Wild Things 2 (2004)
Alternatieve titel: Sex Crimes 2
Geregisseerd door: Jack Perez
Met onder meer: Susan Ward, Leila Arcieri en Isaiah Washington
Plot Wild Things 2
"You'll never guess what's beneath the surface."
De 17-jarige wulpse Brittney is razend omdat zij haar erfenis kwijtspeelt aan haar klasgenote Maya. Een verzekeringsagent ontdekt een misdadig plan tussen de twee meisjes. Voor hij het weet is hij betrokken bij een zwoel, zinderend seksspel.
Brittney Havers
Cicatriz
Irvin Brillman
Shannon
Lecture Hall Girl
Dat zullen wel familieleden zijn, is overigens straight-to-video.
Straight to video kunnen ook goede films zijn.
Ja, ze mag zich wel ns een keer wassen.
Wil ik ook wel doen...:D
bisse
Niet te negatief over deze film want er is nog hoop.Hij wordt namelijk door Jack Perez geregisseerd die een verpletterend debuut maakt namelijk The Big Empty.Ik ben er van overtuigd dat hij deze aangeboden kans voor een ietwat grotere film aangrijpt om zich te bewijzen voor een groter publiek.
saske
ik ga hem mij woensdag halen.
ik ben niet lesbisch maar susan ward is toch een ferm madam hé.
saske
film viel mee maar hij was maar weinig orgineel.
bisse
Hij zat goed in mekaar maar leek inderdaad identiek aan de eerste film alleen dan met minder mooie en talentvolle actrices.
natje
uiteraard niet zo goed als het origineel maar ik heb me wel geamuseerd. *** sterretjes
2high4words
ben benieuwd, of ie het niveau haalt van het 1e deel, buy the way wel een aantrekkelijke cover of niet?
saske
Veel.... heel veel plotwendingen.
een beetje te veel denk ik.
Sparkle
Bwa - het viel allemaal nog goed mee vond ik. De eerste had een wat zwoelere uitstraling dan deze, en dat miste ik wel. Ook merkte ik op dat ik teveel plotwendingen al aan het voorzien was doordat ik deel 1 kende: niks origineels meer dus. Kort gezegd: typische sequel.
^^Angel^^
Veel.... heel veel plotwendingen.
oke dat is waar maar dan nog vind ik het zelf een goede film met inhoud
DVDkijker
Een onverwacht betere thriller op DVD gehuurd dan verwacht.
Deels zijn de gebeurtenissen te voorspellen, maar ook verrassende wendingen. Tijdens begin van de aftiteling volgen nog extra verklarende terugblikken. Maar de alternatieve titel ??
Xodus
Leuke film veel wendingen en onverwachte stukken ,, lekker veel geflikflooi en actie ,, hij had dezelfde doelstelling als deel 1 maar een totaal ander verhaal
4 punten !!
stan
ik vind dee niet zo goed als de 1e maar moet toegeven dat er wel leuke stukes instonden
dope
- 20064 stemmen
Waarom noemen ze dit deel 2? Is hetzelfde als deel 1! Er zitten zelfs soms dezelfde stukken tekst in! 0 sterren voor originaliteit (eigenlijk -4 sterren).
b_cru
Ook ik was zeer nieuwschierig na het zien van deel 1. Moet ook zeggen dat het een grote tegenvaller was. Plotwendingen begin je te verwachten en de acteerprestaties waren gewoon dramatisch. Je blijft kijken, omdat je toch even wil zien of je verwachtingen uit komen en dat gebeurde. Als je deel 1 hebt gezien... houd het daarbij. Deel 2 is niet te vergelijken en gewoon een slap aftreksel...
2 sterren voor de mooie beelden van de dames, hoewel ik daarvoor ook een andere high school film had kunnen kijken.
Spartaan1986
Deel 1 was fantastisch, Deze redelijk. De meeste dingen komen niet echt meer als een verrassing aan, maar een aantal dingen waren nog wel aardig gedaan. De dames waren natuurlijk het aanzien meer dan waard en het acteerwerk viel ook nog best mee.
Absoluut geen hoogvlieger maar ook geen laagvlieger.

Wild Things: Foursome
2010

Wild Things: Diamonds in the Rough
2005

Wild Things
1998

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod