Genre: Thriller / Mystery
Bekijk via Netflix
Bekijk via Viaplay
Vrijdag om 22:55 uur op VTM3
Plot Wild Things
"They're dying to play with you."
Sam Lombardo (Matt Dillon) is de meest populaire leraar op zijn school. Kelly (Denise Richards) is één van zijn leerlingen. Op een dag dringt ze zijn huis binnen waar ze hem probeert te verleiden. De volgende dag vertelt ze overstuur dat Sam haar heeft verkracht. Een paar dagen later bekent een ander meisje, Suzie (Neve Campbell), dat zij eerder al door hem verkracht was. Hij heeft hulp nodig om zijn onschuld te bewijzen en neemt daarom Ken Bowden (Bill Murray) in de arm, de enige advocaat die de zaak aan wil nemen.
Sergeant Ray Duquette
Tom Baxter
Ruby
District Attorney Bryce Hunter
Benninf
Ja het is zeker een complotfilm. Ik vond het zeer vermakelijk om te zien. Mede omdat er veel wendingen in zitten (die je vaak niet verwacht), maar vooral door de werkelijk prachtige Denise Richards
NEVE CAMPBELL wat een lekker stuk!!
Ziet er leuk uit ja, maar een lekker stuk?
Als je de film nog eens kijkt moet je maar wat beter op Denise Richards letten zou ik zeggen
jordybeukeboom
Neve is in de film een beetje de alto rockchick, Denise het verwende barbypoppetje. Smaken verschillen toch?
djelle
Beetje routineuze thriller die niet altijd weet te boeien. Het verhaal is ook wat te eenlijnig en simpel om er een 110 minuten durende film van te maken. Redelijk saai soms. 2*
FisherKing
Het verhaal is ook wat te eenlijnig
Vrij duidelijk dat je hem niet gezien hebt.
Die begreep ik ook niet echt. Het laatste half uur zat er ongeveer elke 5 minuten een plottwist in. Waarschijnlijk heeft djelle wat doorgeskipd naar bepaalde scenes ...
djelle
Ok, eenlijnig is nu niet het juiste woord. De plotwissellingen zijn gewoon zodanig typisch aan dit soort films tegenwoordig, dat ik het niet meer als een echte vernieuwing zie... Iedereen wil plots zijn films (zeker in het thrillergenre) zodanig ingewikkeld en plotveranderlijk maken, maar in de meeste is het gewoon een simpel verhaal dat lang en breed uitgesmeerd is. Het is trouwens ook niet meer zo'n originele opzet he... Je moet er gewoon voor zijn denk ik.
Is dan ook een film van 7 jaar geleden, wanneer dat soort plotwisselingen nog niet schering en inslag waren. En dan nog is het wat anders dan de plotwisseling die je nu dikwijls voorgeschoteld krijgt.
twg
het gaat mij om Denise Richards in deze film. haha!!
HeatWave
Erg sterke film.
Vooral de vele verrassende wendingen die de film heeft. Het relaxte- en tevens broeierige sfeertje dat door de film hangt, maakt deze film tot een topper.
Een echte aanrader.
sn@ke
- 2077 berichten
Wild things
Het verhaaltje van deze magere hap kan evengoed staan bij een soft - erotische B - film. Wat deze film juist hierboven verheft zijn de vele plotwendingen op het eind , en die zijn zodanig geforceerd dat het ontzettend ongeloofwaardig en belachelijk overkomt. Dillon val daarenboven alweer grandioos door de mand , een non - talent ....
SuperSideSwipe
Ik blijf dit een uitermate goede film vinden. Ik vind de overdreven aantal plotwisseligen erg leuk, en het houd de interesse er goed in.
Ik denk dat dit de film is met de meeste plotwisselingen. Staat me niet zo 1.2.3. bij dat er nog andere films zijn die zo erg hun best hebben gedaan om de kijker steeds weer opnieuw te misleiden.
Er werd goed geacteerd door de sterrencast die ze voor deze film hebben weten te strikken, en dan vooral door Campbell, die in mijn mening een onderschatte actrice is (zal wel komen door de scream serie).
4,5
Werwolf
Topfilm! Denise Richard blijft toch een chick!
Hi mister Lombardo...
Riverson
Ja zkr een chick! Alleen daarom al leuk om naar te kijken. Verder een beetje teveel plotwendelingen.
Spartaan1986
Blijf het een fantastische film vinden die je constant op het verkeerde been wordt gezet.
rayman
Goede film.
Je valt van de ene verrassing in de andere.
Pas tijdens de aftiteling wordt duidelijk hoe het verhaal precies in elkaar zit.
Doom
Viel erg tegen, had er meer van verwacht.
Wild Things (1998) is in z'n eerste uur nogal erotisch, met scenes tussen Denise Richards en Neve Campbell. Geen slechte scenes overigens, zijn toch twee knappe vrouwen. Maar eerlijk is eerlijk dit kan de film uiteraard niet redden. Het begint allemaal wel interessant maar op een gegeven moment gaat het helemaal de mist in.
Het begon op een gegen moment onrealistisch en amateuristisch over te komen. Dan krijg je een mooie plotwisseling die je niet verwacht, dan nog eentje. Daarna komen er nog een stuk of 3 en dat begint echt te vervelen. Je wist gewoon al welke plotwisseling er op een gegeven moment aan ging komen. Dit komt natuurlijk doordat elke plotwisseling identiek was, alleen dan met andere personages.
Toch al met al kijkt de film nog wel redelijk weg door het goede tempo.
Idee was leuk, maar er had veel meer ingezeten.
mental_jos
op het einde iets te veel plotwendingen. verder een vermakelijke film. 3 *
Nicolage Rico
- 20219 berichten
Na zoveel plotwendingen wordt het verhaal erg ongeloofwaardig.
Natuurlijk zitten er fantastische scenés tussen met Denise Richards...
3 *
U-96
- 2064 stemmen
Ha ha, die linker persoon op de poster ziet er net uit als het monster van Loch Ness!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Jaa, inderdaad erg veel plotwendingen, maar erg vermakelijk! En natuurlijk een naakte Denise Richards he
code9
Sexy film met behoorlijk wat humor, al dan niet vanwege een paar 'banale' scènes. De onwaarschijnlijke plotwendingen moet je dan ook in dat licht bekijken - dit is geen serieuze thriller maar wel een zeer vermakelijke. Het verhaal wordt in een lekker tempo gepresenteerd en gezien het grote aantal absurde situaties lijkt de intentie van Wild Things me toch duidelijk en hoeft het dus niet allemaal logisch te zijn.
Wild Things, in mijn ogen een heerlijke comedy met een thriller-verhaal. Als zodanig beoordeeld:
Bart_86
geweldige film! Keer op keer word je weer verrast, echt leuk bedacht. En natuurlijk veel kijkplezier met 2 van zulke mooie vrouwen als Neve Campbell en Denise Richards.
ILDIB
Geweldige film, plot is goed, sfeer is geweldig en de ontknoping prachtig
angelfish
Goede film, Denise Richards weinig aan,Neve Campbell zie ik dan toch liever.
Dillon,slecht geacteerd...(niets nieuws)
Het einde vond ik wat flauw,had een stuk beter gekund,de rest van de film vond ik wel erg goed.

Wild Things: Foursome
2010