Waiting... (2005)
Geregisseerd door: Rob McKittrick
Met onder meer: Ryan Reynolds, Justin Long en Anna Faris
Gesproken taal: Russisch en Engels
Plot Waiting...
"What happens in the kitchen ends up on the plate."
Dean werkt al vier jaar in een restaurant. Wat begon als een baan om zijn studie te betalen is nu werk om te overleven. Na het werk is Dean alleen nog maar met feesten en meisjes bezig... Als Dean hoort dat zijn studie-vriend Chett een prachtige baan heeft gekregen bij een computer bedrijf vindt Dean het tijd om zijn leven weer op de rails te krijgen...
AHWA
Deze sla ik maar over. Lijkt me weer zo'n 13-in-een-dozijn-slappe komedie met flauw 'smerige' humor.
john constantine
Dit lijkt me echt een leuke film
, naar de trailer verheug ik me er helemaal op.
ieliegale
lijkt me niks aan.. maar aangezien Ryan Renolds speelt ga ik hem toch even bekijken
Triax
ik heb hem gezien en had er niet veel van verwacht. De film is wel echt in mijn humor stijl en hoe ze het hebben gefilmt vind ik ook oke, maar het is allemaal voorspelbaar wat ik al verwacht had. Het acteren vind ik soms wat aan de magere kant maar het is te doen
verder vind ik, is het wel een goeie popcorn film om wat bij te drinken met je vrienden en te lachen om scheve grappen daarvoor als nog 3 sterren
Anakin01
Ziet er me goede film uit, en met Ryan Reynolds erin kan het al helemaal niet meer stuk
krabat
the story of my life zo'n beetje. Ben benieuwd hoe mijn leventje er in Amerika uitgezien zou hebben.
godett_33
Wat een slappe film zeg.Na 45 min uitgezet, waste of time and energy.Dit moet ik niet te vaak meemaken, werd er erg depri van.:(:(:(
krabat
wat een ontzettend vervelende en vooral irritante film. Dit is toch geen humor. Volgens mij kan zelf de meest verveelde puber hier niet om lachen.
0,5 * voor die porto ricaanse b-acteur, die normaliter altijd de badguy speelt, maar hier laat zien dat hij veel meer in zijn mars heeft.
Nogmaals: om te janken zo slecht..........
grid8400
weinig gelachen in het begin, einde werd het iets grappiger omdat het herhalen van onderbroeken lol op een gegeven moment wel melig werd.. maar niet al te beste film dus..
magere 2,5 voor de moeite..
M21
Zeer grappig allemaal. Je moet wel van de humor houden natuurlijk, erg flauw allemaal. Maar hier heb ik erg om kunnen lachen.
Je moet misschien ook wel een beetje in de stemming zijn, maar ik vond het echt een zeer grappige film.
Wat mij betreft een aanrader.
patxxx
verschrikkelijk flauwe film...
ik vond de humor ver te zoeken, misschien dat ik 1 of 2 keer moest gniffelen...maar thats it.
\daarom krijgt ie 1,5 *
kaketoe
Het plot hoef je alleen te lezen en dan weet je genoeg want echt verder gaat ie niet.. De humor was idd ver te zoeken. Wat mij betreft niet echt een geslaagde film..
Scopan#1
heerlijk ongecompliceerde film met een gezonde dosis humor. Lekker droog en dat voor een amerikaanse film...
Echt weer zo'n typische puberale, smakeloze tienercomedy... maar met stiekem best wel wat grappige scenes.
Ooooh...it's the goat!!
Waku
"Waiting" zit vol hele gemakkelijke vooral seksistische grappen. Het is platvoers, simpel en inhoudloos.
Toegegeven, er zijn best momenten die voor een glimlach zorgen maar het niveau blijft uiteindelijk bedroevend laag.
Voor diegene die American Pie geweldig vond valt er rondom de perikelen in dit restaurant veel te lachen.
Alle smerige ingredienten die je van te voren verwacht van wat er in een restaurant kunnen gebeuren zitten daadwerkelijk verpakt in deze komedie.
Voor de liefhebber van dit genre zullen we maar zeggen.
SeLL
wat een gruwelijk grappige film, tjonge jonge zeg. Je moet er natuurlijk wel voor in de stemming zijn, want het is erg flauw allemaal..maar ja, daar hou ik dus van.
Dat het best wel voorspelbaar is? ben ik helemaal mee eens, maar ja dat zijn bijna alle komedies toch? en zo hoort het ook, want een komedie hoort niet moeilijk te zijn, naar mijn mening.
Een hilarische film, met ontzettend grappige personages, die helemaal nergens over gaat. Geweldig!
Mierelier
Voor deze film moet je van te voren al wel heeel erg melig
zijn, wil je 'm leuk vinden... beetje té simpel
Er zaten wel een paar grappige dingen in, maar kon mijn
aandacht er niet helemaal bij houden.. en dat heb ik niet
zo vaak
Daarom maar 2 sterren.
FixeR
Echt een geweldige film voor dit genre!! Een flinke dosis lekkere droge humor.. super!
fohfreak
te weinig grappen..
De rode draad grap met het schaamgedeelte vind ik wel hillarisch!
Safri
Die dialoog die die zoon met zijn moeder had vond ik ronduit geniaal
Flauwe humor inderdaad, maar toch vele malen beter dan een Van Wilder ofzo. Komt door de sympathieke personages en de golfjes van cynisme die deze film charmant maken.
3 *
breedbeeld
Een goede film omdat ik me vermaakt heb , goed gemaakt is, goed geacteerd is, leuke karakters heeft , geinige scenes heeft, de vaart er in houdt. Was een andere film dan ik dacht te gaan zien maar een meevaller.
Ter vergelijking: films als American Pie ( alleen 1 gezien) en de Wedding Crashers vind ik bijvoorbeeld niet leuk of anderszins goed.
mikey
Lijkt erg op Clercks en Empire records, wel zo okee als de tweede, niet als de eerste. Flauw maar (heel af en toe) soms geestige wansmaak, en de film wordt gered door de kok en zijn spel en de manager from hell. 2.5
Jammer van die gozer die denkt dat er meer in het leven zit.
wwelover
Het is geen verkeerde film. Leuke acteurs,leuk verhaal, leuke humor.

Still Waiting...
2009

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Hustle & Flow

A Prayer before Dawn
Biografie / Misdaad, 2017

Harold & Kumar Go to White Castle
Avontuur / Komedie, 2004
decisionwaiterhostesstraineegross out employer employee relationshipspeaking germanglass pipe screaming