Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Troy Miller
Met onder meer: Michael Keaton, Kelly Preston en Mark Addy
Plot Jack Frost
"Jack Frost is getting a second chance to be the world's coolest dad... if he doesn't melt first."
Jack Frost is een zanger die vaak van huis is. Hierdoor kan hij niet veel tijd besteden aan zijn zoontje Charlie, ondanks dat ze veel van elkaar houden. Wanneer Jack overlijdt in een auto-ongeluk, verandert Charlie in een treurige jongen, totdat Jack terugkeert als sneeuwman. Nu kunnen ze alle dingen doen waar ze niet aan toe kwamen toen Jack nog mens was.
Jack Frost
Tuck Gronic
Spencer
Dennis
Rory Buck
Haha, heb je deze ook gratis gekregen bij je nieuwe dvd-speler Hugo?
Macmanus
Is dit die film waar Shannon Elizabeth word verkracht door een sneeuwpop?
NERD
hahahah, in een kinderfilm?
tovenaar
Ronduit verschrikkelijk! Ik kan niet begrijpen dat er ook maar iemand is die deze film met meer dan een 0,5 beloond! Bleh!
Mik
Maak je geen zorgen Tovenaar, deze krijgt ook van mij de topscore van 0,5 ..
Ik ga zelfs Bicentennial Man opwaarderen om zo aan te geven dat deze film NOG erger was.
Erg cliché en Amerikaanse film, kortom een ongelofelijke baggerfilm. Het verhaaltje is aan het begin lekker luchtig, waar het Frost gezin nog lekker gelukkig lijkt. Dan opeens vergeet Jack een ijshockey wedstrijd en opeens is hij een slechte vader. Maar.......hij krijgt een tweede kans en komt terug als.......sneeuwman. En dan wordt hij opeens de beste vader van de wereld en iedereen vind het mar heel gewoon dat Jack een sneeuwman is. Nou, ik zat dus te wachten op een happy end, waar Jack weer in een gewone Jack reïncarneert en waar ze nog lang en gelukkig leven bij een brandende open haard. En dan gaat Jack weg? Waarom ga je nou in vredesnaam weg als je de gelukkigste kerst van je leven hebt?? Ik kan hier echt niet meer dan 1* voor geven.
predator
- 1948 stemmen
dit is echt afgrijselijk zeg, getverderrie wat een drek. Laat die sneeuwpop dan maar als een seriemoordenaar/verkrachter rondhuppelen in godsnaam. Dat zou de film een stuk een omhoogtrekken.
Scratt
goed voor sentimele trutten die nog nooit een film heben gezien
moviemike
Mooie vertolking van Michael Keaton.
Daarmee is zowat alles gezegd.
xangadix
Henry Rollins zit er in. Dat is voor mij de reden geweest om hem te kijken...
Flipman
Michael Keaton zit er in. Dat is voor mij de reden geweest om hem te kijken...
Julie
echt een zalige film
de ontroerende momenten waren echt goed
echt een mooie film
Julie
goed voor sentimele trutten die nog nooit een film heben gezien
kalm aan eh
jack-sparrow
een erg knappe en ontroerende film.
knap idee voor films.
ik geef 3.0
Rianneke_Dan
Ik vond het ook altijd een leuke film hoor! Maar ik ben geen sentimentele trut gelukkig
Het is gewoon wel een leuk vermakkelijk filmpje lekker voor tussendoor, meer niet.
Lang geleden dat ik hem gezien heb, maar gooi deze nu op 3*
Hop
Deze film was echt niks voor mij maar toch een originele famile/kinderfilm, vandaar 2.5*
Minority_Check
het is wel leuk om het 1 keer te zien in kerstmis
maar het is verder niks aan
tommykonijn
Micheal Keaton in een best leuke rol maar de Film zelf boeide me niet echt en ik weet ook niet echt precies waarom ik vind de film niet super slecht maar ook helemaal niet super goed.
Lad
Vanwaar deze lage score?
Een leuke familiefilm, perfect voor Kertmis om met zen allen rond de buis te zitten.
Neen, dit laag gemiddelde verdient deze film zeker niet!
Verkeerde Jack Frost
Dan toch maar gekeken, tegen beter weten in. Hypercliché en in alle opzichten vreselijk slecht.
Keaton is echt onuitstaanbaar, net zoals het jongetje. Maar ze halen het niet tegen de geweldige moraaltjes die in de film verstopt zitten. Want iedereen verdient een tweede kans natuurlijk!
Het is vast leuk voor de kindertjes, misgun ze dit plezier dan ook helemaal niet, maar ook dan kan het nog zonder een hoop geforceerde flutmoraaltjes.
Verder duidelijk geen film voor mij. 0.5*
Norma
Het leek me wel een lieve kinderfilm, maar dat viel flink tegen. De aanloop duurt veel te lang, waardoor de aandacht al verslapt voordat het verhaal echt is begonnen. Wat volgt is een niet leuke Keaton als een tamelijk eng uit zijn ogen kijkende sneeuwpop en veels te lang uitgerekte scènes van respectievelijk een ijshockeywedstrijd en een dolle sleerit. De aankleding, met veel sneeuw en kerstlichtjes, is zo nu en dan nog wel aardig, maar het verhaal is saai en de moraal is klef.
cm_punk
Helemaal geen slechte film. Deze ooit nog eens op Canal+ gezien en weet er best nog veel van.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Ik vond hem ook goed. Uiteraard wat melig en sentimenteel, voor wie daar niet tegen kan is er nog een andere Jack Frost

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

The Nativity Story
Drama / Avontuur, 2006

Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
Misdaad / Thriller, 2009
vakantieverlies van geliefdechristmas partyverliessnowmanchristmas story kerstmis