• 9.369.500 stemmen

Christmas Comes to Willow Creek (1987)

Familie / Drama | 93 minuten

Genre: Familie / Drama

Geregisseerd door: Richard Lang

Met onder meer: John Schneider, Tom Wopat en Kim Delaney

Plot Christmas Comes to Willow Creek

Doordat de belangrijkste fabriek in Willow Creek dicht gaat, gaat het slecht met de bewoners van het dorp, dit zal hun laatste kerst worden in Willow Creek. Een oude trucker heeft speelgoed voor de kinderen klaarstaan maar hij krijgt een hartaanval en zijn twee zoons (ex-partners) moeten de vracht vervoeren. De broers kunnen elkaar niet uitstaan en één van hen heeft grote problemen met zijn zoon van 15. Zullen ze op tijd in Willow Creek aankomen?

avatar van Mescaline

Mescaline

Grappig feit is dat hier de gebroeders Duke uit Dukes of Hazzard samen de hoofdrollen vertolken, ik ben zelf niet een grote fan van de serie en toen ik deze film ging kijken was ik me hier ook niet van bewust.
Christmas Comes to Willow Creek is vooral de moeite waard door de 2 broers die als water en vuur zijn, ze zijn alles behalve cliché personages en ze komen daardoor ook realistischer over.
De flashbacks vond ik vooral in het begin een beetje afwijkend maar naarmate de film vordert blijken de flashbacks toch belangrijk te zijn.
Het einde van deze film is totaal in een andere toon als de rest van de film, maar ja het is en blijft een film gemaakt voor de kerstdagen en dus hoort dit gegeven er een beetje bij.

Christmas Comes to Willow Creek is in ieder geval een erg relaxed filmpje om te kijken, een luchtig drama die een typische kerstfilm wending heeft.
Zeker de moeite waard!