• 9.369.636 stemmen

Alternatieve titel: Monster on the Hill

Geregisseerd door: Jacques R. Marquette

Met onder meer: Anne Gwynne, Stuart Wade en Gil Perkins

Plot Teenage Monster

"A teenage titan of terror on a lustful binge that paralyzed a town with fear!"

De kleine Charles verliest zijn vader door een meteorietinslag. Zeven jaar na dato is Charles veranderd in een monster door de radioactiviteit van de meteoriet. Zijn moeder probeert hem voor de buitenwereld verborgen te houden.

Ruth Cannon

Sheriff Bob Lehman

Charles Cannon

Charles Cannon as a Boy

Man on Street

avatar van zombie

zombie

Dertien-in-een-dozijn-monster-film. Ik was waarschijnlijk de enige die het monster niet kon verstaan, iedereen in de film kan hem wel verstaan.

Quote uit de film :

Teenage Monster zegt :

"MmMumlmM....mlmbluHMm...mMm...plbnmMmuhm."

Ruth Cannon zegt :

"Now you know I can't take you into town with me."

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Die goeie ouwe tijd.

avatar van The Eye

The Eye

Om daar nog maar aan toe te voegen: Mmhmmh huuhm hum muuh mmhuhm en dat is dan ook direct het sterke plot van deze film...

avatar van otherfool

otherfool

Alleen die plot al...

Typisch jaren '50 filmpje, zwak op alle fronten maar voer voor de fans. Hilarisch slecht dus.

1*.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Western ligt me niet en zal me ook nooit liggen. In combinatie met horror wil ik het wel eens proberen. Deze film voelde een beetje aan als een goedkope voorloper van Teenwolf maar dan met een murmelend monster in de hoofdrol die je voor het grootste deel van de film niet kan verstaan. Het heeft allemaal niet veel om het lijf, simpel en heel voorspelbaar allemaal, kinderlijk uitgevoerd zoals het monster zelf. Nu goed het monster zag er wel lelijk uit, ik zou hem zeker 's nachts niet willen tegenkomen. Nooit gedacht dat ik de moord op zo een mooi meisje leuk zou vinden.