• 9.153.103 stemmen

Madea's Family Reunion (2006)

Drama / Komedie | 107 minuten

Genre: Drama / Komedie

Alternatieve titels: Tyler Perry's Madea's Family Reunion / Tyler Perry's Madea's Family Reunion: The Movie

Geregisseerd door: Tyler Perry

Met onder meer: Tyler Perry, Cicely Tyson en Maya Angelou

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Madea's Family Reunion

"Come as you are. Leave different."

Mable 'Madea' Simmons lijkt nu toch echt te veel hooi op haar vork genomen te hebben. De forse Afro-Amerikaanse oma heeft zojuist de zorg over de weggelopen Nikki toegewezen gekregen. Daarnaast moet ze haar nichten Lisa en Vanessa bijstaan die serieuze problemen in hun liefdesrelaties ondervinden. En ze organiseert ook nog eens een familiereünie! Terwijl het feest nadert, worden geheimen onthuld en stijgt de spanning. Madea moet al haar tactische trucjes uit de kast halen om de goede vrede te bewaren en vooral haar familie bij elkaar te houden!

avatar van cnad

cnad

Mooie film,

Goede verhaal lijn

Origineel verhaal, (met wat afkijken bij big mommas house)

niet veel boeiende dingen soms verveelt het wat,

maar ik heb me niet verveeld tijdens de film,

Soms lijkt die wat op Big momma's house maar dat kan ik wel door de vingers zien

avatar van fritsy

fritsy

D8 lekker lach film erop, bleek het een vette DRAMA te wezen met komische noten er in.

En de film info hier boven klopt ook geen barst van heb geen peuk of pistool of begrafenis gezien,

avatar van WausMop

WausMop

Ik ben helemaal het met fritsy eens..

Heb de film net nog gezien, dacht: "Leuk, een komedie!"

Niet dus !

Ik vind het ook een drama en ik vond er niet eens iets komisch aanzitten.. verder merk ik weinig van de "organisatie" van een familiereunie (bijeenkomst), het huwelijk én de begrafenis (was er iemand dood dan )..

Dus eh.. waar blijft de/het goede plot van deze film ?!

Bovenaan de pagina staat 'corrigeren'.

avatar van Batcompu

Batcompu

Idd ook ik heb deze film net gezien niet 1 sigaret gezien en ook geen pistool.

Madea komt er zelf maar weinig in voor en moet dan dingen doen die zogenaamd grapig zijn echter dit slaat door het overige van de film de hele plank mis en lijkt er meer gewoon bij geplakt om er nog iets van proberen te maken.

ik geeft hem dan ook een 0,5 omdat je niet lager kan geven hier.

avatar van kanjertje

kanjertje

Leuke, amusante film.

Heb me er goed mee vermaakt.

Vond wel dat er genoeg humor in kwam want geregeld toch eens goed kunnen lachen.

Mooi is de manier waarop de maker er in slaagt om dramatisch verhaal toch te vermengen met een vleugje romantiek en een dikke dossis humor.

Wou dat er meer van zuke films kwamen.

avatar van kanjertje

kanjertje

Heb hem vandaag een tweede keer bekeken en moet toch wel iets mijn mening herzien.

3 voor deze film is ietsie overdreven, verander daarom naar 2,5.

Dit onwille van toch geregeld langdradig en teveel zogezegde 'poetische voordrachten'.

avatar van N_SANE

N_SANE

Wat een heerlijke film! Ik verwachtte eerst een oude dikke vrouw (Madea) die voor vermaak zou zorgen en had er dus geen hoge verwachtingen van. Maar deze film was dus werkelijk anders dan ik had gedacht! Echt een mooie film waarin verschillende elementen als humor, liefde/romantiek en drama zich op een juiste manier afwisselen. En de sfeer was ook om te genieten.

avatar van egbert-Bos

egbert-Bos

Ik kon niet echt in de film komen ben gewoon maar lekker een boek gaan lezen tegwen het einde werdt de film dan eindelijk eens interessant.

ik geef de film een 0.5 voor het verhaal wat mij niet kon bekoren en een 1 voor het acteren wat relatief aardig was. maar dit is voor mij nu echt een comedie zonder humor teminste ik kon er niet om lachen.

avatar van drlina

drlina

Een hele leuke film! Sommige stukjes waren heel erg grappig en anderen waren zo zielig!

avatar van robertjuh

robertjuh

Ook weer een goeie film van Tyler Perry.

Alleen niet de beste.

avatar van Najade

Najade

Goeie film van Tyler Perry, waarin hij durft om taboes zichtbaar te maken, wederom weer met sterke boodschappen.

avatar van Noodless

Noodless

De scènes waarin Tyler Perry in voorkomt als Madea of Joe zijn meestal leuk en grappig. Maar Tyler Perry als regisseur wil er ook een leuk romantisch verhaal van maken met de nodige dramatiek en daar slaagt hij niet echt in. De dramatiek en romantiek is wat te zoet gezien de vele poëtische dialogen. 5/10

avatar van Ebenezer Scrooge

Ebenezer Scrooge

• 2038 berichten

Oei, wat was dit nou joh?

Het belerende ligt er echt metersdik bovenop; gedraag je, maak je huiswerk, praat beleefd... iew.

Wat een verschil met de laatste film van Madea die ik zag, uit '23. Madea is hier duidelijk nog van de ouderwetse opvoeding, want in het eerste halfuur heeft ze al drie kinderen afgeranseld, één keer zelfs met de riem. Nou ja, die vroeg erom...

Aan het slot worden we nog getrakteerd op een heuse openlucht-kerkdienst, in aanwezigheid van Maya Angelou, waar de aanwezige jeugd bestraffend wordt toegesproken door Cicely Tyson als aunt Myrtle: we zien jullie vloeken, vechten, vrouwen dragen bijna geen kleren... euh, pardon? We zien de hele film mannen met ontblote bovenarmen, maar o wee als een vrouw iets teveel bloot laat zien.

Het woord God komt ook wel erg vaak voorbij, dat zie je in de laatste Madea ook helemaal niet.

Ondanks dat preutse, moralistische gezever heb ik toch ook zeker wel genoten en gelachen, om Tyler Perry als Madea vooral: "That baby is speaking to you... say goodmorning!"

Veel slow R&B.