zeker niet veel goeds. Hoewel ik niet echt luister naar de mening van IMDB. Maar op 1, ik weet niet hoor. Het wil dan toch zeggen dat hij niet supergoed of zoiets is.
nummervlinder
Ik snap niet echt wat er aan te lachen valt, maar ja als jij het zegt.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Trust
Drama / Thriller, 2010

The Sisterhood of the Traveling Pants
Komedie / Drama, 2005
broer of zus relatierijkdomfamilievrouwelijke regisseurriches to rags