Dick2008 schreef:
Ik zie ze gewoon liever niet Fred en Judy. Hoop gedans ook altijd in die films, daar zijn het dan ook musicals voor.
Gewoon een keer naar zo'n film kijken dus en meer niet. Het resultaat is, dat na afloop de liedjes in je hoofd blijven. Zowel Fred als Judy die konden goed zingen, dus één keer zien, vaker horen. Mooie liedjes van Berlin, The Easter Parade, Steppin' out with my baby, A couple of swells.
en Peter Lawford met Judy Garland A fella with an umbrella.
Arcade heeft destijds een dubbelelpee uitbracht met hoogtepunten uit diverse MGM musicals. Ik heb hem nog steeds.
Erg veel en mooie liedjes van Irving Berlin, en mede daardoor maar ook los daarvan is de eerste helft van de film boven verwachting nog prima te doen ook. Helaas halverwege begint de irritatie weer steeds meer naar boven komen te komen. Maar met toch nog een mooie finale door de titelsong Easter Parade.
Vooral Astaire maar ook Lawford zijn goed. Garland ging ook wel. Maar Ann Miller was toch minder. Verder, zoals vaker weer kleurig van opzet, waardoor weer op een mooie manier verdoezeld wordt, dat je gewoon naar een film zit te kijken die in de studio is opgenomen. 3.0/2.0