Genre: Thriller / Actie
Geregisseerd door: David R. Ellis en Lex Halaby
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Julianna Margulies en Nathan Phillips
Releasedatum: 28 september 2006
Plot Snakes on a Plane
"Sit back. Relax. Enjoy the fright."
Een FBI-agent moet een kroongetuige in een zaak tegen een maffiabaas vervoeren per vliegtuig van Hawaï naar Los Angeles. Het probleem is echter dat diezelfde maffiabaas het vliegtuig heeft volgeladen met een verscheidenheid aan giftige slangen, die ook nog eens losgelaten worden.
Neville Flynn
Tiffany
Grace
Maria
motermuis
ze hadden zeker nog een jaren 70 film op de plank liggen over slangen wat een verhaal zonde van de tijd om van te sissen
Hehe best geinige film. Wel wat B niveau verhaal maar de special effects waren oke en Jackson speelt bijna altijd wel sterk als ie de bad ass motherfucker mag zijn
Gewoon 100 minuut popcornvermaak met veel dooien die grof eraan gaan door de slangen. 3 Ster.
djelle
' The Premisse for this movie...is amazing...'
Geweldig!
Phoenix
Ik vind die Nicholson toch wel zo ongelofelijk geniaal
Oh my god... Look how many snakes there are at this fucking plane!
Rushie
' The Premisse for this movie...is amazing...'
Beaker is briljant in dat filmpje
The One Ring
Weinig verhaal inderdaad, maar de film maakt zich ook maar weinig pretenties. Dit is bedoelt als puur b-filmvermaak. Meer een komedie dan een thriller/ horror. De gegeven situatie is eigenlijk nog best eng, maar wordt vooral komisch uitgewerkt. Het grootste deel van de film wordt dan ook door de makers niet serieus genomen. Maar af en toe wordt er toch een poging gedaan tot drama. Gelukkig niet te veel, want de film zakt op die momenten in. Verder is Snakes on a Plane vooral heel veel onzin. Soms flauw maar over het geheel vermakelijk.
guulbert
Dit is echt zo een film waarbij je je verstand op nul moet zetten en gewoon van de film moet genieten.
Dit is dus bij deze niet gelukt.
Het is gewoon te onrealistisch (ge kunt drijven en ge kunt overdrijven). Het begin is dan ook het beste van de film.
De slangen zagen er dus zwaar fake uit en bij die soort van anaconda kost ik me niet meer inhouden van het lachen. Ik vroeg me heel de tijd in de zaal af waarom zit ik nu naar die film te kijken als ik toch al weet hoe het zal eindigen (en ik wist het). De film probeert over het algemeen grappig te zijn maar lukt niet zo best met af en toe een poging tot drama.
Vond de film vooral eentonig en totaal niet spannend en het kwam echt niet op een dode meer of minder (heb mezelf bezig proberen te houden hoeveel er werkelijk waren gestorven -uit verveling).
Saaie film die me niet kon boeien en vond het zonde van mijn geld hoewel het maar 3 euro was.
*1.5
Friac
Perfect het gevoel dat ik had na het bekijken van de film. Ik verwachtte een onvoorstelbaar stuk trash, maar uiteindelijk is het nog degelijk popcornvermaak geworden (met een ranzig B-kantje eraan natuurlijk
Een beetje jammer van het einde dat net iets te snel afgehandeld werd...
3* (eigenlijk 2,5* , maar heb me echt goed geamuseerd tijdens deze film
Perfecte mix van aktie , humor en een beetje horror ( thriller) heerlijk vermaak met een zak popcorn en een cola.
De acteurs hebben er duidelijk zelf ook schik in , ook leuk om Julianna Margulies weer eens te zien ( ER) die er namate ze ouder wordt er steeds beter uit gaat zien.
KristofBeckers
SNAKES! (dit gaat wss gewist worden omdat het niets over de film verteld en zinloos is maar ik vond het even nodig)
Riddick
Gisteren kwam ik uit de bios met een Lach kick... Ik had dit echt niet verwacht.. Vond de film slecht, en zoals Silverfaustx zei, het is zo slecht dat het weer goed is..
Ik heb me heerlijk vermaakt.. alle manieren hoe de slangen de mensen afmaken vond ik mooi.. ..
Maar verder vond ik het niet zo speciaal...
3*..
zeus
Lekkere makkelijke wegkijkfilm die mij niet heeft verveeld. Het is inderdaad allemaal niet al te best, maar toch heeft het ook wel weer iets... 3,5*.
Snakes in the Cinema
''In een bioscoop in de Amerikaanse staat Arizona hebben een stel grappenmakers Samuel L Jackson's nieuwe film Snakes On A Plane wel heel letterlijk genomen.
Ze lieten tijdens een voorstelling van de film afgelopen vrijdag twee echte ratelslangen los in een bioscoopzaal in Phoenix waardoor er uiteraard paniek ontstond. Daar zal gimmick koning William Castle in de jaren vijftig vast niet aan de gedacht hebben.
De twee giftige diamondback ratelslangen moesten door twee slangendeskundigen gevangen worden. De slangen zijn waarschijnlijk in rugzakken mee de zaal ingenomen maar van de daders ontbreekt nog elk spoor. De slangen zijn inmiddels weer vrijgelaten in de woestijn.''
wojoow wojoow
gek vriend..
Bone*Thugs
Ja deze film keek lekker weg...hij was niet supergoed maar ook niet slecht!
Hij heeft me geen seconde verveeld!!!
Toen ik Julianna Margulies zag dacht ik eerst van; waar ken ik die ook al weer van maar leuk dat ze in deze film speelde!
Verder krijgt deze film van mij *3,5
kArIzMa_TuRk
eigenlijk is de Genre van de film Thriller/Komedie..
maar actie hoort er ook bij..
leuke stukjes..
'die sex-scene toen die slang de tepel van die vrouw ging grijpen'

'en die wc-scene toen die man moest plassen en de slang ging aanvallen'

'toen die slang in de dikke vrouw ging die aan het slapen was en ze het lekker geil vond'

'en toen die man het hondje van die vrouw ging weggooien (net als een slang voeren) en die vrouw ging huilen en zei 'I hate You'.. hoor die man ''everyone would have done that, if they were (me) in my position''

'en de bodyguard van een beroemde 'zanger/rapper' werd gebeten in z'n kont. en een man zei dat je de gif uit de kont moest zuigen (that you most gonna suck the poison of).. en die bodyguard zei ''There is no Sucking'' ''No Sucking''
en hij zag een mooie vrouw die de gif van een klein kindje aan het zuigen was.. en zei ''That's what I am Talking about''
haha

'en toen ze gingen landen zei 'Troy' (Kenan Thompson) ''Yeahh Yeahh I am Troy and next to me sits the man My brother from another mother''

goeie film
echt lachen ik hoop dat er meer delen van komen..
Prudh
Had je dat nog niet gehoord? Het vervolg is al in de maak en heet More Snakes on a Plane...
Meen je dat?
je maakt een grapje toch?
Mars18
Heb voor woensdag bij pathe de kuip een plek voor de speciale voorpremiere, met een verrassing. Maar wat zou dat kunnen zijn ?
film lijkt me best leuk
feanaro surion
Briljante titel
Snakes on a Plane ... een titel die ... verwachtingen schept.
De eerste 10 minuten is het even tanden bijten. Geen plane, nog minder snakes. Ik vroeg me zelfs af of ik wel de juiste film had. Na een minuutje of 10 komen de planes dan. Nog steeds weinig boeiend. Standaard zooi van passagiers voorstellen en natuurlijk de hostesse op haar laatste vlucht.
Beetje doordrammen en dan zijn er eindelijk de snakes. CGi fodder van een redelijk bedenkelijk niveau, maar wel nodig om het nogal overdreven komisch effect te bereiken, waar de film duidelijk op mikt. 't Is vreemd een film als deze te zien. Veel media aandacht voor een oertypische, met geld gespekte B-film. Vanaf dit punt in de film wordt het ook best leuk allemaal, al is het zeker nergens hoogstaand of super. Gewoon lekker dom vermaak.
Op het einde zitten er ook nog helicopters in maar die hebben ze wijslijk uit de titel gehouden. Al is het maar omdat er in de helicopters geen slangen zaten.
JurassicPark
domme film neppe slangen anaconda is de beste slangen film nog steeds 0,5
Spartaan1986
Moeilijk om te beginnen met deze film
Slangen zien er vrij nep uit, einde is voorspelbaar en niet denkbaar. zeg nou zelf een 1 of andere 'guard' van een gangster rapper die de passagiers moet redden omdat ie heeft leren vliegen bij een Playstation spelletje. Je moet er de humor maar van inzien, ondanks dat de film niet als een comedy wordt bestempeld.
Ook vond ik de actiescenes vrij rommelig, het tempo zit er weliswaar goed in maar het gaat allemaal net wat te snel om goed te kunnen zien wat er precies gebeurd.
Ook welke personen het gaan overleven kan je al snel zien.
Nee Snakes on a Plane is eigenlijk een vrij matige film en als Samuel L Jackson dan weer eens gaat schelden, slechte actrices weer gaan bleren en het vliegtuigveilig landtweet je dat je naar een totaal overbodige Anaconda remake hebt zitten kijken die ook nog eens veel minder aanspreekt door de totaal futloze personages.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Misdaad / Documentaire, 2019
Geen reacties

Coach Carter
Drama / Sport, 2005
slangfbivliegtuigdierlijke aanvaldoodfirst class duringcreditsstingersnake attackwitness to a crime suspensefulfrightened