Genre: Familie / Komedie
Geregisseerd door: Bob Clark
Met onder meer: Kathleen Turner en Kim Cattrall
Releasedatum: 22 juli 1999
Plot Baby Geniuses
"Think innocent. Think helpless. Think again. Naps are history."
Dr. Elena Kinder en Dr. Heap werken voor BABYCO, fabrikant van baby-producten. Wat echter niemand weet is dat zij in het geheim bezig zijn met het kraken van de 'baby-taal', een geavanceerde taal waarmee baby's met elkaar communiceren. Er ontstaan problemen wanneer Sly, de slimste baby, ontsnapt uit het lab en de baby's in de buitenwereld verenigt. Samen proberen ze de baby's uit het lab te bevrijden, en het is aan Kinder en Heap om Sly te vinden voor het te laat is.
Elena Kinder
Mayor
Sly / Whit
Sly / Whit
otherfool
Vervelende, saaie film. De babies zijn bloedirritant en te lachen valt er al helemaal niet. Oftewel; ik kan niet wachten om deel 2 te kijken!
1*.
IcU
Vroeger met een kinderfeestje naar deze film geweest. Gelijk geen vrienden meer met die gast...
Diesel
Tijdverspilling. I want 97 minutes back, Bob Fucking Clark.
Alastor
ik zag hem op een rommelmarkt liggen voor 2 euro. ik kocht hem als cadeau voor mijn zusje. die vond hem geweldig !

Drs. DAJA
Wat een troep zeg.
Bij een komedie hoor je te lachen, ik kon wel janken.
daanos;
TE vaak gekeken.. en waarom? pfffff al sla je me dood...
vind er iig helemaal geen **** aan...
Jessu123
wel raar dat er in de film een man inspeelt dat het déjá vú taal kent van de baby's dat is goed ook dan valt het iets meer op. het grappigste was dat die baby keyboard speelde maar van die geniale noten moeten door een stunt muzikant zijn. 4,0
Ascari
is dit die film waarin zo'n man steeds zo'n trap op probeert te komen, en dan een hark ofzo tussen zijn benen krijgt?
Spartaan1986
Leuk: Nee Beschamend: Ja
Ongelofelijk hoe je toch met een vrij redelijke cast zo'n draak van een film kan afleveren.
Geen moment is de film grappig, zelfs niet voor de allerkleinsten.
Troep van de bovenste plank. Een dikverdiende 0,5*
Ché Cliché
Dit is echt verschrikkelijke bagger. Het verhaal is dom, de acteurs zijn verschrikkelijk, de verhaallijn (welke verhaallijn?) doe de nekharen rechtomhoog staan..... Vreselijk.
DOBBY DIGITAL
een 0.5 staat bij mij in dit geval voor het aantal seconden dat ik heb gekeken!
Deed hem aan en heb nog nooit zo snel een DVD uit mijn speler gehaald.
door die bril dacht ik eerst dat het een meisje was
5,0 vooral de scene met die baby die muziek maak
Zenview
Haahaahahhaha wat een domme verhaal hahhhahhhaaah........
Het kraken van een baby taal hahahahah.........
Leland Palmer
Soms kan er een kleine glimlach vanaf, maar dan ook een hele kleine in dit prutswerk!
JTV-kijker
- 2017 stemmen
voor die 3-4 keer dat ik eens heb gelachen toch nog 1* voor mij
bazillion
Ik was echt iets van 10 toen ik deze film zag, misschien nog wel jonger.
En ik heb me helemaal doodgelachen.
Toch een keer perongeluk herzien, toen ik wat ouder was, en wat een flutfilm.
0,5 (eigenlijk nog niet eens waardig)
door die bril dacht ik eerst dat het een meisje was
5,0 vooral de scene met die baby die muziek maak
herzien wat ik zei 0,5*
deTuinman
de hoge cijfers hier berusten op de leukheid van de babys? wat is dit voor een kinderstemming
wat is deze film slecht zeg,
het lijkt net een tv-serie, de cast daarentegen is wel loyaal en maakt zich dan ook ten schande door de film
FullMoon
Wat ik me afvraag is dat toen al die acteurs mee hebben gedaan aan deze film, hebben ze dan met plezier naar gekeken en genoten? Hoe denken ze er zelf over......... Ik heb zin om mezelf op het hoofd met een deegrol te slaan na het zien van deze film.
maerk
Inderdaad een belabberde film, maar niet zó erg om er 0,5 ster aan te geven. Soms wist de film wel een glimlach op mijn gezicht te toveren (alleen verdween die meestal meteen weer).
Chattingforum
Zelf heb ik de hele film vandaag gekeken. En zoals ik hem zag was die wel erg leuk. Ik houd er wel van om films te zien die een beetje onmogelijk zijn. Wel ben ik benieuwd hoe ze die baby's een stem hebben laten geven en zo laten bewegen. Zelf vind ik het een goede film.
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
Dit was serieus nog een best leuke film, jammer dat hij totaal niet gewaardeerd wordt.
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
"Hahahaha" wat grappig zeg...
planet_of_death
Oke... Ik vond hem walgelijk. Dit is echt het toppunt van niet grappig.
*0.5
tommykonijn
Ik vind hier eigenlijk helemaal niks aan, Slecht geacteerd, Slecht Verhaal alleen de titel zegt eigenlijk al genoeg, Hoe dan ook ik heb me hier in ieder geval absoluut maar zeker niet mee vermaakt, Ik hoef hem eigenlijk niet nog eens een keertje te zien.

Baby Geniuses and the Space Baby

2013
1 reactie

SuperBabies: Baby Geniuses 2
2004

De slechtst beoordeelde films op de Nederlandse streamingdiensten

Lauf Junge Lauf
Drama / Oorlog, 2013