Genre: Komedie / Misdaad
Vanaf 23 januari op Netflix
Bekijk via Videoland
Plot The Pink Panther
"Pardon His French."
Inspecteur Jacques Clouseau wordt opgezadeld met de moord op een bekende voetbalcoach en het is aan hem om de dader te vinden. Een 'ongeluk' komt echter zelden alleen en ook wordt de overbekende 'Pink Panter Diamant' gestolen. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?
Clouseau
Raymmond Laroque
Deputy Chief Renard
President
mrdig
Erg flauwe trailer, cliche grap na cliche grap. Jammer dat ze weer een oude titel uit de kast pakken om snel even wat geld te verdienen...
davidov
vetraagd...alweer...
Had oorspronkelijk een release voor zomer 2005
Was al een tijdje herfst 2005 geworden
Echter nu is besloten om er februari 2006 van te maken...
ze zeggen dat ze het doen omdat MGM dus recentelijk is overgenomen door Sony, en dat ze de marketing afdeling "genoeg de tijd willen geven in deze rommelige periode"...
YannickJoker
vetraagd...alweer...
Had oorspronkelijk een release voor zomer 2005
Was al een tijdje herfst 2005 geworden
Echter nu is besloten om er februari 2006 van te maken...
Het is jammer dat deze film niet gestopt wordt. Niemand zit te wachten op een komiek die in de voetsporen probeert te treden van Peter Sellers. Heb je die trailer gezien? Laffe Peter Sellers imitatie, en moet je dan maar eens kijken naar "Thats Panthertainment", op de bonus disc van The Pink Panther box. Steve Martin vertelt daar dat hij een idool is van Sellers. Nog laffer om een laffe imitatie te geven in een laffe poging om de serie weer opnieuw te maken. Laf.
SuperSideSwipe
Waarom nou toch weer?
Je kunt toch niet zo een acteur die allang zijn beste tijd heeft gehad in de rol van Sellers gaan zetten!!??
Ik hoop maar dat er een wonder gebeurt en deze film nooit word gereleased.
Ik heb met deze prent het gevoel alsof men met een taart in de hand klaar staat om, zodra hij in de zalen komt, in het gezicht worden gegooid van de originele Pink Panther. Met een beschamende afloop.
Dit kan gewoon niet goed komen. Blijkbaar lijkt de humor ook te zullen veranderen van subtiele droge humor (Sellers) naar onderbroekenhumor vol dubbelzinnigheden (Martin)

Sellers was geniaal, maar alles behalve subtiel in de Pink Panther films.
Mischa
Trailer net gezien...ik weet het niet, jongens... Een paar in your face-momenten, op zich grappig, maar ik vrees dat het een film gaat worden waarbij je de hele tijd een bedroefd gevoel krijgt vanwege wat het had kunnen zijn. Voyons, voyons
Ach, dat heeft Edwards zelf al meerdere keren gedaan.

Kom, ik ben een fan van de originele reeks, maar subtiel was die serie al vanaf de derde film niet meer. Leuk, wel.
Laffe Nog laffer laffe imitatie laffe poging . Laf.
je kan veel zeggen, maar om voor Martin is dit natuurlijk alles behalve laf. Stom, wellicht. Dom, waarschijnlijk. maar laf is het niet.
Leno
De trailer belooft een standaard werkje, maar Martin is toch wel in zijn element. Je moet hem niet vergelijken met Sellers, op een na-aper zit niemand te wachten. Laat hem zijn eigen ding doen.
Dat hij 'm net zo grappig neerzet is niet waarschijnlijk..
BS
toch geen slechte trailer met kwazie-grappige momenten die wel in Steve Martin's element lijken te vallen.
Ben wel bang dat het voor de film niet genoeg zal zijn ...
BobdH
Film net in de persvoorstelling gezien, en tja, ik heb me toch wel vermaakt hoor, over de hele lengte...
Clouseau: "Of course I do! There aren't much more options left! What would I think who did it; a kitten?"
Laat wel duidelijk zijn: het haalt natuurlijk nooit de kwaliteit van de oude films, maar wat wel overkomt is dat Steve Martin met gepassioneerd enthousiasme Clouseau neerzet. Vaak over-the-top, vaak gemaakt grappig en kinderachtige slapstick, maar door de wijze waarop het gebracht wordt is het wel vermakelijk. Bovendien zitten daar tussendoor ook zeker erg leuke vondsten. Zie het dan ook als een hommage aan de oude films, in plaats van 'een nieuw deel in de reeks.' Ik vind het toch altijd weer leuk om mensen op die manier hun liefde voor klassiekers te zien tonen...
Ik heb ook het idee dat het heel erg gericht is op de nieuwe generatie om ze bekend te maken met de Pink Panther films: het slachtoffer is een profvoetballer, een verdachte is popmeisje Beyonce en Henry Mancini's beroemde thema wordt meerdere malen op een elektrobeat gezet. Laat dit dan ook vooral voor die nieuwe generatie een aanleiding zijn om de oude films eens op te zoeken. 3*
Turkeyloverz
Ponton: He was found dead.
Ponton: Completely
Ik kan niet wachten, en Magnolia-fan, heb je deze film in Nederland gezien??
BobdH
Ponton: He was shot in the head.
Ponton: Completely
Inspector Jacques Clouseau: Can I speak to him?
Ponton: No, he's dead...
Inspector Jacques Clouseau: grrrr....
...heb je deze film in Nederland gezien??
Ja, in een Nederlandse persvoorstelling, exclusief voor de pers dus
Angrod_Pallanén
Ja, ik zag het in de clip ook en nu op de poster, maargoed een echte rol zal hij wel niet hebben...
SuperSideSwipe
Trailer nu 2 keer gezien, en het blijkt dat mijn vermoedens zijn bevestigd, een zwaar belachelijke film, die gewoon een pure belediging is voor de meesterwerken met Peter Sellers.
Ponton: Completely

Om te huilen zo slecht als dat gedaan wordt. Lijkt erop vol te zitten met pijnlijk geforceerde pogingen tot grappig zijn. Vond de trailer al zwaar tenenkrommend.
Het is dat ik twee acteurs waar ik een hoop waardering voor heb zag voorbijkomen ( Jason Statham en Jean Reno ). Maar zoals ik ze daar bezig zag heb ik ook hier wijnig hoop in.
Wellicht goed om de 1e plaats in de flop 100 over te nemen van de Zeemeerman.
D-ark
Steve Martin schreef de film ook dit is echt een min punt in de pink panther films.
Nicolage Rico
- 20219 berichten
Hier lijkt me nou echt geen *** aan. Ik heb de trailer gezien en dit belooft niet veel goed. Deze film is gemaakt voor de doelgroep "kinderen".
reric
Heb de film afgelopen vrijdag gezien. Was over het algemeen wel leuk. Steve Martin probeerde af en toe naar mijn gevoel wat te leuk te zijn. Maar er zaten ook zeer komische en onverwachte stukken in.
Als je gaat kijken moet je niet aan de originele Pink Panther denken (vergelijken is onmogelijk). Je moet proberen blanko de bioscoop in te gaan.
Ik heb me wel vermaakt. De ontknoping vond ik wel vrij verrassend.
Turkeyloverz
Ik vind het jammer dat we deze binnenkort in de flop100 mogen verwachten..
johanm3
Heb nog nooit een pinkpanther film gezien. Dus kan het ook niet vergelijken, maar wat ik zag in de trailer zag er best grappig uit eigenlijk. Veel leuke stukjes.
AliD
De eerste 60 min. waren heel grappig,maar daarna werd het iets minder grappig. maar toch leuk. ik heb de oude versie niet gezien dus ik kan het niet vergelijken.

The Pink Panther 2
2009

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

The Class of 92

The Return of the Pink Panther
Komedie, 1975

Heaven & Earth
Oorlog / Drama, 1993
parijs, frankrijkfrankrijkdiefstaldiamantonderzoekinspectorvoetbalmoordenaarclouseaupink panther murder hunt