Genre: Avontuur / Drama
Met onder meer: Pierce Brosnan, William Takaku en Polly Walker
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Bekijk via SkyShowtime
Plot Robinson Crusoe
1718, Londen. Daniel Defoe krijgt het dagboek van Robinson Crusoe, die in 1703 vluchtte op aanraden van zijn geliefde voor wie hij een duel won maar wier ouders hij niet onder ogen durfde te komen. Hij lijdt echter schipbreuk en belandt op een eiland. Hij past zich aan, aan zijn omgeving en redt het leven van een inboorling die hij Friday noemt.
Robinson Crusoe
Robert
Mary McGregor
Daniel Defoe
Freitag
Patrick Connor
Zie nu dat ik deze al eens gezien heb. Goeie rol van Brosnon als bebaarde Crusoe. 3*
TheRisingSun
Is het nou deze Robinson Crusoe die morgen (zondag) wordt uitgezonden of de Franse versie?! Op tv laten ze steeds voorstukjes zien met Pierce Brosnan erin en in de gids staat dat de Franse versie wordt uitgezonden. Ook deze site geeft aan dat de Franse versie komt,maar ik hoop eerlijk gezegd op deze Robinson Crusoe met Pierce Brosnan!
Diederik58
Tja. Eens een ander eind van het verhaal. En weer erg ongeloofwaardige gebeurtenissen om er een beetje vaart in te houden. Maar dat hoort nu in eenmaal bij.
Toch wel aardig dat zelfs Robinson Crusoe op zo'n eiland seksuele fantasien over zijn aanstaande vrouw heeft.
neo
Ah de film met de rol van Brosnan die hij later in Die Another day nog eventjes kort en dunnetjes over deed...
joeri15
deze film heeft maar 15 stemmen tot nu toe... ik vind hem wel het bekijken waard hoor... want ik heb mij voortdurend vermaakt tijdens deze film, en deze natuurfilm is weer eens wat anders...
TheRisingSun
Beviel me ook wel. Aardig verhaaltje en gewoon simpel vermaak. Duurde ook niet al te lang,waardoor hij makkelijk weg keek.
Jullie hebben het allemaal over aardig ... en niet verveeld en zo maar waarom geven jullie dan maar drie sterren?
In mijn ogen is dit gewoon een zes.... en een zeven is deze film best waard, ook al omdat jullie deze film best wel waarderen.
Jordy
Henk, hoevaak begin je hier nog over
De meeste mensen (zie dat "hoeveel zijn je sterren waard"-topic) vertalen 3 sterren naar méér dan een zes.
Henk, hoevaak begin je hier nog over
Ik zal er niet meer over beginnen
loer
Film viel mij erg tegen. Het boek boeide mij, weliswaar was dit een hele poos geleden, van het begin tot het eind. Dit kan ik van deze film niet zeggen. De romantiek van het melken van een gevonden geitje, het vinden van een paar graankorrels waarmee Robinson na een paar jaar zijn eigen brood kon bakken. Waar is het allemaal gebleven? Ook vond ik Brosnan als Robinson niet echt overtuigend. Vanwege de prachtige natuuropnamen een '2'
film_kaza
ik vond de film opzich wel goed. maar ik vind het wel jammer dat je niet ziet hoe hij overleefd.
dat viel mij tegen
NavelstrenG
Het plotomschrijving beschrijft het hele verhaal, gebeurt verder weinig 1*
Het boek is 1000 maal beter
matthijs_013
Hij was te doen, maar kon de film niet mijn volledige aandacht geven.
ewalk
Mooi gefilmd en op zich onderhoudend. geeft ook goed te tijdsgeest weer.(de botsing tussen de zogenaamde beschaving en de primitieveling)
Carl
Fraaie film, plot goed uitgewerkt.
Alleen die bijl van friday was wel erg beschaafd. Leek zo uit mijn gereedschapsset te komen en ik vermoed toch dat die daar er wel anders uit moet hebben gezien.
Enfin. 3,5
Joskedillen
Goeie film, Pierce Brosnan speelt hier een geweldige rol in vind ik. Deze film is voor mij een 4 waard.
Berty
slechte film, het verhaal is goed maar er ontbreekt te veel en het gaat te snel.
oja 1,5*
Gert P
Aardige film die ik voor 1 euro heb gekocht en zeker de moeite waard is.
Pim1993
Af en toe wat saai maar toch genoten van de uitstekende rol van Pierce Brosnan. Gekocht voor maar liefst 1,50 Euro. Ik kan er denk ik wel een 3,5* voor geven want ik heb me wel vermaakt.
Pim1993
nog toevallig een keertje weer gekeken en opnieuw overviel de langdradigheid me en een tekort aan spanning.
niet mijn favoriet:
Staaajn_
- 1914 stemmen
hele mooie film. Ik had er minder van verwacht , ik was verschoten.
Leland Palmer
Aardige film. Vooral op cinematografisch vlak meer dan geslaagd. Prachtige beelden en een prima sfeer. Jammergenoeg wordt het verhaal niet erg goed verteld. Veel punten krijgen geen aandacht en daarom lijkt het zo nu en dan wat afgeraffeld en voelt het wat rommelig aan. De film duurt niet zo lang en eigenlijk wordt er teveel vertelt voor zo'n korte speelduur, waardoor het allemaal wel erg snel gaat op een gegeven moment. Maar opzich is dat geen groot probleem. Ik heb me wel vermaakt. Niet veel bijzonders, maar toch zeker aardig om een keer gezien te hebben.

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Overnight Delivery
Romantiek / Komedie, 1998