Genre: Thriller / Mystery
Met onder meer: Nicolas Cage, Ellen Burstyn en Leelee Sobieski
Gesproken taal: Engels en Slowaaks
Releasedatum: 31 augustus 2006
Plot The Wicker Man
"Some sacrifices must be made"
Politieman Edward Maulis raakt geobsedeerd door de verdwijning van een jong meisje. Haar spoor leidt naar een eiland waar de bewoners zich vreemd gedragen. Maar Maulis laat zich niet uit het veld slaan en ontdekt dat de eilandbewoners zich bezighouden met bizarre, heidense rituelen.
Edward Malus
Officer Pete
Rowan Woodward
Truck Stop Waitress
Frieky
Ik heb me eigenlijk wel vermaakt met deze film. Kende het origineel niet en ging dus zonder vooroordelen de film in.
Misschien toch eens het origineel zien.
JLN
echt een hele slechte film, super vreemd en alles.. waarom doen ze zich zoveel moeite voor 1 man ontvoer em dan gewoon:s
moviefreak#1
Het verhaal blijft gewoon aardig maar de spanning van het origineel is volledig weg. Wat overblijft is Nicolas Cage die geen idee heeft waar hij mee bezig is en chronisch miscast is voor deze film. Een nominatie voor de Razzie-Awards is niet ondenkbaar. Gelukkig doet Ellen Burstyn mee die het naar een iets hoger niveau brengt qua acteerwerk maar ook zij kan in de paar scènes waar ze mee mag doen de film niet meer redden. En dan zien we aan het einde ineens James Franco ? Kunnen we daaruit opmaken dat er een deel 2 aankomt ?
Leuk vermaak maar kijk liever het origineel 2,5*
jack-sparrow
is hij goed ?
volgens mij wel , want de meeste films met nicholas cage zijn goed.
100%VANDAMME
Deze film vond ik echt heel goed, echt ik schrok me toch wel een paar keer in de bios, als je die flashbacks ziet en als je rowan zo onder de bijen ziet, vond het verder goed geacteerd, goed verhaal, film is gewoon dik in orde.
Normaal houd ik niet van de films met Nicolas Cage, maar deze vond ik echt heel goed.
Vond het ook leuk om een keer een film van millennium films in de bios te zien, komt maar zeer zelden voor, ondanks ook deze studio veel goede films maakt.
Daser
Vernakelijke film, gelukkig niet politiek correct. Kleine spanningverhogende elementen, als bijvoorbeeld de bewegende zak zorgen voor onderhuidse spanning. Cage zette een mooie neurotische rol neer, was bang dat het een 'het was maar een droom film zou worden'...gelukkig niet, een lekker *crack crack au!* einde zorgde voor een voldaan gevoel.
Josjeh
ik lees allemaal goeie berichtjes maar ik vond deze film echt saai. ja op het begin was het nog wel leuk maar daarna met die rare wijven op dat eiland vond ik er niks meer aan
Ne_Na
Kom net uit de bios. Vond het een vermakelijke film, maar geen topper zeg maar
Wist ook niet dat het een remake was, dus na het lezen van die berichten, en het bekijken van de informatie over het origineel maar snel besloten om die binnenkort te kijken.
Miezz
Mja, mja, mja..
Ik vond het wel een goede film geloof ik. Verre van standaard, de inderdaad onderhuidse spanning vond ik een erg sterk element.
Moet maar even met het vrouwtje gaan praten, dat ze geen gekke ideeën in dr kop krijgt (wat ik ook gelijk zei toen we de zaal uitliepen.. Je had ze moeten zien kijken!
)! 3,5*
Word_Play
Haha, damn, deze film was ZO slecht. Nergens spannend, acteurs die amper een zin af maken ("Yes...it's...no...well...yes...it's..strange"- leer friggin' praten!), vreselijk script..pfff.
De enige reden dat deze niet een 1,5* kreeg is Nicolas Cage. Hoewel hij het niet al te best deed (rondrennen met een uitdrukking van "Adaptation, Matchstick Men, Lord of War, waar ben ik nu in godsnaam mee bezig?" op zijn gezicht) was hij toch verantwoordelijk voor een paar geniale, maar waarschijnlijk onbedoelde, grappige momenten:
- Die dubbele hallucinatie: God Damnit!
- "Killing me won't bring back your fucking honey!" "Yes, it will!"
- Die stoot tegen Sister Beech, geweldig
- Die "karatetrap" tegen Sister Honey, geweldig
Maar het meest briljante moment, waar hij gewoon een Oscar voor moet krijgen is toch wel de infiltratie en de bijbehorende reddingsactie in het berenpak met als hoogtepunt die stoot, ik kwam niet meer bij van het lachen. Just when you thought you saw it all..
Voor deze momenten krijgt hij een ster extra, wat het op een 2,5* zet. Ik heb me kostelijk vermaakt.
Chavez
Hele slechte film, zonde van me geld om deze te bekijken in de bios. Het acteerwerk van Nicolas Cage was ook niet echt goed.
gigawebs
Ik heb hem gister in de bios gezien. Vond hem best wel goed. Goed geacteerd, Goed verhaal. Niet de beste film van Cage. Maar zeker de moeite waard.
3.5
Yuppie_Scum
een typisch gevalletje van een arnold bruggink film!
Hij hikt de hele film tegen iets aan...het 'dadelijk komt er
vast iets leuks, sicks, grappigs etc' gevoel.
Helaas komt dat moment niet.
shaggiebabe
ik heb deze film gekeken met een vriendin in de bios.en ik heb nog nooit zo'n slechte film gezien.het is omdat we in het midden zaten anders waren we vertrokken.
Inperfections
Het origineel niet gezien. Dit, though, is vermakelijk. En meer kan ik er niet van maken. In het midden kon ik het einde al raden
subder
Volgens mij begrijp je de kern van de film niet helemaal
squash2002
Toch nog wel veel negatieve reacties.
Mijn inziens een redelijke film die je bezig houd tot de laatste minuut. Gewoon een mysterieus verhaal die nieuwsgierigheid bij je opwekt over de afloop.
1* of 1.5* vind ik echt te min...maar ieder zijn stem/mening.
De originele film kreeg bijna 4* van de stemmers.
Deze krijgt van mij 3*
red_dragon
ongelooflijk!!! wat een slechte film!
en dat met Nicolas Cage .... dat doet wel pijn zeg!!!
het begon aardig maar het werd alleen maar slechter... tot het laatste seconde!
deze film wil ik graag snel vergeten...
dus maar 1*
c4rpc4tch3r
verschrikkelijk, een van de slechtste films die ik ooit gezien heb! en ik kijk ontzettend veel films dus dat wil wat zeggen!
joey87
Toch maar blij dat ik even naar moviemeter ben gegaan voordat deze de dvd speler in ging, mooi niet dus
maurice74
Kan iemand me vertellen of de muziek in de remake net zo de moeite waard is als in het origineel?
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ik weet niet waar Nicolas Cage momenteel mee bezig is, volgens mij speelt hij in 5 films in 1 maand, en kwantiteit gaat in dit geval nogal ten koste van de kwaliteit.
Geef mij de Nicolas maar uit "Adaptation", "Matchstick Men" en voor "Leaving Las Vegas".
movie*freak
ongeloofelijk stom kon m'n ogen niet geloven toen het afgelopen was SLECHTSTE FILM die ik ooit in bios heb gezien. iedereen was boos in bios omdat zo een kut film was het slaat echt nergens op ik vind half ster al meer dan genoeg
Halcyon
lol
Brakeburner
Ik ken persoonlijk de muziek uit de originele prent niet, maar in deze versie is ie in ieder geval ook de moeite!
De muziek is trouwens gecomponeerd door Angelo Badalamenti (die we al eerder kenden van de mysterieuse soundtrack van Mulholland Drive)
frederique89
ongelooflijk!!! wat een slechte film!
en dat met Nicolas Cage .... dat doet wel pijn zeg!!!
het begon aardig maar het werd alleen maar slechter... tot het laatste seconde!
deze film wil ik graag snel vergeten...
dus maar 1*
Nicolas Cage is nu wel niet de beste acteur dat er is. Hij speelt vaak in flaters, denk zelf dat hij meer in flaters meespeelt dan in echte goede films!
Ik ga hem binnenkort is zien.
sn@ke
- 2077 berichten
Ach ach , zeker vermakelijke film en gewoonweg grappig nog ook : Cage in een berenpak een sister een ninjatrap zien verkopen deed me toch best hard lachen
. Film drijft op mysterie en de spanningsboog staat strak , tebninste als je het origineel nog niet hebt gezien.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Red Rock West
Thriller / Misdaad, 1993

National Treasure
Avontuur / Actie, 2004
californiëgebaseerd op boekeilandvliegtuiglimousineremakeauto ongelukallergy beebased on moviefolk horror