Genre: Thriller / Misdaad
Geregisseerd door: Jay Lowi
Met onder meer: Serah D'Laine, Sandra McCoy en Brad Johnson
Gesproken taal: Engels, Frans en Tsjechisch
Plot Wild Things: Diamonds in the Rough
"Bad girls just want to have fun."
Marie en Elena zijn twee ambitieuze high-society meisjes die alles hebben wat hun hartjes begeren. Toch zijn ze nooit tevreden en ze zetten alles op het spel om twee waardevolle diamanten te kunnen erven. Zelfs voor moord schrikken ze niet terug.
Marie Clifton
Risa
Dienstmädchen
Embarassed Boy
frankstruijk
Redelijk filmpje maar ook niet meer dan dat, gelukkig duurde die niet al te lang (5 kwartier). Nu kijk je hem nog even lekker weg maar anders begint ie te vervelen met al die plotwendelingen. 2,5*
moviefreak1
Vind hem helemaal niet slecht , mooie meiden en elke keer weer zit je van (Wie belazert wie nu weer ?)
Maar het blijft natuurlijk wel een B-film en daarom een welverdiende 2,5 * .
scalune
Aardige film met mooie meiden erin.
Lijkt veel op de vorige delen...
MarkFish
Niet veel aan. Het is hard achteruit gegaan met deel 2 en 3. Het is allemaal vrij voorspelbaar. Door de geile dames was het nog wel vermakelijk.
pikas
Hello,
Voor wie nog geen delen gezien heeft uit de reeks, is het een leuke film met steeds nieuwe verrassingen.
Wie echter " wild thing 2 - alt. titel: sex crimes 2 " gezien heeft, mag ik zeggen, vervang " geld " door " diamanten " en je hebt de film gezien. Een zelfde plot. Blijkbaar was de inspiratie zoek .......
Thorak
Nee hè, een deel 3.
Het eerste deel was zeer zeker de moeite waard om te kijken (zowel door het vrouwelijk schoon als het verhaal).
Deel 2 was gewoon een complete ramp, niet eens de titel B-film waardig
En nu presteren ze het toch nog om een derde film te maken, dat kan toch echt niks meer worden?
stan
Het wordt de veel herhaald, en dat zelfde verhaal geldt voor Cruel Intentions
Stijntje
Meer van deze wazige porno-shit waarin te weinig gebeurt om er iets aan te hebben...
om het netjes te formuleren.
Ché Cliché
Wat een bagger. Nog slechter gekopieerd en nog slechter geacteerd dan de 2e. Verschrikkelijk zeg. 0,5 en doe jezelf dit niet aan!
joe black
Een verhaal van complotten en verraad waarmee ze graaf willen doen maar spijtig genoeg door vele andere films al helemaal uitgemolken. De slechte acteerprestaties wordt verdoezeld door lesbische scènes zo vaak ertussen te proppen dat het je strot uitkomt.
dekrd
Zeker geen top film maar goed genoeg om een regenachtige zondag middag door te komen.
En Joe van deze lesbische scènes zijn er niet snel genoeg
Cashmyra
er zit ff een spoiler in
om het nog een beetje spannend te houden
jammer dat ie zo verschrikkelijk veel op de eerste lijkt. haha, dat was echt een openbaring voor me
zoveel plotwendingen
doordat het verhaal van deze film bijna hetzelfde was, was ik zelfs niet meer verbaasd door de plotwendingen, ik had ze wel ongeveer verwacht. je weet gewoon dat die trailerchick ermee vandoor gaat, en door de goede relatie tussen haar en de cop vertrouwde ik dat ook maar half. door de eerste film was ik echt voorbereid op alles, iedereen die doodging waande ik niet helemaal dood zeg maar
nah, voor de zondagochtend met een katertje ist ie prima. ik denk dat je gewoon niet alle wild things delen moet kijken. een deel is leuk/origineel, maar de rest lijkt er gewoon TE veel op. acteurs/actrices waren niet heel slecht ofzo, maar ik denk dat ik de eerste aan casting toch gewoon leuker vind
dus ik raad die aan:)
DaZtorm
Goed, niet goed niet slecht, slecht. Welke woord past bij welke deel van Wild Things? Voor diegene die de 3 delen gezien heeft is het niet zo moeilijk te raden denk ik.
Ik denk ook dat wild things (vooral deel III en mindere mate deel II) heel verschillend beoordeeld kunnen worden. Ik denk dat geen enkele film zo verschillend beoordeeld kan worden als wild things. Iemand die wild things I niet gezien heeft maar begint bij bijvoorbeeld deel II zal deel II beter beoordelen dan wanneer diegene eerst deel I gezien heeft. Datzelfde geldt voor deel III.
Waar deel I en mindere mate deel II nog goed in elkaar zat, zat deel III absoluut niet goed in elkaar. In deel I en deel II riep sommige delen van de film vragen op die tijdens de aftiteling werd beantwoord. In deel III blijf ik nog met sommige vragen zitten, sommige zaken die de geloofwaarheid aantast en dus ten koste gaat van de kwaliteit.
Deel III is na deel II de 2e slappe aftreksel van deel I die wel goed was. Voor de makers van deze film, wil ik hetzelfde advies geven als de makers van prison break.
Geweldige film / serie (deel I), maar maak er aub snel een einde aan, want mensen onthouden alleen de slechte dingen. En laat mensen goed praten over deel I en niet hoe slecht deel III of zelfs deel IV is.
+ Mooie vrouwen
+ American pie achtige taferelen
+ Mooie auto's
- Geen prison break acteurs dit keer
1* voor de moeite
Ziggy007
Niets aan toe te voegen Dazstorm, alleen dat de vrouwen niet echt bijzonder zijn als ik eerlijk ben. Per deel worden de wijfen minder mooi, hier zie ik liever die Richards naakt eigenlijk. Maargoed, verder schaam ik me dat ik deze films heb gekeken.
Schiedammer
Zoals deel 2 een aftreksel was van deel 1 is dit weer een aftreksel van deel 2. Waarom toch die vervolgen als ze zoveel op elkaar lijken? Alles is weer net iets minder dan deel 2 en vandaar die 2,5*.
Scorpio11
Deel 2 was veel minder dan deel 1......deel 3 hoort eigenlijk in de flop top 100 thuis. Wat een draak van een film.
1* voor het vrouwelijk schoon.
Baldur
Een slechte re-make van het tweede deel, die ook al niet zo best was. Het eerste deel is een leuke film met enkele verrassende momenten, maar dit is gewoon bagger. Erg overbodige seks-scenes en teveel herhaling.
mikey
Trash flick met hetzelfde verhaaltje. Alle plotwendingen zijn zo ongelooflijk gemakkelijk dat je je afvraagt of de schrijvers zelf nou zo dom zijn of dat de schrijvers menen dat het grote publiek te stom is om te poepen. Nog erger is de verschrikkelijke erotiek met body doubles tijdens het verplichte 'wild' triootje.
SvV
Niet zo goed als deel 1 maar vond deze wel ok, maar dat kon ook aan de vrouwen in deze film liggen.
Voor tussendoor kan deze film geen kwaad. 3* net voldoende
G to the J
Slecht film..
Maar chickies!!!!(H)
WHOEHOEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
patrick21079
Slechte film met een verassend maar heel slecht einde. Het verhaal is flinterdun en allemaal veels te voorspelbaar en de acteerprestatie zijn ook tenenkrommend. De overbodige 'sexscènes' waren om te lachen. Het enige wat goed is aan deze film zijn de vrouwtjes!
gandalf4
Wat een ramp deze film, heb gister wild things 2 gekeken en dat viel al tegen, maar dit leek echt net het zelfde maar dan alleen andere mensen en diamanten i.p.v geld. Je kon het nar 60 min al weten hoe het zou gaan aflopen.
Seifer
Het ziet er naar uit dat de carrière van Jay Lowi er al na 2 films op zit.

Wild Things: Foursome
2010