• 9.375.434 stemmen

Geregisseerd door: Philip Adrian Booth

Met onder meer: Steffany Huckaby, Annie Burgstede en Kristin Novak

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Death Tunnel

"Your initiation into terror."

In het ziekenhuis van Waverly Hills in Louisville, Kentucky heerst een virus. Door dit virus sterven duizenden mensen en ze worden via ondergrondse tunnels naar het sanatorium gebracht. Vijf meisjes van de universiteit moeten tijdens een ontgroening vijf uren doorbrengen in het sanatorium met vijf verdiepingen en de ondergrondse tunnels tussen de geesten die er ronddwalen.

avatar van BeZaX

BeZaX

Eng? Ik vond hem eerder vaag... Sla heel snel deze film over. Echt zonde van je tijd. De enigste indruk die de film achterliet bij mij was: Vaag en saai.

avatar van hOrrorChick

hOrrorChick

BeZaX schreef:

Helemaal gelijk !!

avatar van ckuhl

ckuhl

Ik snap niet dat dit soort films bestaan, echt waar nog nooit zo'n slechte 'film' gezien.. het gaat echt NERGENS over, en de actrices hebben het IQ van Pamela Anderson.

- Slecht acteerwerk

- Slecht 'verhaal' het gaat echt nergens over

- Zit geen logica in de film, alles loopt door elkaar

Zeer zeer slecht noem ik deze film

avatar van ckuhl

ckuhl

demimoorefan schreef:

dit was voor mij nu echt een film??? nou film...

waarbij ik mezelf afvroeg waar ik eigenlijk naar heb zitten kijken...ik verwachtte een horrortopfilm maar kreeg naar mijn idee een verhaal voorgeschoteld waarbij naar enkele minuten alleen nog maar de aandacht uitging naar die meiden en niet naar het verhaal want daar kon ik toch al ging touw meer aan vast knopen...de enige knopen waar ik aan dacht waren van de blousjes van die meiden haha

kortom een zeer wazig verhaal

waargebeurd of niet

een krappe 2

Mee eens

avatar van moviemeterman

moviemeterman

..............???

avatar van Gummibeer

Gummibeer

Hoe slecht kun je ze maken ??? Wat een verschrikking. Ik ben tijdens BAMBI vaker achterin mijn stoel geveerd dan tijdens het zien van deze mislukkeling. Totaal geen verhaal, slecht acteerwerk door een stel dames die voor mij het I,Q. hebben van een weekdier. Kortom. Ga deze film absoluut NIET zien !!

avatar van Costa

Costa

wazigheid heerst bij deze film maar dat hoort er eenmaal een beetje bij horror vind ik. de formule was goed alleen er mag best wat meer geïnvesteerd worden in de film. dit bedoel ik met betere acteurs neerzetten en betere camarawerk verichten. ook de timing van bepaalde geluiden bij fragmenten plaatsten klopt totaal niet.

een 2.5 geef ik en dan ben ik nog heel mild

avatar van brambie

brambie

dikke vette crap, waargebeurd m'n voeten

avatar van Yphygenia

Yphygenia

Ik heb in het begin van deze film zeker wat moeite gehad met de constante 'switch' van scene's, dat is dus wel even je hoofd erbij houden. Opzich vond ik het verhaal vrij goed. Er zijn zeker dingen die ze beter hadden kunnen doen, maar het is niet zo dat ik moeite heb gehad met het afkijken van deze film. Ook van het slechte acteerwerk is mij weinig opgevallen, maar misschien is dat geweest omdat ik wat moeite had met het plaatsen van sommige scene's.

3,5 van mij, omdat ik het toch een leuke poging vond.

avatar van _Daan_

_Daan_

BeZaX schreef:

Bij mij ook! toch een 2,0 voor de moeite

avatar van Unpredictable

Unpredictable

De film was heel vaag en verwarrend, het liep allemaal een beetje door elkaar heen en de verhaallijn was helemaal niks. Om nog maar over de actrices te zwijgen.

1 ster.

avatar van eddie.bo

eddie.bo

Death Tunnel: TRAUMATISCH SLECHTE FILM. Werkelijk niets is goed aan deze film, alleen het verhaal gaat op zich nog wel. TIP huur of koop deze film NIET echt een belachelijke film.

Ik heb hem 0.5 ster gegeven (lager kan niet) dit is duidelijk 0.5 ster teveel voor deze anti-film.

avatar van Niriath

Niriath

brambie schreef:

dikke vette crap, waargebeurd m'n voeten

Het hele verhaal van de Death Tunnel, de ziekte en het gebouw waar het afseelt zelf is zeker wel waar gebeurd. het deel van de wraak wroegende geesten, tsja das ieders eigen mening ja.

avatar van Annetje

Annetje

Ik schaam me kapot dat ik deze film heb gehuurd

Eén van de slechtste films die ik ooit gehuurd/gezien heb, het verhaal slaat echt nergens op hoor, gewoon zo dom verzonnen..... ik vindt het echt een vette AFRADER!

Een film waarbij je duidelijk ziet dat overdaad schaadt.

Was het vage gedoe (d.w.z. krantenkoppen, vreemde ruwe kriebels, oude foto's en beelden) in een film als bijvoorbeeld The Ring nog leuk, en droeg dat bij aan de sfeer, hier wordt het zo overdreven vaak gedaan dat het slechts een langerekte gaap op mijn porum toverde. Al het vage gedoe ging alleen maar enorm ten koste van het verhaal, terwijl het op zich niet eens zo slecht uitgevoerd was.

Ook de acteerprestaties van de acteurs en actrices zijn erg onder de maat.

Enig pluspunt: mooie vrouwen die in een nachthempje op hoge hakken rondrennen.

0,5

avatar van Nieke

Nieke

Als je eens wist hoevaak deze film (nog steeds!) verhuurd wordt... En dat terwijl 'Spooked' ernaast staat, de documentaire dus. En die is drie keer beter dan dit.... Ik kan het woord gewoon niet vinden...

Gewoon; 1*

avatar van ll_Sparrow

ll_Sparrow

Ja het is natuurlijk wel een verhaal dat aanspreekt omdat het gebouw en alles echt bestaat. Maar ja, ga dan de documentaire kijken denk ik dan, die is inderdaad stukken beter.

0,5 *

avatar van metaledje

metaledje

dit was me toch een moeilijke zit.. en dan nog te bedenken dat ik hem gekocht heb voor 5 euro, hij is nog geeneens 10 euro cent waard, dikke B film 1*

avatar van darkcity

darkcity

Heel erg slecht, stelletje sletjes in een huis met een ongelooflijk slecht verhaal en dito uitwerking, het begon nog wel goed maar is uiteindelijk een grote flutfilm waarvan je blij bent as je de aftiteling ziet (as je daar uberhaubt al komt ) Verder zag de film er wel mooi uit, de sets zijn echt super... 1.5 ster.

De Spooked documantaire is daarentegen wel heel erg goed en dus wél een aanrader!

avatar van MWX

MWX

kheb eerst de docu gezien daarna de film maar wat een bagger hey. ik ben niet vies van een leuk horror filmpje mar dit was niet eens eng laat staan spannend wat zelfs grappig was het niet

avatar van seeg

seeg

Matige film, verschietachtige stukken wel

Een beetje teveel flitsgehalte door elkaar.

Het einde heb ik echter niet begrepen ?? :S

Iemand die het mij misschien pm kan uitleggen ?

mercii

avatar van zjandannybob

zjandannybob

ik snap niet waarom deze film zo laag scoord, ik vond hem vrij vermakelijk wat leuke schrikeffecten alleen was de film een beetje verwarrend en het einde wat minder vandaar dat ik deze film ook maar 3* geef het is gewoon geen topper maar leuk om een keer te kijken.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

vond de film heel verwarrend en heel saai

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Sfeertje begint goed en dan wordt het inderdaad steeds minder. Wel coole scenes, maar echt schrikken of een unheimlig gevoel krijgen doe je niet echt. Jammer ook dat de hoofdrolspelers allemaal van die 'fotomodellen' zijn. Dit komt de geloofwaardigheid niet ten goede. Maar het had slechter gekund.

avatar van veni

veni

slechte film. De film begon leuk met wat leuke beelden van het ziekenhuis en de meiden die daar (verplicht) gingen overnachten. Daarna is het ontzettend warrig. Er is geen verhaallijn te volgen in deze film. Totaal niet eng, gewoon wat snelle bewegingen met de camera van een wel echt bestaand oud gebouw. Kortom ontzettend warrig. Je flitst van het ene beeld naar het andere en je hebt gewoon geen idee waar het over gaat. De film duurde voor mijn gevoel veels te lang, je kon eigenlijk gewoon niet wachten op het einde.

Het einde was ook heel slecht, ik heb nog nooit zo'n slecht plot gezien. TIP: koop of huur deze film absoluut niet, zonde van je geld. Waardeloze prutfilm. 0.5 (teveel)

avatar van Jennifer^

Jennifer^

Ik vond dit dus echt een hele saaie film!

Ik viel telkens in slaap.

Het was gewoon niet te volgen soms.

En ik vond dat er ook slecht werd geacteerd!

Het einde was ook niet echt spectaculair, waarvan je nog een tweede deel zou willen zien.

Ik geef de film dus 0.5

avatar van JustOneDude

JustOneDude

Na 30 minuten uitgezet, waardeloos!

avatar van Halcyon

Halcyon

De synopsis op de flap doet het niet vermoeden, maar het stemoordeel van de gemiddelde MM'er komt wel degelijk overeen met de inhoud van dit wanproduct.

Na 45 minuten uitgezet, helemaal niet m'n gewoonte, maar de visuele homevideo-achtige poespas en de totale afwezigheid van plot dwongen me ertoe.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Wat een ongelofelijke B film zeg. En dan heb ik nog 4,50 euro betaald bij de videotheek. Ik zweer het he. Ik ben terug gegaan en heb gewoon een andere film geeist. En ik was zo kwaad joh, dat ik die uiteindelijk ook kreeg. Ik ga verdomme geen 4,50 euro dokken voor zo'n prut film. :P

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Don_Mat schreef:

En welke ongelooflijk goede film heb je geëist?