RoboCop 3 (1993)
Gesproken taal: Engels en Japans
Releasedatum: 22 september 1994
Bekijk via Videoland
Plot RoboCop 3
"He's back. Back on line. Back on duty."
OCP is nog steeds bezig met het maken van hun project Delta City om de stad van Detroit te vervangen. De bewoners willen het gebied echter niet verlaten. OCP besluit ze te dwingen om te vertrekken door cyborg-agent RoboCop in te huren. Een ondergrondse revolutie begint en in dit gevecht moet RoboCop beslissen waar zijn loyaliteit ligt.
Robocop
Nikko
Otomo
neo
dit derde deel brengt de sfeer uit deel
enigzins weer een beetje tot leven.na de deel 2 te hebben overgeslagen,componeerde basil poledouris voor dit deel weer wel de muziek.2.5 sterren
FisherKing
En ging van Perfect;naar kwaad tot erger !
Zeer matig verhaaltje, en heb het nu na de derde keer toch wel gezien. De special effects waren (vooral op het eind) ronduit bedroevend. En dan de vele cliche zinnen in de film, waar je ook een punthhoofd van krijgt. 1,5*
Hemdale
Zeer slecht derde deel in de Robocop trilogie. Deel 2 vond ik al iets minder maar deze is echt schijt!
sn@ke
- 2077 berichten
Deze vond ik best nog meevallen hoor. Dit was best een vermakelijke film die je niet al te serieus moet nemen. Ik heb er wel van genoten. 3*
Quentin
Niet vreselijk slecht maar zeker niet goed, net de moeite om eens te kijken als je je verveeld. 2*/5*
Quentin
EDIT: herzien en blijkt toch absolute bagger te zijn........ 0,5/5
SSeagal
Met dit deel ging iets mis, hadden ze er in robocop 2 nog wat van gemaakt, in dit deel is alles slecht, geen peter weller, slechte special effects, (met name het eind) en gewoon geen boeiend verhaal. Typisch geval van een regelrechte Roboflop. *1/2 voor de soms aardige actie.
Diesel
dit derde deel brengt de sfeer uit deel
neo
Dat zal ooit weleens door een fout in een stemtabel zo zijn geworden. Stem blijft 2,5
MWX
1 ding was meer zelfs dan afgrijselijk in deze film. en dat was de stem van robocop. heb die film het laatste voor 5 jaar geleden eens gezien. en dat is het eenige wat mij echt is bijgebleven verder wil ik nix kwijt over dit product.
Sheila
Ik vond dit echt een lachertje.. Was al niet echt een robofan, maar dit sloeg alles... Beetje triest hoe ze het verhaal ver*#%ken..
Captain Pervert
Ik vond de film niet zo tenenkrommend slecht ofzo.
Ik baalde alleen dat Peter Weller er niet meer in zat.
tv1984
Ik heb onlangs de trilogy box gekocht. En ik heb gisteren dan deel 3 gezien. Slechte film één ding maakt het nog goed en dat was de mooie Dr. Lazarus zag er mij toch wel een lekker ding uit hiervoor een 3,5 voor de rest van de film een 2
djelle
Deze film is een schande voor deel 1. (0,5)
Van de keiharde bloederige aktie van deel 1 naar een kindvriendelijke, vliegende (!) robo in deel 3. Waar is het toch misgegaan. Niet te verteren, dubbel jammer omdat regisseur Dekker ooit de hilarische horrorkomedie Night Of The Creeps maakte. Na deze jammerlijke flop is er nimmer meer iets van hem vernomen.
SuperSideSwipe
Overbodig vervolg op de robocop reeks, Peter Weller is gewoon de echte robocop. Als je iemand anders erin stop is het al automatisch een stuk minder.
Verhaal is ook slap. Voelt echt aan als een "snel nog wat centen uit de populariteit van deze film halen" poging.
2,0
Jennifer
Waardeloos. Haalt het niet bij deel 1 en 2.
Een typisch voorbeeld wat sequals in veel gevallen met een film kunnen doen.
Robocop met vleugels? Alsjeblieft zeg....
1 *
hitmannetjuh
Heb hem een jaar of 10 geleden voor het eerst gezien. Was toen uiteraard een stukje jonger maar ik kan wel zeggen dat ik DIEP TELEURGESTELD was na het zien van deze film.
Ben inmiddels weer wat ouder en vind de 1e twee delen toch zeer zeker vette films. Alleen het 3e deel slaat alles. Hoe komen ze er in godsnaam op om hem te laten vliegen?!
Tel daarbij op dat Weller bedankte voor de eer, het de sfeer mist van de 1e 2 delen en dat het laatste half uur te belachelijk voor woorden is.
Ik kan maar 2 positieve dingen vermelden, dat zijn de muziek en een vrij toffe game die de filmlicentie droeg.
Een halve ster!
dr channard
oei mijn neef vind die serie zo leuk. Zelf heb ik hem nog niet gezien en mijn neef zegt dat ie goed is. Amai zelfs hellworld is beter dan dit ofwa?
newG
Ik ben benieuws of er ooit nog een 4de robocopfilm komt, aangezien hollywood weer druk bezig is oude formats van onder het stof te halen (zoals superman, om nog maar te zwijgen over de talloze remakes die we rond onze oren geslingerd krijge). Heb robocop altijd cool gevonden en dat zal altijd zo blijven...
dr channard
Ik was er met mijn gedachten niet bij. Hij is wat minder volwassener dan de vorige twee delen. Maar af en toe kwam er een lach op mijn gezicht. Beginscene is sterk.
2 *

2014

RoboCop 2
1990

1987

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod