Genre: Thriller / Drama
Geregisseerd door: Paul Abascal
Met onder meer: Cole Hauser, Robin Tunney en Dennis Farina
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Paparazzi
"One good shot deserves another."
Wanneer een groep van vier overenthousiaste paparazzifotografen een auto-ongeluk veroorzaken, waardoor de vrouw en zoon van filmster Bo Laramie ernstig gewond raken, beraamt Bo een plan om wraak te nemen op de fotografen.
Bo Laramie
Zach Laramie
Emily
Dr. Kelley
neo
Leuk uitgangspunt. De paparazzi's halen het bloed onder je nagels vandaan, en het is nog best spannend ook. Leuk standaard, maar zeer vermakelijk, kat-en muisspeel tussen acteur en paparazzi. Leuk score ook van componist Brian Tyler. 3 sterren
Shampoo
nou ja vond het in ieder geval een goede film, en het beeld dat de film geeft over de paparazzi in america klopt volgens mij nog wel redelijk...
Ja precies, en dat is de schuld van Bush..
Anyway, wat mij betreft hing het verhaal teveel van toevalligheden aan elkaar. Vond de 'slechterikken' ook wel erg karakteristiek. 2 sterren.
hellbouncer
Zeer Vermakelijke film, Heb hem net gezien
Acteur acteerde ook goed .. LEuke verhaal ...maar beetje te veel toeval.
Voor de gene die hem gezien hebbe:
Hij pakt toevallig het wapen uit ze jas als de politie er is
....
Lennert
Totaal niet serieus te nemen, maar de acteurs (vooral de badguy) maken er toch een behoorlijke film van. Weinig realistisch, maar onderhoudend, zo zat ik zelf de hele tijd te wachten tot er een paar welverdiende klappen werden uitgedeeld
3,5 sterren
Fangs (crew films)
Overdreven en onrealistisch, maar erg vermakelijk en met een leuke cameo (twee secondes ofzo...) van Mel Gibson, één van de producenten. > 3.5*
pjutter
inderdaad erg overdreven en onrealistisch,
de acteur gaat veeel verder dan realistisch is, maar dat was wel erg vermakelijk, de agent speelde ook wel een leuke rol, met het achterhouden van wat bewijsmateriaal, badguys waren ook leuk om naar te kijken als ze kapot geslagen / doodgeschoten worden
ben het wel eens met het feit dat de paparazzi zo veel kunnen maken, en dat toch vaak ongestraft.
denk dat Mel Gibson ook wel eens last heeft en daarom aan deze film meewerkte
Usual Suspect
Zeer ongeinspireerd gemaakte film waar geen enkele orginele vondst in is te bekenen.
De film wordt nergens spannend en berijdt te veel platgereden paden, waardoor het een moeielijke zit word.
Verder weten ook de acteurs niks toe te voegen aan dit geheel, waardoor het maar een zielig filmpje is geworden.
1,5.
baborak
Aardige film, Sizemore speelt lekker schofterig ! Kan me helemaal voorstellen dat je die 'journalisten' een pak rammel geeft. Komt geregeld voor dat beroemdheden op de vuist gaan met een of ander irritante fotograaf o.i.d. Verder vermakelijk, voorspelbaar en was verbaasd onze vriend Mel Gibson heel eventjes te kunnen zien. Mel produceerde mede de film, dus vandaar.
film88888
Zeer goede film, en ook wel orgineel verhaal. Cole Hauser ken ik alleen uit 2Fast2....., maar ik vond wel dat hij het goed deed, en dat geld ook voor Robin Tunney (bekend uit Prison Break) De spanning was mooi gemaakt, met een heerlijke opbouw. Er waren nog sterren die een bijrol hadden, en in een flits in beeld kwamen (Chris Rock, Mel Gibson, Vince Vaughn) De film is nooit echt saai, en je blijft er naar kijken hij kijkt echt lekker weg. Ook Mel Gibson heeft hier aan mee gewerkt (Produced volgens mij) De film verdient echt een dikke 3,5
Mescaline
Filmvoor de 2de keer bekeken..
Misschien wat overdreven in beeld gebracht..
Maar wat de paparazzi betreft is dit zeker te weten niet nep..
Geloof best dat ze zover kunnen gaan om een beroemd iemand zwart te maken.. en dat alleen voor geld..
Blijft een goede film.. stem blijft staan op 4.5!
Bij herziening toch een halve ster eraf. Op zich zeker geen slechte film, maar voor een persoonlijk onderwerp naar Hollywoodnormen (vandaar Mel Gibson als producer en cameo rollen van Chris Rock en Matthew McConaughey) had ik toch meer verwacht. Los van de kwaliteit even merk je toch dat de films die Gibson regisseerde vrij persoonlijk zijn. Denk maar aan Passion of the Christ. Volgens mij had hij hier als regisseur en hoogstwaarschijnlijk als bekend acteur die ook wel eens met paparazzi te maken heeft, veel meer uit de film kunnen halen dan nu het geval is.
Toch is de film uiteindelijk nog een ontspannende prent geworden, alleen blijf je ietwat op je honger zitten en had er zoals gezegd meer in gezeten.
daneron
Een lekker snel wegkijkende film zonder poespas, geen overdreven aktie momenten en uiteindelijk ook nog in de deuk gelegen van het lachen toen de paparazzi in de val liep. Een 3.5 voor het verhaal en dat hij lekker wegkeek.
TK1991
De personen die bovenaan de cover staan : Matthew McConaughey , Chris Rock , Vince Vaughn en mel gibson.. Heb de acteurs echt 1 a 2 minuten in beeld gezien.. Beetje een lokkertje met bekende acteurs terwijl ze er maar een minuutje inzitten.. Dat valt me erg tegen. Veder de film leuk bedacht.. maar wel heel raar dat als ze Bo echt miljoenen foto's maken en dan ziet Bo niks meer en stopt en er knalt een auto tegen hem aan.. maar de rest rijdt rustig door.. Is dan alleen die ene auto op de weg??? verwacht dan wel dat het wat drukker was op de weg...
tonniedorrie
Vond de film wel gaan , wat verhaallijn wel wat ongeloofwaardig maar ja het is ook een film.............al met al 2,5*
Kisje
Erg teleurgesteld... Ik dacht zeker dat enkele A-sterren hun rol als 'paparazzi-haters' zouden vervullen, maar dat bleek dus niet! Ja zoals eerder gezegd de namen van de sterren is gewoon dik bedrog!
schram101
Film net uit de dvdlade gehaald. Heb me toch nog redelijk vermaakt. De namen op de front van de dvd zijn volgens mij alleen maar cameo's van de 'grote' acteurs. Toch hebben deze 'kleine' acteurs het niveau van de film redelijk hoog gehouden!
Lad
Lijkt me interessant, maar lijkt me moeilijk te vinden op DVD.
Ieperman
- 1934 stemmen
Een film om eens te bekijken maar niets meer vandaar de 2,5.
Die detective Burton deed me wel erg denken aan Columbo.
ILDIB
Ontstijgt het niveau van tv-film maar niet. Verschillende malen me verbaasd over stupiditeit.
Ace Hanlon
Dit soort films moet je met een flinke korrel zou nemen. Gewoon over je heen laten komen, zonder er al te veel over na te denken.
Ik vond het een mooie film en ik heb er best van genoten.
Wel leuk om eens te zien dat de paparazzi niet onkwetsbaar zijn.
Wat ik wel graag wil weten wat je dan wel zo stupide vond aan deze film.
ILDIB
Enige logica mag wel gevolgd worden, de kijker is niet volledig stompzinnig. Soms waren de paps van het niveau home alone als je het mij vraagt. En die farina was echt waanzinnig slecht aan het acteren.
Ik vond het een mooie film en ik heb er best van genoten.
Wel leuk om eens te zien dat de paparazzi niet onkwetsbaar zijn.
Wat ik wel graag wil weten wat je dan wel zo stupide vond aan deze film.
maerk
Goede film die me niet heeft verveeld. Laat goed zien hoe vervelend die paparazzi kan zijn. Had meer ingezeten maar desondanks een goede film. En de cameo van Mel Gibson was geweldig!
missl
Best een spannende film die (mits je de toevalligheden weg laat) ook een goed verhaal heeft.
TheThirdMark
3.5* omdat de film de realiteit van de achterbakse riooljournalistiek aardig onder ogen brengt. Mooie dikke knipoog naar de ''moord'' op Lady Di.
avatar-freak
zwakke film duurt te kort en gene ene keer spannend.
Een aap maakt een beter film.(king kong)
benni
Goede film, eindelijk ook eens een kortere film, voor als je eens wat vroeger op bed wil. Apart verhaal, denk dat het vaak wel zo gaat. Aasgieren zijn het, vind het ook waardeloze bladen, als story, weekend, etc. Lees het per definitie niet.
Heb genoten, goed spel en mooi einde.
Kr!kke
Leuke actiethriller die een leuk uitgangspunt heeft. De film toont (weliswaar op een overdreven manier, althans dat hoop ik toch) mooi aan hoe het kan zijn om een bekend iemand te zijn.
Na het auto-ongeluk komt de film in een leuke stroomversnellng terecht met enkele leuke scènes, waardoor de film echt aangenaam wordt om te zien. De film vloog werkeijk voorbij, wat niet uitsluitend aan de korte tijdsduur te wijten was. Het was gewoon een leuk wraakfilmpje, niet meer of niet minder.
Ook nog het vermelden waard waren de kleine "gastoptredens" van enkele bekendere acteurs zoals Mel Gibson, Vince Vaughn en Matthew McConaughey. Vooral het minieme rolletje van Mel Gibson vond ik wel geslaagd.
Leuke film!
Spannend en mooie Thriller met goede scènes en prima verhaal.
Goed geacteerd door de acteurs en ook Dennis en Tom waren heel goed.
3,5 ster

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Antwone Fisher

Butterfly on a Wheel
Thriller / Drama, 2007

Ladder 49
Actie / Drama, 2004
chantagepaparazzisuspicionvideo surveillancewraakonafhankelijke filmstalkinginvasion of privacy los angeles, californiëauto ongeluktragic eventpolice investigation