• 9.132.930 stemmen

Geregisseerd door: Jack Perez

Met onder meer: Susan Ward, Leila Arcieri en Isaiah Washington

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Wild Things 2

"You'll never guess what's beneath the surface."

De 17-jarige wulpse Brittney is razend omdat zij haar erfenis kwijtspeelt aan haar klasgenote Maya. Een verzekeringsagent ontdekt een misdadig plan tussen de twee meisjes. Voor hij het weet is hij betrokken bij een zwoel, zinderend seksspel.

Brittney Havers

Irvin Brillman

Lecture Hall Girl

avatar van otherfool

otherfool

Overbodig vervolg op hit Wild Things. De sterren van die film zijn ingewisseld voor b-acteurs, maar voor de rest is er eigenlijk niks veranderd. Zelfs de trio-scene lijkt een directe kopie.

1,5*.

avatar van HeatWave

HeatWave

Weer net zulke hitsige meiden als in deel 1.

Toch vond ik het eerste deel beter.

Maar deze was ook wel weer zeer vermakelijk, alleen minder verrassend.

avatar van tevelenco

tevelenco

Zeer matige film.

Met een slecht uitgewerkt en geakteerd verhaal.

Haalt nergens het nivo van het zeer goede eerste deel.

Alleen de dames zijn van hetzelfde nivo.

Maar voor de rest was het behoorlijk nep allemaal.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Beter goed gejat dan slecht bedacht!

Een ontzettend overbodige productie, maar Jack Perez heeft er nog hier en daar een eigen draai aan weten te geven en dat siert 'm.

De plotwendingen zag ik eerlijk gezegd niet aankomen, en het acteerwerk was niet zo heel erg beroerd. Mooie, gladde film. 3*

avatar van The_Game

The_Game

Eigenlijk he... best wel slecht.

avatar van smash1991

smash1991

dat heb je met zo'n films,hetzelfde met de Cruel Intension's ze lijken teveel op elkaar ... bijna alles was hetzelfde,maar de laatste paar scene's hadden het dan weer een beetje beter gemaakt

3 *

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Verschrikkelijke film. Een directe kopie van de eerste, maar een veel zwakker en voorspelbare verhaal en B-acteurs. Uitgemolken troep. 1 ster.

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

Wat een flut-onzin film !

Echt het slaat nergens op.

de ene moord na het andere. met 1 sexscene ertussen.

En dan nog het matige acteerwerk.

de film was heel voorspelbaar.

er was 1 ding dat ik niet had zien aankomen en dat was het einde.

maar toch zat er geen spanning in de film .

een 1.0 voor de moeite

avatar van da pass

da pass

Best aardig. De mix van totale verwarring in de laatste minuten van de film, de antwoorden in de aftiteling en twee prachtige vrouwen maken het een sterke film. Met als kers op de taart het open einde.

Het gebrek aan sterkracht brengt de film geen schade toe. Dit is vooral te danken aan het script dat de kijker tot het einde in het duister laat tasten, de oorzaak is de vele onverwachte wendingen in het script, en het acceptabele acteerwerk van de cast.

Wild things 2 bewijst dat een aardige film getint, zonder wereldsterren en zonder special effects kan...

Het oordeel: 4 sterren

avatar van Quaest

Quaest

Het verhaal is waardeloos. Een kopie van de eerste deel.

Maar dan slecht geacteerd en veeeeel slechter.

avatar van DaZtorm

DaZtorm

Ik maak graag vergelijkingen en ook voor wild things II gaat een vergelijking goed op. Ik vind muziek van Marco Borsato namelijk erg goed, maar ik snap nooit waarom mensen naar 2x dezelfde concert gaan in dezelfde weekend. Ik bedoel, hij zingt dan geen andere liedjes, precies dezelfde show, zelfde locatie, niks nieuws, niets anders. Ik zou tegen die mensen willen zeggen: Koop een tv en bekijk hem daarop, scheelt geld, moeite en nog waarschijnlijk koppijn ook (niet van zijn muziek natuurlijk maar omdat het muziek heel hard is en de Gelredome heel warm).

Waarom deze vergelijking? Wild Things II is namelijk niks anders dan Wild Things I. Zelfde verhaal, zelfde truckjes, andere mensen.

Teren op een zeer sterk verhaal, maar helaas is dit het uitmelken van een sterk verhaal. Ik had gister Wild Things I gezien, en na 30 / 40 min dacht ik ''hey! dit heb ik gister gezien''. Nu snap ik wel dat tussen Wild Things I (1998) en Wild Things II (2004) 6 jaar verschil zit en dat mensen sommige dingen uit de eerste deel zijn vergeten, maar als je ze achter elkaar kijkt zie je veel overeenkomsten.

Tip voor mensen die deze film nog moeten kijken: Kijk ze niet achter elkaar, want als je de overeenkomsten tussen deel 1 en deel 2 wegstreept hou je van deel 2 ongeveer een film van 25 min over.

Ik gaf bij deel 1 de volgende plus punten, (deze gelden namelijk ook voor deze deel)

+ Mooie vrouwen

+ Mooie auto's

+ American pie achtige taferelen

+ Prison Break acteur (Anthony John Denison)

Ondanks dezelfde plus punten maar 2* omdat het een kopie is

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Als je deel 1 gezien hebt dan hoef je eigenlijk deze niet te zien want het is gewoon een kopie. Verhaallijn is bijna hetzelfde alleen met minder bekende acteurs. Heb je deel 1 niet gezien dan zal je dit best wel een aardige film vinden. Beeldkwaliteit en het geluid op dvd is zeer goed en de acteurs al waren ze minder dan in deel 1 zijn toch wel goed. Kortom voor mij en dat is omdat ik deel 1 al gezien is de film 3* waard.

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Stukken minder dan deel 1.

avatar van mikey

mikey

Onlogische toestanden, de plotwendingen zijn tamelijk bizar, itt tot 1 en 3, die weer erg voorspelbaar waren. Wanneer je de film nog een keer ziet en je weet hoe het eindigt zal je wellicht met een wenkbrouwtje fronsen. Wederom boudy double sex met lichamen zonder hoofden en vervolgens hoofden zonder lichamen. Ziet er zo silly uit. Waarom moet elk deel een trio hebben, trouwnes? Is er dan geen 1 schrijver geweest die denkt, 'weet je wat: ik maak er een kwartetje van'?

Het sociopathische meisje vermoorde ook nog een s d;r eigen moeke?

avatar van Mescaline

Mescaline

Deel 2 lijkt wel verdacht veel op Deel 1 zeg! zelfs 90% van de plotwendingen zijn het zelfde..

Waar deel 1 nog verassend was is deze voorspelbaar geworden..

Maar gelukkig zijn er ook een aantal pluspunten over deze film te zeggen.

1: Het acteer niveau

2: De Sfeer.

3: De Erotische scenens.

4: De erg mooie actrices!

En dan vooral punt 3 & 4.. deze film is zelfs nog een stukje erotischer als deel 1

Het einde van Deel 1 vond ik nog best goed, want ik hou bestwel van plotwendingen.

Maar Deel 2 doet hier nog een extra schep boven op, zodat het misschien niet helemaal voorspelbaar was, maar toch een beetje teveel van het goede

Leuke film, niet echt een waardige opvolger maar de film kijkt lekker weg!

3 sterren.

avatar van DragQueen

DragQueen

In mijn ogen een overbodig vervolg, dat bijna een kopie van de eerste film is. ook de acteurs zijn van een beduidend minder niveau. natuurlijk zijn er wel een paar scenes die het de moeite waard maken om af en toe even te kijken. verder kan deze de prullenmand in. 1 ster.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Een vervolg kon niet uitblijven nadat McNoughton een erg sterk concept volledig om zeep hield. In samenwerking met non-valeurs als Denise Richards, Neve Campbell en Matt Dillon.

Een verbetering op elk vlak. Actrices die geen moeite doen om echt goed te acteren, Ward en Arcieri weten hoe ze een over the top personage moeten dragen, Washington heeft sowieso al veel campy value en ook de vaart zit er goed in. In tegenstelling tot McNoughton weet Perez een verhaal te vertellen zonder daar veel tijd aan te besteden. Ward en Arcieri hebben i.t.t. Richards en Campbell sex-appeal proberen niet goed te acteren maar weten binnen de grenzen van de film prima hun werk te doen. Miami is dan ook de ideale setting. Swimsuits, babes and a web of intrigues.

Weer heel veel knipogen (of juist fuck you's) naar de jaren 90 film, heerlijke cheesy punchlines, lachwekkende twists en natuurlijk de oude vertrouwde trio. Waarvan deze threesome natuurlijk al veel sexier is dan die uit het eerste deel, dat was ook meer middelbare school niveau. Visueel ook veel beter dan het eerste deel en ook de sfeer is erg sterk aanwezig. Ook fijn dat de film wat onopgeloste zaken niet beantwoordt waardoor het einde niet verzandt in een anti-climax wat betreft een explanation segment. Die antwoorden krijg je tussen de credits wel, maar dit blijft voor de kijker dus optioneel. Smart move.

Eigenlijk begint de reeks pas bij deze film, en het is dan ook een reeks die ik een bijzonder warm hart toedraag.

avatar van daxclusive

daxclusive

Wild Things 2 vond ik een tikkeltje beter dan Wild Things.

Wellicht omdat de actrices hier in ook beter overkomen en er beter uit zien dan ter vergelijking met deel 1. 3.5*

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Een film dat wat minder is als het eerste deel, maar toch nog lekker wegkijkt. Na het zien van het eerste deel, is de verrassing natuurlijk al wat weg. Zo wordt de film wel wat voorspelbaar, wat toch wel jammer was. Er wordt niet onaardig geacteerd in de film, al was het soms wel wat over-the-top (al denk ik wel dat dit voor een groot stuk de bedoeling was).

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Ik moet zeggen dat deel 2 wel verdacht veel op deel 1 leek. Niet dat ik het erg vond, want er zat wel wat spanning in beide delen en de actrices doen het zo slecht nog niet.

avatar van Film Pegasus

Deze film tracht een blauwdruk te zijn van deel 1. Zelfde opzet met een triootje als tussendoor. Alleen ontbreekt het hier aan sfeer en goeie acteurs (toch die in dit soort films zich thuis voelen). Alles komt echt geforceerd over en door het gecopieerde verloop is de film vrij voorspelbaar. Zonder de gekende sfeer wordt het op die manier een saaie film.

avatar van K. V.

K. V.

Het begin deed wel wat denken aan de eerste film, maar gelukkig was het opnieuw een verrassend einde. Vond het de moeite om eens te bekijken.

avatar van Steeldevil

Steeldevil

Kijkt prima weg.

Een B film kan ook leuk zijn,

Mits je ervoor openstaat..

````````````anders kun je ze beter niet kijken*