• 9.379.563 stemmen

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 26 mei 2005

Plot House of Wax

"Prey. Slay. Display."

Wanneer hun auto tijdens een rit pech krijgt, komen zes studenten in een spookachtig stadje in de binnenlanden terecht. Hun nieuwsgierigheid krijgt de overhand wanneer ze geïntrigeerd raken door het macabere Huis van Was in het stadje. Ze komen er al snel achter dat het stadje niet is wat het lijkt en dat ze weg moeten zien te komen voordat ze het slachtoffer worden van een inventieve moordenaar...

Bo Sinclair / Vincent Sinclair

Trudy Sinclair

Dr. Victor Sinclair

avatar van FillumGek

FillumGek

Net herzien met een paar vrienden en hij beviel me nog minder dan de eerste keer.

Zie bovenstaande post, alleen wil ik er nog aan toevoegen dat er een aantal erg domme momenten in de film zaten.

Zo sluit Cuthbert zichzelf op in het wassenbeeldenmuseum, terwijl ze er zo bang van is.
Op het einde rent ze de trap op, net of daar een uitweg is?
Op het einde als alles instort kruipen de twee vrolijk door de hete was. Zonder brandwonden of pijnscheuten.

avatar van stan

stan

Ben er trouwens achter welk nummer er nou werd gedraaid toen Dalton dood ging..

Het nummer is van Brothers Conti en het heet Automatic

Zo'n chill nummer

avatar van Filmpjepakken?

Filmpjepakken?

Er zou wel een vervolg moeten komen vind ik. Na zo'n open einde kunnen ze het niet maken om geen vervolg te maken. De derde broer zal wel wraak op hun willen. Dus er moet een deel 2 komen!

Filmpjepakken? schreef:

Nee, zeker omdat ze er nog te weinig geld aan hebben verdiend (leuke film overigens, maar ik word gek van die eeuwige vervolgfilms)

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Ja, het zou goed zijn als er een 2e deel komt inderdaad, die 3e broer wil toch sowieso wraak?
heel fijn om naar te kijken en op sommige momenten ben ik echt geschrokken.
De dood van Paris is het toppunt van de film, wie denkt er nu aan om haar in een film te halen ??

4*voor Chad & al de anderen (behalve Paris)

avatar van Ryann

Ryann

Leuke film moet je zeker zien een 4.0

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

een leuke spannende en angstaanjagende film .

hij is knap gemaakt vooral de decors en de actie.

ik geef hem een 4.0

hij is super goed en spannend .

geweldige bad guy('s) .

wel jammer dat paris hilton meedoet.

ik vind ze niet zo goed .

jack-sparrow schreef:

een leuke spannende en angstaanjagende film .

hij is super goed en spannend

avatar van LuCos

LuCos

Een leuke spannende film voor mensen die het verhaal nog niet kennen en de film(die van de jaren 50 ofzo) ook nog niet gezien heeft. Vooral in de bioscoop was hij spannend, misschien kwam dat ook omdat ik en me vrienden eigenlijk er niet in mochten, maar de kaartjes werden alleen gescheurt en niet gecontroleerd, de zalen waren naast elkaar, dus konden wij inplaats van A Lot Like Love een andere film kijken, House of Wax dus.

Een 3 geef ik deze film.

M.ike

deze film lijkt me leuk dus g ahem met wat vrienden vrijdag op onze maandelijkse film avond kijken met nog wat andere o.a saw

avatar van jeanintjuh

jeanintjuh

Ik vond hem niet echt spannend en slecht acteerwerk. 1,5

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

ik vond hem nog best goed.

hij is best spannend en knap gefilmd.

en knappe decors.

avatar van Charles Manson

Charles Manson

best leuk hoor, viel me helemaal niet tegen.

voor mensen die echt van horror houden:

schrijf deze niet te snel af, hij verraste mij nog best positief

M.ike

heb hem dus gezien op de fil mavond van mij en me vrienden we vonden dees allemaal beter dan saw dus dat is al veel goeds wand verrasend voor mij vinden de meesten saw goed ..:s:o

M.ike

Eigelijk best open eind was wel jammer nu kunnen ze het niet maken om geen vervolg te maken .. 4,5*

matthijs_013

Beter dan Saw? Je maakt zeker een grapje. Deze film is zo standaard als maar kan en als je eindelijk s een keer een paar mensen "leert kennen" gaan ze dood. Verder een belachelijke bijrol-cast. De film slaat gewoon nergens op.

matthijs_013 schreef:

nee saw slaat ergens op wou je zeggen .. saw heeft domme verhaallijn en 2 a 3 spanning momenten nou House of wax had er wel even meer ook al is 't een standaard film

• 11922 berichten

Het zijn allebei prima films.

matthijs_013

Je wil zeggen dat scènes zoals waar Paris Hilton als een dom blondje (wat ze overigens erg goed kan ) loopt te gillen, eng is?

• 11922 berichten

A: Paris Hilton is leuk! B: de film is niet eng, maar wel erg vermakelijk.

x_ShamieeJ schreef:
heel fijn om naar te kijken en op sommige momenten ben ik echt geschrokken.

4*voor Chad & al de anderen (behalve Paris)

ach ik vind dat zo kinderachtig (behalve paris) ik heb slechtere films van haar gezien: The Hillz ofzo belachelijke film daarbij vergeleken is ze hierin een hollywood ster .. verder vind ik deze film niet tegenvallen

BlueJudaskiss schreef:

Ooit gehoord van improvisatie ter plekke?

ja heb ik van gehoord , maar als de films gebeur mensen het niet in de film vinde passen knippe ze het er gewoon uit hoor

M.ike

al met al , laten we er over op houden , de meningen over paris hilton verschillen . Of je vind haar super goed , of super slecht : een tussenweg is er meestal niet !!

M.ike schreef:

Ten eerste: praat normaal. Ten tweede: ookal is het geschreven, je moet het als acteur ook nog wíllen doen. Ik zie Paris er best voor aan dat ze iets botweg weigert als ze iets niet wil (groot gelijk), maar dit heeft ze toch maar mooi gedaan. Hulde!

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Ach.... Het origineel is tien keer leuker, alhoewel ik de wax-special-effects wel gaaf vond gedaan. Hilton is (als altijd) slecht in haar rol, maar de dosis zelfspot die ze heeft is wel grappig. Kon ik tenminste wel waarderen. Maar toch; de film komt pas heel laat op gang en kabbelt eigenlijk te rustig voort om ergens spannend te worden.

En M.ike: praat inderdaad eens normaal. Dank je BlueJudasKiss voor die opmerking. Ik erger me altijd dood aan dat soort teksten.

o het spijt me zeer ..

Ik vond het een goede film, met een aantal echte schrikmomenten. Had niet verwacht van Paris dat ze kon acteren, maar in deze film vind ik haar niet slecht. 4*

avatar van prometida

prometida

Wat een discussies..

Ik ben het met Jack-Sparrow eens dat ik vind dat Paris Hilton niet goed kan acteren.

De film zelf vond ik verrassend. Sommige dingen absoluut niet verwacht.

Maar Paris Hilton wil ik liever niet meer terugzien in een film.

avatar van prometida

prometida

jack-sparrow schreef:

een 15-jarig jongetje ,

ik ben misschien iemand van 15 maar ik heb het verstand van iemand van 35 om te weten dat zij niet kan acteren.

wie zal het zeggen ?

ik zal het zeggen , zij kan hééééél slecht acteren.

BlueJudakiss, wat heeft leeftijd hier mee te maken?

avatar van AmazingPP

AmazingPP

M.ike schreef:

o het spijt me zeer ..

Is al goed... Veel filmplezier verder!!