• 9.375.076 stemmen

Geregisseerd door: Philip Adrian Booth

Met onder meer: Steffany Huckaby, Annie Burgstede en Kristin Novak

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Death Tunnel

"Your initiation into terror."

In het ziekenhuis van Waverly Hills in Louisville, Kentucky heerst een virus. Door dit virus sterven duizenden mensen en ze worden via ondergrondse tunnels naar het sanatorium gebracht. Vijf meisjes van de universiteit moeten tijdens een ontgroening vijf uren doorbrengen in het sanatorium met vijf verdiepingen en de ondergrondse tunnels tussen de geesten die er ronddwalen.

avatar van theworldismine

theworldismine

ik heb me doodgelachen, dat zal vast niet helemaal de bedoeling geweest zijn maar evengoed. de verhaallijn was op zich zo slecht nog niet.. maar de acteurs....... verschrikkelijk
een paar high school girls in lingerie met hoge hakken moeten het dan interessant maken.. maar lukte ook niet helemaal
ik heb dagen nog lopen herhalen 'can you hear the train? pancakes.. and sirup......' HAHA

avatar van mikey

mikey

De domste beelden, geluidjes en effectjes worden op een onlogische manier op je afgevuurd, met daartussen slecht acteerwerk en een slome geschiedenis.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Wat een geweldig Slechte Film alweer, Death Tunnel vind ik erg Slecht gemaakt, Acteerprestaties, Verhaal en de Film zelf zijn allemaal : Bagger, Kortom : ik ga hier niet veel woorden aan vuil maken.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

niet erg goed, maar ook niet zo slecht.
Het grappige is wel dat het verhaal gebaseerd is op een ware gebeurtenis, nl het ziekenhuis waar het schijnt te spoken, en waar in vroeger tijden dus mensen die dood (of bijna dood) waren werden afgevoerd door de death tunnel.
De film is ook ter plekke opgenomen, deels in elk geval.
Verder is er duidelijk voor gekozen een B-sfeer te creëeren met de soort shots en de schaars gekleedde dames. Vond het aardig tijdverdrijf, zeker als je het achterliggende verhaal weet

avatar van mrkos

mrkos

pffff heb hem gister gezien, nou ben dus niet de enigste die hem zo slecht vind! echt een fLOP!!! 0.5

avatar van Shaaron

Shaaron

Ik vond het een hele slechte film, ik had er meer van verwacht (de beschrijving & de voorkant sprak me aan)..

Slecht acteer werk..

Als je zwetende meiden in decoletées wilt zien.. dan raad ik je de film aan xD.

En het was ook nog eens slecht gefilmd..

ik geef het een *1.0

avatar van Mindsick

Mindsick

Het verhaal sprak me aan, maar jammer dat ze er zo'n slechte film van hebben gemaakt. De actrices, het camerawerk. Allemaal bagger. Misschien zouden ze een remake kunnen maken?

avatar van movieaddictt

movieaddictt

het verhaal was inderdaad goed, beetje saw achtig maar oke.

SLECHT geacteerd! alleen dat maar.

Was verder wel oke

avatar van pumba

pumba

Het verhaal was wel redelijk alleen jammer dat 't zo slecht verfilmd is

't acteerwerk was slecht en de helft van die tijd die shots er tussen maakt 't er ook niet beter op...

De spanning was ook ver te zoeken door die vage effecten en slechte acteurs

Zoals Mindsick al zei, misschien zou een remake wel een succes kunnen worden.

Toch een *2 voor de moeite maar meer ook ECHT niet...

avatar van mcdaktari

mcdaktari

shit zeg, ik had me verheugd op deze film alleen al omdat het is gebaseerd is op ware feiten, maar als ik hier zo de recensies lees dat zie ik de bui al hangen. oke het is dus zo'n horror film, jammer

avatar van 606

Vind het een beetje een onterechte flop

Het verhaal was oke en de spanning was er wel

alleen het uitwerken van de film is niet best.

avatar van lugia

lugia

Niets van film en dat noemen ze horror hij verdient eigenlijk een 0,0 maar ja dat kan niet dus ik geef 0,5

avatar van Scarecrow

Scarecrow

Verschrikkelijek film die iedereen zou moeten mijden. Wanproduct van de onderste plank!

Ik wil wel de goede punten tegenover de slechte zetten, maar dat kan helaas niet. Een opsoming van de slechte punten dan maar, waarbij ik bij sommige even stil wil staan:

- slecht acteerwerk, echt om te huilen

- een verschrikkelijke verhaalopbouw en vooral montage (wie knipt zijn film zo lelijk in stukken om er zo volledig de eventuele weinige spanning eruit te halen?)

- lelijke, overdreven, saaie geesten

- een volledig onnozel plot (serieus 5 meisjes van een feestje plukken die toevalligerwijs ook nog iets met elkaar en het gebouw te maken hebben om hen 5 uur in een spookgebouw te zetten?)

- rampzalige soundtrack (had nooit gemaakt mogen worden en moet nu ritueel verbrand worden)

- geen spanning (ligt onder het dieptepunt, vergeleken bij deze film is een film als Haunted Forrest een meesterwerk)

- vervelende personages, met onnozel handelen (de gast die de meisjes gevangent zet en later komt bevrijden, het meisje dat in een vies, smerig gebouw met geeesten en veel lijken gaat douchen om dr vriend te jennen dat hij het nooit mee te zien zal krijgen(?), mensen die niet freaken van een geestverschijning of posession, en blijkbaar vreemde voorouders die met elkaaren het gebouw verbonden waren in een onnozel plot)

-totaal gebrek aan geode spannende scenes, aardige moordscenes, spannende achtervolgingen of schuilscenes enz.

- het volledig misplaats gebruiken van een in theorie aardig decor voor een horrrofilm

- en meer gekots.

Mijden!!!!!

avatar van Laurens44

Laurens44

Omdat ik al enkele van de beste films besproken heb die ik het laatste jaar gezien heb is hier de keerzijde van de medaille. De slechtste film die ik ooit tegenkwam: Death Tunnel. Niet alleen is het een horror-film, een genre dat me normaal gezien niet kan bekoren, de regisseur doet nog een poging om er een soort van geschiedenisverhaal in te steken en die poging mislukt dus radicaal.

Ik kan bijna geen woorden vinden om dit ding te beschrijven, ik raad gewoonweg iedereen aan om moeite te doen deze film niet te bekijken. De acteurs zijn amateurs, van de regisseur heb ik nog nooit iets gehoord en wil ik ook niks meer horen en verder is er niks het vermelden waard bij deze film.

Jammer dat deze film niet in de Bottom 100 op IMDB staat hij zou er op de eerste plaats mogen staan voor mijn part.

Score: 1/10

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Waarom heb ik deze bekeken?!!

avatar van Legan

Legan

Toevallig Death Tunnel meegepikt omdat het in de floplijst staat (ja, ook in die titels ben in geïnteresseerd), maar ik sta toch wel even te kijken van de notering.

Wat echt, maar dan ook echt tegenvalt is de cast. Er wordt gewoon bijzonder, bijzonder slecht geacteerd. Verder is het verhaal, dat teveel van de hak op de tak gaat, niet veel bijzonders en zijn de personages superstereotiep en ééndimensionaal. Oppervlakkiger dan dit kom je ze niet tegen.

En ondanks dit alles en de overduidelijk goedkope uitstraling, straalt de film bij vlagen toch sfeer uit. Hoewel het cinematografisch erg wisselvallig is, is het juist het visuele wat de film wat extra flair en die sfeer meegeeft. Al met al is Death Tunnel niet bijster interessant, maar het heeft zijn goede momenten.

avatar van RuStY NaiL

RuStY NaiL

er zitten wel wat enge momentjes in,maar het is zeker geen beste film.

avatar van clockwork72

clockwork72

Mijn God! Dit was echt slecht.

Ik dacht door op op doosje te kijken zovan: 'Nou dit ziet er leuk uit ik heb wel zin in een lekker eng filmpje' Nou dit is in een woord: CRAP!

Acteerwerk was om te Janken zó slecht en de film was ook al helemaal niet spannend ofzo.

Veelste voorspelbaar en ik dacht ook bijmezelf zo van: Dit kan toch nooit serieus bedoeld zijn? Het camerawerk was ook niet iets om naar huis over te schrijven. Gelukkig heb ik de dvd niet meer een vriend van mij wou hem hebben. Nou ik had echt zoiets van 'Veel Plezier ermee'

0,5!

Dit is toch wel de slechtste film die ik tot nu toe gezien heb. Het verhaal slaat eigenlijk al nergens op. Ook zijn er heel veel punten in de film die niet kloppen. Bijvoorbeeld als ze worden achtervolgd door die vent met dat karretje, die man loop echt heel erg langzaam en nog haalt hij ze in. ook die scéne met het doushen slaat helemaal nergens op, waar haalt ze opeens die handoek vandaan? Deze film is echt zonde van je tijd om te gaan bekijken.

avatar van Astriid*

Astriid*

Deze film vond ik minder. Simpelweg door hoe het gemaakt is...

Nr. 26 in de Flop 100 vind ik dan ook weer een beetje té, maar het is zeker geen goede film.

Ik twijfel tussen 1,5 en 2,0..

Voordeel van de twijfel dan maar

2,0 *

avatar van tijn79

tijn79

Pfff... nu heb ik al veel horrors gezien (goede, maar ook helaas veel slechte), maar wat een meuk is dit zeg.... bahbah

Het, weliswaar niet originele, gegeven van een sanatorium is altijd wel een leuke setting voor een goede horror zou je zeggen....

toch?

Dan komen ze ten eerste met de beroerdste acteurs (althans ondergoedmodellen...hoewel ze dat ook niet zijn ).

Vervolgens zijn de special effects grotendeels wazig (om een enge sfeer te creëeren?), de voorspelbaarheid was té hoog en het verhaal in general was gewoon ronduit slecht uitgewerkt..

Zonde van mijn tijd.......

avatar van komakie

komakie

Jammer want het verhaal heeft heel veel potentie. De geschiedenis die in het verhaal zit is echt en het moet echt een verschrikkelijke horror tijd geweest zijn.

het schijnt bij documentaires zelfs zo te zijn geweest dat er nog steeds een echt creepy sfeertje hangt.

Jammer dat het niet terug te vinden is in de film...

avatar van Elineloves

Elineloves

't klonk zo leuk...... maar nee. Helaas toch niet.

avatar van Zeepsop

Zeepsop

Met de gedachte om een goede horror te gaan kijken, kozen we deze film uit. Zonder in te lezen, gewoon kiezen. Wat een keuze...

Film is slecht, verhaal is slecht, acteurs zijn slecht, spanning is er niet en eng is die al helemaal niet. Echt slechte horror.... als dit al horror moet zijn...

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Nou, als ik dit allemaal lees, ben ik heel benieuwd wat ik van de film ga vinden haha!

avatar van Revolt

Revolt

komakie schreef:

Jammer dat het niet terug te vinden is in de film...

Ja ik heb de documantaire gezien, daar zitten echt geweldige creepy beelden in. Het is beter om de film daarna te kijken, want dan weet je ook echt welke geest wat voor geschiedenis heeft, en je hebt als achtergrond dat de geesten 'echt' zijn.

Over het Waverley Hospital: Wat ik voor het laatst heb gehoord van het ziekenhuis is dat ze het willen gaan renoveren en ombouwen tot een hotel Ik wil wel eens zien hoe dat gaat uitpakken..

Documantaire: Spooked

avatar van moviechick-99

moviechick-99

ik snap niet dat iedereen z'on slechte punten geven oke hij was niet super alleen dat het op waargebeurde feiten afspeelde was al eng

avatar van van duijn

van duijn

Vond het er op de trailer toch wel best uitzien....

avatar van Blarown

Blarown

ik heb hem nog niet gezien, maar de trailer en beelden van de film uit de documantaire ''Spooked'' vond ik er nog aardig uitzien..

avatar van handsomedick

handsomedick

Ik dat dat de documentaire Spooked al slecht was, maar de film blijkt nog erger te zijn. Jammer, want men had er iets heel moois van kunnen maken.

ik heb hem nog niet gezien

Hopelijk nu ook nog niet, want het is zonde van de tijd!