• 9.376.783 stemmen

Geregisseerd door: Mike Binder

Met onder meer: Ben Affleck, Rebecca Romijn en John Cleese

Releasedatum: 8 juni 2006

Plot Man about Town

"Welcome to the deep end of a very shallow town."

De succesvolle Hollywood-impresario, Jack Giarmo (Ben Affleck), heeft alles wat zijn hartje begeert: een succesvolle carrière, geld en een beeldschone vrouw, Nina (Rebecca Romijn). Toch blijft Jack het gevoel houden dat er iets in zijn leven ontbreekt en hij gaat een cursus schrijven volgen om zijn gevoelens te ontdekken. Wanneer Jack er vervolgens achter komt dat zijn vrouw hem bedriegt met zijn belangrijkste cliënt, begint zijn perfecte leventje scheuren te vertonen. Als dan ook nog zijn dagboek gestolen wordt door een ambitieuze journaliste beginnen de problemen pas echt. De geheimen in zijn dagboek kunnen het einde betekenen van Jacks carrière en privé-leven. Jack moet zich in allerlei bochten wringen om zich hier uit te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Aangenaam kijkvoer met zelfs een redelijke Affleck en een goede en mooie Romijn.

Ook een goede soundtrack en het hele mooie nummer van Hable con ella ( Paloma).

avatar van wimspeedy56

wimspeedy56

Movie Unlimited Zevenaarsneak preview 29-05-2006:

De makers konden niet kiezen tussen comedy en relatiedrama, en daar ging de film aan ten onder (nou ja: 2,5 sterretjes). Ook helaas weer de stereotiepe vrouwenrol van stal gehaald als de overdreven schuldbewuste jankende echtgenote. Ook John Cleese kon het geheel niet redden, want daarvoor was zijn rol te dun. Als je nog naar de tandarts moet, en/of je wilt een total makeover van je mondpartij, dan moet je dit niemandalletje maar gaan bekijken. Wel enkele leuke vondstjes erin (aquariumscenes), maar teveel onlogische scenariorollen om het geloofwaardig te houden. Meer dan enkele (glim-) lachjes zaten er voor mij niet in,en ik wilde deze film zo graag leuk vinden ............. Ook de soundtrack redt dit rolprentje echt niet hoor.

avatar van Stevo

Stevo

Deze film in de sneak gezien en tijdens de pauze weg gegaan. De film was tot dan toe absoluut niet grappig (behalve de tandartsscene) en het verhaal zo uitgekauwd en simpel dat mijn vriendin en ik het niet meer konden opbrengen om nog drie kwartier te kijken. Maar Rebecca Romijn is ook in deze film weer heerlijk om naar te kijken.

avatar van zeus

zeus

Jammer dat deze film het allemaal net niet had. Naar mijn idee werden de grappen te nadrukkelijk gebracht en dat werkte bij mij averechts... 2.5*.

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Vond deze film toch wel beetje tegenvallen zeg.....ik had wel meer verwacht maar vond hem uiteindelijk beetje flauw!

Ze wisten zelf niet wat voor een soort film ze ervan moesten maken....

avatar van Yuppie_Scum

Yuppie_Scum

aangename film.
goede soundtrack en goed camera werk!

film bevat 1 van de grappigste filmcitaten ooit:
"Bob Saget was funny!"

Al met al heeft het niet zo'n hollywood feel,
wat ik erg prettig vond

avatar van The Contender

The Contender

In de sneak gezien. Leuke film. Niet meer en niet minder.

avatar van neo

neo

stinissen schreef:

Ook een goede soundtrack en het hele mooie nummer van Hable con ella ( Paloma).

Je bedoelt Cucurrucucú Paloma?

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

Ergerden jullie je ook allemaal zo aan die Barbi Ling???

avatar van kimmetje194

kimmetje194

De film was inderdaad geen komedie naar mijn mening. Eerder een speelfilm met hier en daar wat zwakke humor.

Geen boeiend verhaal.

avatar van fritsy

fritsy

Drama/Romantiek

Nee was ook niet mijn genre deze film.

wel is op gevallen dat Ben Affleck altijd in alle films geforceerd lacht met een scheve bek.

avatar van jos Janssen

jos Janssen

nou om heel eerlijk te zijn vind ik het een waardeloze film

avatar van flipske

flipske

Mwaaaa, Leuke film aardig gespeeld door Ben Affleck. Een kleine 3*

avatar van ceruboy

ceruboy

Ik vind het een zeer goede film en was het kijken echter wel waard.

Minpunten vind ik die ling die is erg irritant iinderdaad en steeds die zwarte stukjes erg zonde.

wilde hem 3 geven maar drukte per ongeluk op 4.5

avatar van DeVrouw

DeVrouw

haha inderdaad die Barbie was net even iets minder. Ik zat er laatst nog over te denken. Best leuke film met een leuk en geloofwaardig verhaaltje tot die Barbie om de hoek kwam kijken alle scenes met haar waren komisch bedoelt maar ja dat is niet echt gelukt...zou eerder bij een film als date movie passen...toch nog een 3...

avatar van The_Game

The_Game

Goed gespeeld door Affleck, die ik normaal gesproken wel kan schieten.

Goed verhaal verder en erg vermakelijk.

avatar van hendrik119

hendrik119

aardige film om te zien. dus een 3'tje.

avatar van Norma

Norma

Ik vond in deze film de combinatie van humor en drama totaal niet geslaagd. Het leek gewoon niet met elkaar te kloppen. Soms kan humor even een ontlading zijn om het drama wat luchtiger te maken, maar hier leek het meer alsof iemand zowel wat grappige (of zo bedoelde) als dramatische scènes had bedacht en die maar bij elkaar heeft gegooid om een film te kunnen maken. Hoe langer de film duurde hoe meer ik me ging ergeren. Jammer. geen succes dit.

avatar van pauloootje

pauloootje

gewoon een leuke, simpele wegkijk film.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Tjonge wat een saaie film... Hoe kun je dit een komedie noemen als ik 90 minuten lang nog geen glimlachje op m'n mond getoverd kan krijgen? Misschien moet je voor dit soort saaie films een nieuwe genre bedenken, 't saaigenre ofzo..

Nee, van mij had deze film nooit gemaakt hoeven worden. Helemaal afgekeurd.

1,5 sterren

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

I look like Tom Cruise's retarded cousin...

Binder weet me weer eens te verrassen na zijn geweldige, kortlopende HBO serie Mind of the Married Man en zijn vorige speelfilm Upside of Anger. Reign over Me lijkt me ook wel wat, maar deze krijgt (ondanks dat die idd. nogal wat minpunten had) gewoon een mooie 3,5* van me, heb toch een paar keer flink moeten lachen in tegenstelling tot de aantallen komedies die ik de laatste tijd gezien heb,

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Slecht verhaal zeg. Het sloeg echt helemaal nergens op. Saai is het zeker. Ik kon ook geen compassie op brengen voor de hoofdpersoon. Dit moest een jerry Maguire zijn? Never nooit niet. 1 ster. Ik heb mij kapot verveeld.

avatar van Kisje

Kisje

Ben Affleck is niet meer was hij geweest is..

Gewoon een simpele film, niets speciaals..

avatar van soom

soom

Ben Affleck speelt best wel een aardige rol. Van wat ik me weet te herinneren, vind ik hem eigenlijk best matig, altijd. Man about Town is de eerste film waarin ik hem niet matig vind. Rebecca Romijn is een goede tegenspeelster, John Cleese's bijrolletje is leuk. Toch heeft de film niet echt grappige momenten, is net een beetje te serieus van aard.. En argh, die Barbie Ling!! Was dat écht dezelfde van (toch?) Zhou Yu's Train en Memoirs of a Geisha? Afschuwelijk toegetakeld, dat moest verboden worden! 3*.

avatar van kanjertje

kanjertje

Matig maar toch leuk filmpje.

Dus doorsnee punten :

2,5

avatar van vhegin bruk

vhegin bruk

Na "déjà vu" (2006) was ik er behoorlijk gerust op dat ik getuige was geweest van het slechtste wat Hollywood te bieden had. Tot ik gisteren dit misbaksel te zien kreeg. Een nieuw laagtepunt is bereikt... Waar gáát het in deze film in godsnaam over? Stel de vraag aan de regisseur en ik vermoed dat hij je zelf het antwoord schuldig moet blijven...Niet grappig, niet spannend, niet ontroerend, niet draaglijk...

avatar van gotti

Verrassend leuk. Wijkt gelukkig genoeg af van de standaard Hollywood straatjes. Lekker geschreven en grotendeels een sterke cast (Gina Gershon in één van d'r beste rollen...).

Waarom denk jij dat de film hier en op imdb zo laag beoordeeld wordt?

avatar van gotti

Geen idee? Omdat alleen ik er verstand van heb misschien?

Het is een film zonder echte hoogte of dieptepunten en heeft niet iets wat de gemiddelde kijker (zeker jongere kijkers) kan trekken.

Maar echt slecht is hij ook weer niet.