Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Stephen Herek
Met onder meer: Tommy Lee Jones en Kelli Garner
Plot Man of the House
"Protecting witnesses is a challenge. Living with them is impossible."
Texas Ranger Roland Sharp krijgt de opdracht de enige getuigen in de rechtszaak tegen een drugsbaas te beschermen. Deze getuigen blijken de cheerleaders van de Universiteit van Texas te zijn. Om hen te beschermen doet Sharp zich voor als assistent-coach van het cheerleader-team.
Ranger Roland Sharp
Professor Molly McCarthy
Agent Eddie Zane
Ranger Holt
bisse
Met tommy lee jones, en Herek aan het stuur zou deze nog best eens te pruimen kunnen zijn.
The Musicman
Beejeej
wordt best een prima filmpje voor tussendoor. beetje bekend concept, maar ach...
Zeer voorspelbaar inderdaad, maar toch af en toe toch wel wat geinige momenten met Tommy Lee Jones in zijn standaard nuchtere hardliner-rol tegenover die springende tienerchicks.
Niet mijn genre altijd maar weer die humor ..... Flauw en zeer voorspelbaar inderdaad.
_Casper_
Ook al was heteen standaard verhaal, ik vond hem dan toch erg leuk gedaan.. Heb meerdere keren moeten achen.
Zeker waard een x te zien
balosa
oud verhaal al tig keer eerder gedaan, er gebeurt verder ontzettend weinig, geen spanning, af en toe een grappige scene en dat was het ongeveer, maar mede door de mooie dames toch wel een vermakelijke film verder 3*
Relschopper
Tommy Lee Jones zoals wij hem allemaal kennen, lekker stug... Hij is wel erg voorspelbaar, direct aan het begin van het verhaal weet je al wie de moordenaar is en wat er uit gaat komen.
Jammer, maar het is een vermakelijke film!
jeroenh4l
geen super film maar toch heel vermakelijk voor een avond als er verder niks op tv is.
3,5
nickvanzutphen
voorspelbaar maar toch een best redelijke komedie , en Monica Keena
royj
een erg saaie komedie. Alle grappen zijn al een keer geweest in andere films. De chearleeders worden irritant er zijn een aantal zeer voorspelbare feel good momenten en van het verhaal moet deze film het al helemaal niet hebben! Als Tommie Lee Jones er niet in had gespeeld, had iedereen deze film afgezeken 2* (en dan ben ik nog vriendelijk)
GerwinF
Tommy lee jones, ok...
R. Lee Ermey, cool...
Cedrec the Entertainer....AARGH!
thenr9
Nou....wat een grappige film zeg...not!
Ik heb welgeteld 1x kunnen lachen (nou ja...een glimlach) dat was toen hij de mascotte tackelde.
Verder zeer matig, ik kan hem niemand aanraden.
Captain Pervert
Verhaaltje is flut maar het is best een geinige film door de droge Tommy Lee Jones. 2.5 sterren
queenie
leuke film, goeie muziek en geluid, en Tommy Lee Jones blijft lekker macho. 3½*
zeus
Jammer dat zelfs een paar leuke smoeltjes deze film nog niet kunnen redden. 2*.
helleke
Flauw filmke.
En redelijk goedkoop verhaal,wa schone chearladies en een "happy ending".
Ik geef hem 1,5 sterren.
Ché Cliché
Matig verhaal, niet echt grappig, maar ik heb mij toch wel redelijk vermaakt. net aan 2 sterretjes dan. Vooral voor het vermaak. Een slechte film is het wel degelijk.
tukkerstein
Vrij matige film, enkel de enkele droge opmerkingen van Tommy Lee Jones en de weinige actie die er inzit leveren nog
2* op.
Kulicious
saaie film,
veelste langdradig en te weinig goede grappen.
je moet echt geduld hebben voor deze film.
en het verhaal is ook slecht.
anderhalf* omdat ik hem toch maar heb afgekeken.
kanjertje
Leuke, frisse film.
Komt traag op gang maar eenmaal in beweging wordt het een echte toffe komedie
Vreemd dat ik deze niet beoordeeld heb want ik heb hem thuis liggen...
Was een redelijke wegkijker, beetje simpel en flauw maar niet slecht. Jones zet een aardige rol neer, sowieso een goed acteur. Het had allemaal wel wat scherper gemogen, het concept was best geinig.
notorious_kim
kheb deze al jaren liggen en nog steeds niet bekeken, moet ik dringend eens werk van maken.
skipy05
leuke Komedie. een Actie film is het nu wel niet. een leuk verhaal. en mooie dames.
GinolaEHV
Aardige comedy, waarin weinig hilarische grappen zitten maar die wel gedurende de gehele speelduur vermakelijk is.
Het actie-gedeelte van de film is vrij matig.
3*.
Cashmyra
Ik had gisteren het begin op tv gemist; maar het was verder wel een leuke film. Niet erg bijzonder; maar als er verder niet echt iets beters te zien is; is hij nog best leuk
bobolinski
middelmatige komedie, ik heb niet veel gelachen.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus