Genre: Mystery / Drama
Geregisseerd door: Darren Aronofsky
Met onder meer: Hugh Jackman, Rachel Weisz en Ellen Burstyn
Releasedatum: 3 mei 2007
Plot The Fountain
"Death is the road to awe."
In drie verhaallijnen,die zich in verschillende tijden afspelen, worden tegenstrijdige visies op het levenseinde verteld. Een laborant wordt, door de ziekte van zijn vriendin, met zichzelf en zijn onderzoeksdoelen geconfronteerd. De levensbeschouwelijke crisis die de onderzoeker moet doormaken doet hem beseffen dat er meer is dan alleen wetenschappelijke feiten...
Tomás / Tom Creo / Tommy
Antonio
Betty
Manny
Art
Dat kan gebeuren. Ik kijk zelf erg naar deze film uit en juist om zijn vorige twee films. Zo zie je maar
XfofaXX
Als Kos overigens zelf een film toevoegt, mag er wel een setfoto aan de pas komen...
Beejeej
Na Pi en Requiem for a Dream ben ik ook erg benieuwd naar de 3e van Aronofsky!!
Flipman
Zelfde, heb laatst "Pi"voor 't eerst gezien, ik had Requiem For A Dream al gezien.
Aronofsky's stijl is er eentje waarvan ik hoop dat ie niet eindeloos gekopiëerd gaat worden.
IMDB meld een releasedatum voor Australie in december. Geen idee hoe betrouwbaar die datum verder is.
Lientjuh
Ben echt benieuwd, als hij al maar de helft zo goed is als requiem for a dream zal ik tevreden zijn!!
Pindakaas
dammn de regiseur heeft dus ook PI en Requim for a Dream gemaakt
het verhaal komt zo filosofisch over..
en leerzaam en diepdenkend
ik heb geen een film van de regiseur gezien maar ik hoor goed everhalen ik wil wel eens zien of het allemaal klopt na mij ogen...wie weet of d efilm te huur is?
of in de bios?
senseoaddict
Ben zo benieuwd, kan haast niet wachten... Na Pi en Requiem... Het thema lijkt me best interessant en lekker diepgaand..
Laat maar komen die film!!
JakkeLuchtgitaar
op deze film zit ik al zo lang te wachten, ik kan niet meer wachten.
ikvoereendjes
Ik vond de trailer er aardig gelikt uit zien. Ik zat al te wachten op deze film, dat gevoel is nu alleen maar versterkt.
Mc
- 2092 stemmen
Wow, weirde trailer zeg, dat ziet er heel aardig uit. Ben erg beniewd.
Toch een beetje twijfelachtig. Hopelijk verdrinkt Aronofsky niet in de nodeloze fantasy CGI. Ben ik toch wat bang voor na het zien van deze trailer.
ikvoereendjes
interview met Darren Aronofsky
Interview over de fountian, met o.a de rede waarom het hugh jackman is geworden in plaats van eerste keus Brad Pitt.
Ik vind het toch jammer dat Brad Pitt het niet is geworden, ik vind hem namelijk een geweldig acteur. Maar even afwachten hoe Jackman het doet.
(tevens wordt gezegd dat Aronofsky als de nieuwe Kubrick wordt aangezien.. Dat is toch een beetje voorbarig vind ik.)
Psygothic
Er wordt gezegd dat Hugh Jackman zijn beste rol ooit speelt! Mag ook wel eens een keertje... Aronofsky is in ieder geval helemaal lyrisch over Jackmans kunnen. Geweldige trailer: Hollywood maar ook weer niet. Aronofsky blijft in elk geval zijn arthouse roots trouw!
Er is trouwens al een nieuwe filmposter, die zal ik binnenkort even opdaten. Release datum is nog steeds niet bekend. Hopen dat Aronofsky nou snel met zijn nieuwe project aan de slag gaat... Maar voordat die af is zullen er ook wel weer enkele jaren verstreken zijn.
Heb trouwens ernstige twijfels over het nieuwe project... weet niet of hier fans van Lone Wolf And Cup aanwezig zijn.... Of wordt zijn volgende project toch Flicker?
Ben benieuwd.....
Twilight
De trailer zegt niet erg veel over de film. Maar dat vind ik niet zo erg. Ben echt heel erg benieuwd naar deze film! Het verhaal klinkt heel gaaf, en dan dat door Darren. Dat kan alleen maar goed uitpakken. Tenminste, dat hoop ik.
Captain Pervert
Leuk concept, ik vind visies op de toekomst altijd erg interessant. Er zijn alleen niet echt veel films die verder kijken dan pakweg 100 jaar, ik ben echt benieuwd hoe volgens deze regisseur het jaar 2500 eruitziet.
Twilight
Ik denk zeker niet dat Darren al die CGI technieken te veel gaat gebruiken in de film. Zal wel zo ongeveer met mate zijn denk ik.
En inderdaad Captain, concept spreekt mij ook zeker aan!
Is de maand al bekend waarin deze in de bios gaat verschijnen?
donnie darko
Nou, ik ben ook zeer benieuwd. Darren is namelijk verantwoordelijk voor de tweede beste film die ik ooit heb gezien, dus ben zeker benieuwd en sinds The Constant Gardener heb ik ook heel veel vertrouwen in Rachel Weisz. Die kan nogal acteren, zeg. Zij mag de oscar dit jaar winnen.

RakutenTV biedt een selectie gratis films met advertenties aan

De tien best beoordeelde films van de jarige Hugh Jackman (55)

Requiem for a Dream

Incendies
Drama / Mystery, 2010

Earthlings
Documentaire, 2005
brain tumoroperationkoninginliefde voor iemands levenfountainsurgeontreesterven en doodtransience immortalitymaya civilizationreligieaapmultiple storylinesconquestflagellation