• 9.373.069 stemmen

Geregisseerd door: Bob Clark

Met onder meer: Kathleen Turner en Kim Cattrall

Releasedatum: 22 juli 1999

Plot Baby Geniuses

"Think innocent. Think helpless. Think again. Naps are history."

Dr. Elena Kinder en Dr. Heap werken voor BABYCO, fabrikant van baby-producten. Wat echter niemand weet is dat zij in het geheim bezig zijn met het kraken van de 'baby-taal', een geavanceerde taal waarmee baby's met elkaar communiceren. Er ontstaan problemen wanneer Sly, de slimste baby, ontsnapt uit het lab en de baby's in de buitenwereld verenigt. Samen proberen ze de baby's uit het lab te bevrijden, en het is aan Kinder en Heap om Sly te vinden voor het te laat is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Flop?!?

avatar van Lt-zero

Lt-zero

moest toch wel wennen aan die kim catrell das toch dezelfde uit sex and the city. herkende d'r bijna niet.

avatar van Jildou

Jildou

Toen ik deze laatst op tv zag vond ik hem eigenlijk best vermakelijk..

De volwassenen waren een beetje sneu, maar die baby's waren best wel schattig..

Alleen dat de hoofdbaby zeg maar op een gegeven moment een beetje de held uit gaat zitten hangen vind ik minder..

Ik geef deze film 2,5 ster.

avatar van zero_cool

zero_cool

dezuh is lachuh

avatar van Plintkabouter

Plintkabouter

Lelijke nix film... 0.5

avatar van alexis

alexis

leuk verhaal met de doc uit back to the future! en pratende baby's...

het idee dat baby's tot 2 jaar alles van het universe weten is best een aardig idee het had aleen wat beter uitgewerkt kunnen worden.

avatar van pinky

pinky

• 1999 stemmen

Als je een film na een half uurtje opgeeft - doelbewust, omdat het gewoon hopeloos is, niet omdat toevallig net de buurvrouw een bakkie leut komt doen of omdat de ondertitels diagonaal over het scherm rollen of omdat je in coma bent geraakt - nee, echt omdat de film op eigen kracht volledig zuigt... zou je 'm dan eigenlijk niet een waardering van 0 sterren moeten kunnen geven?

avatar van renske

renske

Mooie zin, Pinky!

avatar van pinky

pinky

• 1999 stemmen

Dank je, Resnke. Zo zie je maar wat je allemaal met je tijd kunt doen als je een film al na een half uurtje uitzet.

MaTtIeBoY

Ik vond deze film echt 3 x niks.Maar ja gelukkig ben ik niet de enige.Er kwam geeneens een glimlach over me lippen.

MaTtIeBoY

Ze hadden er ook 0 sterren voor kunnen geven als dat bestond wat een draak zeg!

avatar van U-96

U-96

• 2064 stemmen

Ojee wat slecht.. Lijkt een beetje op Baby's Day Out.. Kinderen van zichzelf vind ik al zeer irritant, maar dit sloeg echt alles.. Die vrouw van dat verborgen labaratorium vond ik verdacht veel lijken op die hoofdzuster uit One Flew Over The Cuckoo's Nest.. Enfin, deze film lijkt me alleen geschikt voor kinderen, die kunnen er wellicht nog om lachen..

Kreeg *0.5* van de Veronica-gids.. Halve sterren geef ik alleen bij films waaraan ik me alleen maar geërgerd heb.. Zo erg was 't gelukkig niet..

*1.0*

avatar van jassonn

jassonn

avatar van gotti

U-96 schreef:

Kinderen van zichzelf vind ik al zeer irritant, maar dit sloeg echt alles..

Dit ligt misschien meer aan jou dan aan al die kinderen...

avatar van donnie B.

donnie B.

Kim Catrall... altijd OK!

avatar van movie-freak

movie-freak

Terecht nummer 2 in de flop 100

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Mwah ik kan wel meer als 1 film bedenken die toch echt stukken slechter waren maar idd dit is een erg vervelende film.

avatar van nice guy eddy

nice guy eddy

Ooit een gezien en kvon me redelijk kut nu nog eens een stuk gezien en nu zoog hij helemaal.

avatar van Jolaine

Jolaine

Vind ik toch nog een grappige film, leuk om met de kids samen naar de kijken, toch een 4/5

avatar van Mudrlooz

Mudrlooz

ik heb zeker honderd slechtere films dan deze gezien, snap niet dat deze zo hoog staat in de flop100

avatar van Marki_san

Marki_san

Deze was toch redelijk goed, of ligt het aan mij?

avatar van The One Ring

The One Ring

Matige film voor kleine kinderen. Niks voor wat oudere.

1,5

avatar van winkelblah

winkelblah

Hoe durven ze deze film in mijn TV gids nog 2 sterren te geven?! =O

avatar van Hannibal

Hannibal

Het is bij deze film net als die reclames van Tell-Sell: Het is verschrikkelijk, maar je blijft toch kijken, gewoon om te zien hoe slecht 't is. Wat is dit een afschuwelijke film, die mondjes van die kinderen die computer- geanimeerd zijn, omdat ze waarschijnlijk die kinderen niet al die moeilijke zinnen konden laten zeggen. Aaargh! Zonder twijfel is dit het ergste wat ik ooit gezien heb.

avatar van Purmerend

0,1 voor de ski scene

0,1 om de film te laten stijgen in de flop 100

avatar van xangadix

xangadix

Right on! Steeds lig ik weer dubbel om de biostabil-reclame met die oplichtster Tineke de Nooij. Toch had ik het hier echt heel zwaar mee... En een of andere dark force zorgt er voor dat ik het hoofd van dat kind op de voorkant van zijn rompje wil trekken.

avatar van predator

chan

boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooring

avatar van arnodw

arnodw

ik zag hem op een rommelmarkt liggen voor 2 euro. ik kocht hem als cadeau voor mijn zusje. die vond hem geweldig !