Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: J. Michael Muro
Met onder meer: Mike Lackey, Bill Chepil en Vic Noto
Plot Street Trash
"Things in New York are about to go down the toilet..."
Een slijter ontdekt per toeval een lang vergeten krat met gedestilleerde drank dat achter een muur verborgen zat. Hij noemt het Viper en probeert deze voor 1 dollar per fles te slijten. Een stel daklozen heeft wel interesse en als deze het eenmaal achteroverslaan, blijkt de drank een heel raar effect op hen te hebben met alle gevolgen van dien.
Fred
Frank Schnizer
Burt
Wizzy
Drunken Wench
Bizarre film, vroeger op WOT gezien en later videoband gehad. Weet iemand of deze op dvd uit is?
WC scene is geniaal en ook het plot met het 'meltdrankje' is erg leuk. Uitwerking had iets evenwichtger gekunt. Toch 3,5 * voor de totale over the top absurdheid.
damon
Mr Confused
Hierin komt dus wel degelijk de coolste onthoofding ooit in de geschiedenis van de film. Melt movies zijn super.
WOT = Weekend of Terror
Body melt is een kutfilm
PEN15
Tegenvallende flick. Het is wederom een low budget film in de geest van basket case en toxic avenger, waar je ook veel new yorker trappen huizen ziet en zo vaak als mogelijk manattan uptown. Hij is niet echt slecht, maar je gaat je er aan ergeren. Het eerste stuk is zelfs nog aardig, waarin je een soort van charlie chaplin achtervolgings scene krijgt met de daklozen. Daarna verzandt het verhaal en loopt het muurvast, waardoor het verdere verhaal heel vervelend wordt. Enkele grappen die ik echt zo stom vond dat ik het niet kan verdragen is bijvoorbeeld:
Die zwarte die zegt dat hij in zijn eigen gestookte drank pist "only a little" en die grap met die supermarkt was echt sooo low! Hij vindt een kassabon en stopt een hele kip en andere levensmiddelen gewoon in zijn wijde broek. Hoe kan dat? En dan loopt hij door de ramen heen zo van "I have already bought it, what is wrong with that?" Probeer dat eens in het echie, dat is zo belachelijk dat je er om vergeet te lachen.
Deze grappen en grollen zijn echt baaaaaadd, stom en slecht. De manier waarop de slachtoffers smelten is belachelijk. Ze smelten al na een slokje en daarna ontploffen ze? What a sh*tload of f***, zelfs als een hele cheapass flick wil ik deze film voor iedereen afraden. Hij is niet slecht, maar na afloop zit je met een onvoldaan gevoel. Niet doen.
Halcyon
Platvloerse humor en irritante verfpotten-gore zijn de ruggengraat in deze onvoorstelbare cultfilm. Street Trash is zo'n typisch voorbeeld van een "has to be seen to be believed"-film. Ongeëvenaard slechte acteerprestaties, een berg technische fouten en een compleet gebrek aan script vullen moeiteloos het eerste uur. Gelukkig voor de volhardende kijker worden zijn inspanningen min of meer beloond tijdens een laatste halfuur dat meer actie en flauwekul voorziet. Hier en daar een leuke gore scène, maar meer zit er echt niet in. Geen budget? Zal best, maar beperk je dan tot een halfuur film vol splatter in plaats van de kijker eerst een uur te vervelen met zwak gefabriceerde prul.
horrorjp
Wel een aardig filmpje. Na een uur komt de film inderdaad pas echt op gang, maar daarvoor vond ik het ook erg leuk. Verf of geen verf ik vond de moorden uitstekend gedaan! Ook eens een keer wat anders dan alleen maar messen en bijlen. Er zit dan inderdaag geen verhaal in. Maar het keek zeer en zeer lekker weg! Heeft iemand enig idee hoe dat liedje heet bij da aftiteling? kon het egt nergens vinden
FatMike
- 1976 stemmen
Prima trash: Street trash.
Ergens in een ver verleden, onder invloed van alcoholhoudende
vloeistoffen gezien en vond er toen geen moer aan.
Inmiddels ben ik dusdanig ver de wansmaak ingezakt om deze film nu wel te waarderen. Ook zonder drank.
Verwachte een meer bizarre, meer gore film...valt best mee!
Onthoofding-en toiletscene zijn geweldig.
De eigentijdse, zeer aanwezig keyboardscore is erg leuk.
Dialogen en acteerwerk zijn van hoog niveau...
Een drankje? Doe maar een flesje Viper!
Dikke 3,5 ster.
namingway24
Alles is smerig in deze film. Iedereen is bedekt onder een dikke laag vuil, en de straten lijken wel een vuilnisbelt.
In zijn genre is dit eigenlijk een erg goede film. De vele briljante gore-scènes waren erg goed. Mensen die smelten en exploderen in een regen van fel gekleurde troep; fantastisch. Vooral de scène op het toilet zit bijzonder knap in elkaar.
Maar daartussen zaten daadwerkelijk goede dialogen en een paar hilarische grappen, zoals de scène met het afgesneden geslachtsdeel. Ja, dat is helaas mijn gevoel voor humor!
Grappig, goor en met bovengemiddelde acteerprestaties; dit is een film die elke fan van b-films gezien moet hebben.
Near_Dark
Jawadde, dat was weer de moeite !
Dit is de eerste én tevens laatste film die cameraman J. Michael Muro ooit gemaak heeft.
Plot: What to say...
De eigenaar van een drankenhandel vindt een doos vol oude drankflesjes, blijkbaar whiskey...?
Hij stelt ze te koop in zijn winkel, gelegen in zo'n typisch Amerikaanse stads-achterbuurt.
Een landloper koopt zo'n flesje, drinkt ervan, smelt ter plaatse weg en laat enkel een dampende hoop ingewanden achter
Verder volgen we het verhaal van een landloper die de plaatselijke bendeleider niet kan terugbetalen en constant achterna wordt gezeten.
Dit alles resulteert in een eindgevecht op leven en dood tussen deze sympathieke nobody, de plaatselijke speurder van dienst en de baas van het uitschot (street trash...).
Dit was weer zo'n typisch jaren '80 Trash zonder noemenswaardige plot,enkel terend op komische oneliners en gore splatterscènes, begeleid door jaren '80 synthesizer muziek.
Volgens kenners is dit een must-see in zijn genre,wie ben ik om dat tegen te spreken ?
6/10
Spijtig van de vervelende eerste 40 minuten, vanaf dan is het best een vermakelijke film uit de crazy 80's, toen ik tiener was en de videotheken vol lagen met dit soort troep
See ya !
bladonis
Subversieve cult klassieker!!
Dit is ongetwijfeld één van de ziekste, meest rauwe, ranzigste films, zélfs voor de 80s was dit vér over het spreekwoordelijke randje!!
Het speelt zich af in de onderbuik van de onderbuik van New York's achterbuurten, waar je niet dood, maar helemáál niet nog levend gevonden wilt worden!!
Meerdere verhalen kronkelen en glibberen door elkaar heen, in dit zieke, zieke, ZIEKE kijkje in de mean streets van New York.
Een slijter besluit een net gevonden vér over de datum krat Tenafly Viper, gut rot whiskey van een wel érg dubieus vintage!, aan zijn weinig veeleisende klanten te slijten... Maar dit is wel érg straffe zooi! Gut rot indeed!!..
Een maffia-baas krijgt het aan de stok met een corrupte hardnosed detective.
Twee weggelopen tieners hebben hun toevlucht gezocht in een autokerkhof, en komen erachter dat niet alleen de sloperij-baas, maar óók de mede-zwervers, niet altijd even aardig zijn!
Hoogtepunten zijn voor mij de secretaresse, voor zover ik weet de enige filmrol van de mooie exotische Jane Arakawa. jammer genoeg hierna nóóit meer iets van haar vernomen! James Lorinz, de net iets té bijdehandte portier, zou later schitteren in Frank Henenlotter's Frankenhooker!! R.L. Ryan, de vette, vunzige, necrofiele sloperij-eigenaar, heb ik pas geleden nog gezien als de al even ranzige burgemeester in The Toxic Avenger.
Deze film heeft een paar van de meest hilarische, over-the-top sterfscenes die ik ooit heb gezien! Daarbovenop zijn er onthoofdingen, verbrandingen, steekpartijen, verkrachting, necrofilie en een spelletje 'pak me dan' met een afgehakte penis, lovely!
Top sleaze! Verwacht geen ingewikkelde plotwendingen of zo. Iedereen is fout in deze film, van de vunzigste zwervers die ik ooit heb gezien, de winkeliers, de ondernemers, tot aan de wise guys en zélfs de politie aan toe, NIEMAND wordt gespaard!! Nou ja, BIJNA niemand dan... Laat je gewoon meevoeren door de stinkende straten van hoe downtown New York er toen bijlag in een van de meest indringende super-gore films van de '80s!!
jordandejong
Leuke pulp film met alweer veel gore.
De personages zijn smerig. Zeker die vrouw van de vietnam veteraan
. De eerste moord op de WC is leuk maar je ziet ietsteveel dat het verf is. Eigenlijk komen er ook amper moorden in voor. Je drinkt het en gaat dood. Pas na een uur vond ik de melting kills echt goed en smerig.
De gasfles door het hoofd is ook geweldig gemaakt.
namingway24
De trailer voor deze film is ook briljant, en de taglines zijn geweldig.
"It's easy to find us. We're ALL over the place..."
TinkerTex
Dit is misschien wel een van de meest compleet van de pot gerukte films die ik heb gezien. Hij doet erg denken aan een film van Troma. Het gaat over groep zwervers die in aanraking komt met een raar goedje dat mensen in alle kleuren van de regenboog doet smelten. Mensen pissen en kotsen over elkaar heen. Op een gegeven moment hakken ze iemand's penis af en gaan daarmee overgooien. Het is te maf en te smerig voor woorden, maar wel vermakelijk. Voor exploitatieliefhebbers een must.
Tonypulp

Wat een geweldige hoop smakeloosheid is deze Street Trash. Het had zo een troma film kunnen zijn, qua smerigheid bereikt het op bijna alle vlakken het ultieme hoogtepunt. Álles ademt viezigheid uit. O.a de looks van de personages, die allemaal even smerig als gek zijn en ten alle tijden heerlijk over-de-top worden neergezet. Ze zijn iig niet vies van een stevig potje over-acting voor gevorderden.
Heerlijke slechte humor (die penis scéne
), belachelijk slap verhaal en op alle film technische vlakken een gedrocht, echter werkt dat allemaal voordelig. Het laatste half uur heeft recht op een dikke 5*, echter valt de rest van de film iets minder, dat is geen ramp want ook het eerste uur was zo voorbij dankzij de constant krankzinnige gebeurtenissen en dialogen.
Kan zich niet meten met bijvoorbeeld een Toxic Avenger, maar het toppunt van smakeloosheid is nogmaals bereikt met Street Trash. Vreemd dat dit het eerste en laatste werk is van deze regisseur..
Goldenskull
Geweldige pulp film! Misschien wel de beste die ik tot nu toe zag. Wat mij betreft veel beter dan Toxic Avenger. Ik verwacht echt niet veel van dit soort films, als de film meer glimlachen dan geïrriteerde blikken weet op te roepen, ben ik al tevreden.
En dat lukt Street Trash ruim. Overgooien met een afgehakte penis, een stoere Van Damme kloon die het er niet levend van afbrengt en prachtige verfpotten gore -een enorm divers kleurenpalet
-, ik heb me meer dan vermaakt.
De parodie-gevechten, heerlijke dialogen en te slechte humor. Het werkt allemaal. Prima soundtrack trouwens. De 'kills' zijn echt schitterend!
Vier flinke klodders.
FillumGek
Opvallend veel positieve reacties, maar ik kon er helaas niet zoveel mee. Je kan het natuurlijk altijd als smoes gebruiken dat de film zo slecht is dat het goed wordt, maar ik stoorde me erg aan de irritante personages en het tenenkrommend acteerwerk.
Dat smeltdrankje is geinig, maar de enorme hoeveelheid verf vond ik dan weer niet veel aan. Af en toe een leuke scene of kill maken van deze film gelukkig geen totale mislukking.
Is nu uit op dvd maar wel in het Duits .
Verschrikkelijke bizare film , persoonlijk vind ik humor in horrorfilms not done en dat hier weer eens bevestigd.
dominion
Erg leuk filmpje.
Had echt hele droge en flauwe humor maar kon er wel om lachen.
De effecten waren erg mooi en lekker kleurrijk.
Vond ook vooral die WC scene geniaal.
En het lijkt ook inderdaad erg veel op de Troma films qua gore en humor.
Het lijkt er dus ook erg veel op en als je van Troma houdt zal je deze film ook geweldig vinden.
Ziet er ook soms erg bizar maar heel origineel uit en dat vond ik nou ook zo leuk aan deze film.
Het acteerwerk is ook tien keer niks maar dat is bij Troma ook dus dan maakt voor mij dan ook niet veel uit
Ook erg leuk verhaal en vraag me toch weer af hoe ze er op gekomen zijn want het was wel erg wierd.
Soms kon ik ook wel erg lachen om sommige zwervers omdat ze echt tenenkrommend slecht acteren
Sommige stukjes waren ook wel erg ranzig dus gore zie je ook genoeg.
Leek ook een beetje qua stijl op The Toxic Avenger maar vind deze denk ik toch wat leuker.
Dit is dus ook een echte Trash film dus je moet er ook van houden.
4,5
movie acteurs
Deze trash was niet aan mij besteed. Vond het persoonlijk maar erg matig en vooral niet grappig en irritant. De straten zijn leuk gecreëerd maar dat is het wel zo'n beetje. Een scene wanneer een buik van een dik persoon groeit als een ballon en uiteindelijk ontploft, nee die scene vond ik gewoon niet grappig net zoals vele andere scene's. In mijn ogen dus niet geslaagd. 1,5.
Corcicus
Trash inderdaad.
Het duurt tot pakweg halverwege de film vooraleer de eerste druppel bloed te zien is en voor een film met zo een vette poster is dat onaanvaardbaar. De humor was al niet veel beter. Wel grappig dat in de film enkel zwervers voorkomen
perceived
Een film die zijn naam eer aan doet! Chaotische maar erg vermakelijke zooi met gore in alle kleuren van de regenboog. 7/10*
wendyvortex
Zeer vrij interpretatie van Akira Kurosawa's Dodes'ka-den.
Voornamelijke toevoeging bestaat uit het drankje dat je lichaam doet smelten als je er van drinkt.
Doet voornamelijk denken aan de Troma-producties denken al lijken de productie-waarden iets hoger.
De 2* zijn puur vanwege de spectaculaire body-melt-scenes (die overigens wel een hoog Monty Python-gehalte hebben). Verder is al het gedoe met die daklozen lawaaiïg, oninteressant en krijgen we bij de hoofdpersoon wel hele akelige Kenny Loggins-associaties.
Eerder komisch dan shocking, alleen meestal niet heel leuk komisch.
Voor iedereen die denkt dat we nu een crisis hebben is dit beeld van de zelfkant van de samenleving in het Amerika van de jaren 80 een ware eye opener. Neer hier hebben alcoholisten werklozen geen 42 inch plasma aan de muur. De straten waren echt onveilig en de graffiti werd iet dezelfde dag nog schoon gemaakt. Het is een spiegel die ons laat zien hoe ontzettend goed we het nog met z'n allen hebben en toont tevens aan dat ook in slechtere tijden de mens zijn optimisme niet verliest.
Een post neo-realistisch meesterwerk!
4,5
Meneer Bungel
Dit schijnt een echte klassieker te zijn; ook maar op de lijst.
DwarreI
Compleet te zien op joetjoep, ik vond er werkelijk geen fluit aan, halverwege afgezet.
Askikker
Ik ging kijken met het idee een serieuze film te zien over de zelfkant in Amerika eind negentiger jaren.
Blijkt het ineens horror pulp uit eind tachtiger jaren te zijn.'
Moest dus wel ff omschakelen, maar ik houd wel veel van dit gernre, en heb me dan absoluut hiermee ook vermaakt, al kan ik het geen hoogtepunt in het gene noemen.
Vergelijkingen met de Toxic avenger dringen zich op, maar aan die film kan voor mij niks uit het genre tippen.
Ranzig Randje.
Troep die zo uit de Troma-stallen had kunnen komen. Het productiehuis van de wansmaak kwam er echter niet aan te pas. Toch doet deze Street Trash rieken naar het betere werk uit die richting. Balancerend tussen amateuristische rommel en eigenzinnige creativiteit, is het de bedoelde en onbedoelde hilariteit die uiteindelijk de doorbijter een beetje doet overwinnen. Pulp zoals het hoort: met een ranzig randje.
Redelijk.

Victim
Misdaad / Drama, 1961

Lilies - Les Feluettes
Drama / Fantasy, 1996
vietnam veteraanpost-traumatische stress-stoornisalcoholcastratietoxicstealingjunkyardshopliftingliquor store dakloosbody horrormeltmorality talemeltdowndisintegrationpoisoned drinklower classliquefaction