• 9.377.553 stemmen

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

Komedie / Drama | 119 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Ken Kwapis

Met onder meer: Amber Tamblyn, Blake Lively en Alexis Bledel

Gesproken taal: Spaans, Engels en Grieks

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot The Sisterhood of the Traveling Pants

"Laugh. Cry. Share the pants."

Vier beste vriendinnen worden van elkaar gescheiden en op hun laatste winkeldag samen vinden ze een spijkerbroek die ieder van hen perfect zit. Ze besluiten om deze "magische" broek te gebruiken als een soort bindmiddel voor de maanden dat ze elkaar niet zien, door elke week een ander de broek te laten dragen. Ondanks dat ze ver van elkaar verwijderd zijn, ervaren ze een zomer die ze nooit meer zullen vergeten.

Tibby Rollins

Kostas Dounas

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

leuke meide film

veel drama maar ook wel goede dingen

5***** want het is een hele leuke film

avatar van prejudice

prejudice

Boek is en blijft beter, ze hadden sommige relatie's en gebeurtenissen beter moeten uitwerken. Iedereen acteerde goed. Alexis Bledel blijft voor mij gewoon Rory.

Hoop toch dat ze allerdrie de boeken verfilmen!

avatar van Keane1983

Keane1983

Ik vond het een heerlijke film om naar te kijken...verstand op 0 en genieten....de boeken heb ik niet gelezen maar zijn het lezen denk ik wel waard...

avatar van The_Game

The_Game

Een echte meiden film. Ik heb hem maar gewoon meegekeken en hij was goed vol te houden.

avatar van Lie-Z

Lie-Z

Heb alle delen van de boeken gelezen... en wou dus ook graag de film kijken. Dit was zeker leuk want er zijn ook verschillen met het boek (ook in het einde). Dus je blijft je toch afvragen hoe de film eindigt.

Ik ben benieuwd of er nog een deel van het boek verfilmd word... in ieder geval komt er nog wel een 4e boek. Dit boek ga ik ook zeker zo snel mogelijk lezen!

avatar van Sugakiss

Sugakiss

Leuke meidenfilm, goeie actrices (en acteurs) en lijkt echt sprekend op het boek wat het echt een prachtfilm maakt. Toch blijft het boek idd beter

avatar van *eef

*eef

Erg leuke film over vier vriendinnen. Als je zelf ook drie vriendinnen hebt is het erg leuk om deze film samen te kijken!!

avatar van Mug

Mug

Fris- en fruitigheid verzandt in gezapigheid.

The Sisterhood of the Traveling Pants is een prima tienermeiden-film, die lekker wegkijkt. Nou ja, alleen het eerste anderhalf uur. De jongedames acteren naar behoren, geloofwaardige karakters en acties. Natuurlijk zijn ze alle vier oh zo verschillend maar toch beste vriendinnen, weet je al hoe de 4 verschillende verhaaltjes (m.u.v. die van Libby, daar kom ik later nog op terug) zullen aflopen, maar, wat maakt het uit, het is nu eenmaal een tienermeiden-film, gelukkig zonder al te irritante personages, integendeel, karakters met inhoud. Ook wel eens fijn.

Het laatste half uur gaat het mis. Tranendallen overheersen (die van Tibby is geheel over de top), moraal-gezeik (wij zijn beste vriendinnen, en nu gaan we alle problemen oplossen, samen), irritaties namen de tot dan toe frisse film de overhand.

Het verhaal van Tibby was dan wel origineel, maar helaas mondt dit uit in totale onzinnigheid en maagkramp-gevoelens.

Blijkbaar denken de Tina- en Yes-meiden, de doelgroep van de film en boeken, daar geheel anders over. Hun goede recht natuurlijk.

Door het verschrikkelijke laatste half uur, kom ik niet verder dan 2,5*.

avatar van prutnek

prutnek

ik als kerel vond dit toch wel een mooie film

avatar van elice

elice

ik heb eerst het boek gelezen, wat ik al heel leuk vond, en toen de film gezien. De film vond ik heel erg leuk! ZEKER een aanrader! Een super meidenfilm!

avatar van cocolamar

cocolamar

Had een echte teenagefilm verwacht en was blij verrast toen ik toch de moeite nam te kijken. Door de vier inhoudelijke karakters bleef het afwisselend zonder dat het daarom 'to much' werd. Inderdaad een tranentrekkertje maar dat is op zijn tijd niet ook niet verkeerd.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Mooie film.

'The Sisterhood Of The Traveling Pants' heeft vier actrices die prima kunnen acteren een veel emotionele scènes prima uitvoeren. Alexis Bledel speelt inderdaad erg dichtbij Rory en daarmee toch de minste van het viertal. Ze heeft een goede verhaallijn, maar lijkt daar lang niet alles uit te halen wat er in zit. Amber Tamblyn blijft ook erg dicht bij haar grootste personage Joan, maar weet wederom mijn hart te veroveren. America Ferrera doet het prima en de voor mij onbekende Blake Lively weet toch een paar mooie scènes neer te zetten.

De film heeft vier prima verhalen, leuk verworven in elkaar en is daarmee een geslaagde plaatje. Leuk, nergens standaard en met goede onderwerpen.

4.0

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Stem toch verlaagd naar een 3.5

avatar van Flooorx

Flooorx

Leuke film. Maar 't boek is véél beter.

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Ik heb het boek niet gelezen, maar ik vind ook dat je dat pas moet doen nadat de film er is omdat een boek meer je fantasie laat werken dan een boek en alles niet te verfilmen is in anderhalf uur. Dat is altijd bij boekverfilmingen, maar het voordeel bij boekverfilmingen is dat er (een grote kans op) een erg goed script is en dat is het hier ook. Super

Ik hoop dat de andere boeken ook verfilmd worden op deze manier. Eindelijk weer eens een echte (levens)film die me diep raakte. Beslist niet verstand op nul, of misschien wel en je hart wijd open.

Ik vind het totaal GEEN meidenfilm, wat dat dan ook in godsnaam mag wezen, integendeel, hele mooie echte emoties, zeer wisselend, een PRACHTFILM. Toppie, voor alle 4 de dames !!!!

(meidenfilm: meiden hebben emoties, jongens hebben actie ??? my god, de oertijd is toch voorbij, iedereen heeft alles)

Als je niet (mee) kunt voelen zal er wel niks aan zijn maar dan zul je misschien ook zeggen 'life sucks'.

avatar van wal

wal

Een mooie en afwisselende film over vier vriendinnen en de intense veranderingen die plaatsvinden op die leeftijd. Ook de bijbehorende emoties/problemen zijn goed uitgewerkt. Je kunt je toch weer goed een voorstelling maken hoe het vroeger met je eigen vriendinnen was. Zelf ben ik niet piep meer, maar herken er nog steeds veel in. Zeker de onderlinge band die vrouwen/meiden met elkaar kunnen hebben is waarheidsgetrouw. Ik hield het zeker niet droog.

4 sterren! Nee, toch 4,5 eigenlijk!

avatar van Glow_After_Dark

Glow_After_Dark

Leuke film!

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

deze wil ik zeeeeker zien. Ik heb alle 3 delen van de spijkerbroek gelezen en alle 3 zijn ze zooo mooi , zo emotioneel soms echt om te huilen én heel verslavend ! kHeb tot 1 uur 's nachts doorgelezen aan het 3e deel en het was weer om te huilen .. dus deze film wil ik zeker nog zien. Houden ze zich eigelijk aan het boek of lijkt het er in de verste verte niet op ? Wil ik even weten

avatar van _Kirsten_

_Kirsten_

ik kwam er laatst achter dat er nog een 4e deel van het boek is..

of was dat het 3e?

ik weet het allemaal niet meer zo goed maar ik had ze allemaal gelezen, volgens mij 3.

en toen zag ik er laatst nog een liggen in de bieb

avatar van _Kirsten_

_Kirsten_

x_ShamieeJ schreef:

ze houden zich aan het 1e boek , maar met natuurlijk een sloteinde..

ik zelf vond het boek beter, alle boeken eigenlijk.

maar dat heb ik meestal met boeken, omdat er meer details worden verteld die in de film te langdradig zouden worden, maar de film is Zeker de moeite waard!

4.5 *

avatar van mikey

mikey

Het begon zoooo leuk en grappig en daarom was ik in de veronderstelling dat het echt een leuke film zou worden.

Maar helaas, na het eerste huilpartijtje volgt al snel de ander. (Tevens ben ik van mening dat een film maar 1 dooie mag hebben voor het sentiment, gewoon voor het realisme-als in geloofwaardigheid.) Yes yes, een wolf in schaapskleren, een tearjerker, een jank of ik schiet film. En pas op voor de semi-psycho-analitische-moralistische ondertoontjes in het verhaal die je ook wel eens bij Oprah en Dr. Phil voor je kiezen kijgt. Zoals, en hier had ik even moeite mee, 'Your momma didnt had the strength you have..'
Voor het eerste half uur een 1.5

avatar van LaraaatJ

LaraaatJ

Ik heb al die boeken gelezen en ik ben er verzot op

maar ik heb die film nog nooit gezien maar ik ga dat wel kijken en dan zie ik of het nog beter is dan het boek of niet

avatar van ...Kroelie...

...Kroelie...

Ik vond het een hele leuke film!! Als is het boek nog steeds beter. Het tweede deel is nu ook verfilmd, en ik hoop dat ze het 3e en 4e deel ook gaan verfilmen. Echt een hele gezellige meidenfilm met een leuke sfeer!! 3.5*

avatar van rubberduckie

rubberduckie

soms wat cliché, maar wel enorm lief...

avatar van Woutrr

Woutrr

Het begon leuk, later in de film begon ik me al harder en harder te ergeren (vooral aanCarmen en Tibby)

en hoe Lena daar in het water valt met haar stoel en vasthangt... aaahja
'kheb ook nog fouten gezien, maar die zijn niet van belang.

4 vriendinnen, alle 4 vol met problemen ... pff 'kvond het gewoon iets teveel van het goede...

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

leuke film... al zitten er soms wel heel opvallende clichés in... maar ach, bij zo'n film is dat niet zo erg. 4****

avatar van notorious_kim

notorious_kim

dit was een filmpje waar ik van genoten heb! ondanks de vrij onbekende cast was ik toch goed mee met het verhaal.

avatar van nightbreed

nightbreed

Hmm, deze lijkt me wel leuk en dat durf ik best wel te zeggen als man zijnde.

*Neemt een shot oestrogeen en legt de zakdoekjes klaar*

*Is iets vergeten*

*Weet wat hij is vergeten*

*Rent naar de keuken en pakt een doos bon-bons*

avatar van lalaguna80

lalaguna80

Na het lezen van de goede recensies hierboven ga ik deze film vanavond toch maar even kijken.....

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke film met een geweldige cast!

LOVE BLAKE LIVELY!