Genre: Thriller / Drama
Geregisseerd door: Paul Abascal
Met onder meer: Cole Hauser, Robin Tunney en Dennis Farina
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Paparazzi
"One good shot deserves another."
Wanneer een groep van vier overenthousiaste paparazzifotografen een auto-ongeluk veroorzaken, waardoor de vrouw en zoon van filmster Bo Laramie ernstig gewond raken, beraamt Bo een plan om wraak te nemen op de fotografen.
Bo Laramie
Zach Laramie
Emily
Dr. Kelley
Anne_Girl
Echt? die trailer ziet er afschuwelijk uit.
Ah joh niet zo zeuren joh
donnie B.
Vond de trailer wel interessant.. lijkt me een redelijk origineel verhaal om een keer goed uit te diepen in een film. En Tom Sizemore vind ik altijd een goede acteur!
moviefreak#1
Het verhaal is allesbehalve origineel , het is niets anders als een flauw wraakfilmpje waarbij de "daders" één voor één verdwijnen op weg naar het zogenaamde happy end. De film heeft behalve goede acteurs in de hoofdrollen (naast de bovengenoemden ook nog Dennis Farina, één van mijn favoriete acteurs) ook Chris Rock, Matthew MacConaughy, Vince Vaugh en zelfs Mel Gibson zijn te zien en dat is niet geheel verwonderlijk aangezien deze heren allen overhoop hebben gelegen met de Amerikaanse paparazzi.
Deze film slaagt wel waarvoor hij gemaakt lijkt te zijn : hij is uiterst onderhoudend maar of hiermee de doorbraak van Cole Hauser eindelijk is gemaakt ? Dat valt nog te bezien.
3 ***
Beejeej
lijkt me best een prima verhaal. mag dan wel een 'standaard' wraakactie filmpje zijn, maar ik kan me zo gauw geen film bedenken waarin dit verweven werd met de paparazzi als hoofdthema.
lijkt me daarom best een boeiende film...
G3m3n!
Ik heb de film net binnen...
Ga hem waarschijnlijk morgen ff kijken.
Zelf heb ik het niet zo op de wraak verhalen...
Maar het lijkt me echt een film om gewoon je verstand ff bij op nul te zetten en te kijken.
Beejeej
enig idee wanneer deze in de nederlandse bioscopen zal draaien??
hij was begin september 2004 al in amerika :/
The Musicman
Zeer aardige film
Mee eens... zeker de moeite waard om te kijken...
BenBen
ik vond het best een aardige film, misschien wel beter als aardig, leuke momenten in de film, goed geacteerd, geen spectectulair verhaal, maar zeker een goede zondagavond film.
D0N4LD
Ik verwachtte veel van deze film maar hij stelde me enigzins teleur
3/5
Diesel
of hiermee de doorbraak van Cole Hauser eindelijk is gemaakt ?
Gun hem daarom geen doorbraak.
Don Gregorio
Ik vond het verhaal op zich goed en verder boeide de film mij wel terug denkend dat ik net terug ben uit Parijs en langs de plek ben gereden waar Diana overleed door paparazi achtervolging,vond ik het wel zeer duidelijk vertolkt in deze film waar toe paparazi in staat zijn om tot het uiterste door te gaan.
zoutzak
3 ***
couldn't agree more.
scenes als 'een dader glijdt uit op zn motor en hangt aan zn motor boven een afgrond en alleen de filmster kan hem redden' gaan er bij mij niet in haha omg, maar verder was het wel aardig.
queenie
leuke actiefilm. Af en toe wat leuke plots en de film is lekker te volgen met niet al te overdreven aktie. 4 sterren
SirTinus
Goede film , beetje voorspelbaar en bij vlagen niet echt realistisch...heb me geergerd aan die Burke maar dat kon mijn punt niet echt naar beneden halen.. ruim 3 sterren
roberto
ik vond het een boeiende film.
je kan goed zien hoe machteloos je bent tegenover de pers en hoe ze de mensen het leven zuur kunnen maken .zat op het puntje van mijn stoel
Hansjuh
Ik vind het een zeer goede film, redelijk orgineel verhaal, goed acteer werk. Eéntje die je moet zien!!
Nieke
Cole Hauser = die van 2 fast, 2 furious, niet?
Op de Flyers en de Posters die ik hier in de videotheek heb liggen staat:
Mel Gibsons Paparazzi
Matthew McConaughey, Chris Rock, Vince Vaughn en Mel Gibson.
Vraag 1: is dit misleiding voor de klanten (en mezelf?)
Vraag 2: waar zijn Matthew en Vince dan te vinden (kon ze ook niet zo gauw spotten in de trailer)
Vraag 3: hebben ze Matthew misschien met Cole verward? (wat ik erg zou vinden, Cole lijkt meer op Christian Bale naar mijn mening).

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Butterfly on a Wheel
Thriller / Drama, 2007

Ladder 49
Actie / Drama, 2004
chantagepaparazzisuspicionvideo surveillancewraakonafhankelijke filmstalkinginvasion of privacy los angeles, californiëauto ongeluktragic eventpolice investigation