The Replacements (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Howard Deutch
Met onder meer: Keanu Reeves, Gene Hackman en Brooke Langton
Plot The Replacements
"Throw the ball. Catch the girl. Keep it simple."
Als de professionele football-spelers in Amerika staken, wordt Shane Falco opgeroepen om voor het team van coach Jimmy McGinty de ster-quarterback te vervangen. Samen met een bijelkaar-geraapt zooitje moet hij het team naar de play-offs leiden.
Shane Falco
Lindell
Jumbo
Walter Cochran
Etienne U
K dan dit is echt weer een toppertje..........ik heb me kompleet ziek gelachen! deze moeten jullie echt zien.......echt een kompleet zooitje randebielen in dat replacement team. Muziek vond ik ook kewl die er tijdens de wedstrijden gespeeld werd! ik heb hem alleen op vhs gezien dus misschien kwam het geluid niet echt top over want ik had met jordy er nog een discuccies over..........hij vond het niets namelijk al die muziek tijdens een touchdown enzo maar volgens mij word dat ook in het echt gedaan als er gescoord word......maar ja 3,5 ster
Blindfold
Ik heb de helft gekeken zonder ook maar te glimlachen en toen heb ik het maar opgegeven.
Jordy
Vermakelijke film. Er valt best het één en ander op de film aan te merken (irritante muziek, voorspelbaar cliché-verhaaltje) maar de komische momenten maken veel goed. Het zooitje ongeregeld op het footballveld zorgt voor een paar zeer grappige momenten, en dan vooral Jon Favreau, die echt erg grappig is. 3 sterren.
dttom
Ik was in een melige bui dus ik heb wel vaak gelachen erg vermakelijk filmpje:-)
Armin
Had deze een hele tijd links laten liggen in de videotheek.
Bekend verhaal, bekend thema, enz.
Maar gezien de komkommertijd in de videotheken (er komt niet veel nieuws uit)heb ik hem toch maar meegenomen.
En inderdaad bekend verhaal, bekend thema, maar surprise.. toch leuk ***
JoeHallenbeck
Het is me nu wel duidelijk waarom deze film hier in Nederland direct op video uit is gekomen. Zo'n beetje ieder cliché mogelijk in een sportfilm komt hier aan bod, en Reeves en Hackman spelen nogal verveeld op de automatische piloot.
PartyMarty
Deze film was een tijdje geleden echt iedere dag op canal +. Ik heb m dan ook een paar keer in zijn geheel gezien, maar tig keer in delen en je blijft er gewoon bij zitten. Hilarisch met die cheerleaders die voor afleiding zorgen bij de tegenstanders. Heerlijk cliche als ze in de bak komen. Erg leuk meisje trouwens, waar speelt ze nog meer in?
moviefreak#1
Een verrassend leuke film. Gene Hackman in één van z'n mindere rollen moet ik wel zeggen. Keanu Reeves kreeg pas in de tweede helft van de film zin maar de echte sterren zijn The Replacements met zeker Favreau en Ifans als uitschieters. Gewoon een verhaal uit het hart en zo is het ook geregiseerd. Natuurlijk is het allemaal wel eens gedaan en zijn er veel cliches waar je doorheen moet prikken maar dat maakt de film niet minder.
Een 7 dus 3,5 *
Powder2003
Ik heb heel erg moeten lachen, vooral om Favreau en Hackman. En die lekkere strippers, dames, die de andere leden van het football team in de war brengt, heerlijk.
alexis
het meisje speelt in de tv serie van "the net" geen idee hoe dat ook al weer heette.
het is een leuke film en komt vanavond weer op tv
alexis
het is een leuke film en komt vanavond weer op tv
PartyMarty
Zat er geen 2 Unlimited muziek bij deze film, of is dat weer zo'n andere sportfilm?
salvatore
- 1937 berichten
Zeer leuke film waarbij ik regelmatig gelachen heb. Verveelt geen moment! 3.5*
RONIN89
heb zeker gelachen en die cheerleaders pfff zelfs onze cheerleaders bij american football doen niet zulke leuke dansjes jammer genoeg.
en die dikke sumo om je kapot te lachen:D
en leuke bargevecht om je ziek te lachen en het dansje is ook wel lollig kortom grappige en goede film.
sn@ke
- 2077 berichten
The replacements ****
Feelgood-sportfilm zoals ik ze graag heb. Veel typetjes , leuke acteerprestaties , de nodige clichés , veel humor en veel feelgoodmomenten. Deze film biedt het allemaal. Hackman en Reeves zijn zoals steeds erg degelijk en the replacements -acteurs zijn bijwijlen hilarisch in hun dialogen en situaties. Heel wat melige en grappige momenten met het nodige football - en cheerleadergeweld + een swingende soundtrack en een leuke romance.
Dikke aanrader , voor een avondje popcornvermaak.
Nubis
Ik ga 'm vanavond misschien wel kijken, heb wel zin in zo'n cliche-film.
Maar wil misschien ook nog 2 andere zien vanavond.
Ga nog even naar de stemmen + berichten enzo bij de andere films kijken..
Painkiller
Ik ga 'm vanavond misschien wel kijken, heb wel zin in zo'n cliche-film.
Maar wil misschien ook nog 2 andere zien vanavond.
Ga nog even naar de stemmen + berichten enzo bij de andere films kijken..
Ik ga hem ook eens even kijken, wegens nix anders op tv.
Lijkt me in elk geval wel de moeite waard !!
patrick_15
vond hem best wel grappig alleen geen verhaal tenminste wel een verhaal maar super dom en flauw past niet in de film als ze hem echt grappig wouden maken dan hey:P:P
Purmerend
Die dunne speler uit Wales en die Sumo uit Jap/Chi waren grappig. En de kleedkamer humor was ook top. 3*
I Will Survive, eireren/kotsen
Nubis
Ik zapte een paar keer langs, maar alleen al het begin (titeling e.d.) en het beeld in de gehele film vond ik afschuwelijk.
Dat dit een film is uit 2000 verbaast me echt. Ik ga niet stemmen omdat ik hem niet heb gezien verder, maar ik kan wel zeggen dat dit echt een stomme film is.
Vind ik.
Ook die commentatoren oid vond ik echt zo niet-grappig gewoon.
Downloaderz
Ik vond het wel een leuke film, vooral dat stukje vechten na de eerste wedstrijd en het stukje in de bak zitten, die cheerleaders waren ook goud, en dat team zag er ook coowl uit met die sumo erin
us_raider
- 2034 berichten
Ik vond de muziek juist een (erg) goed punt van de film...
Verder kan ik me vinden in Sn@ke. Ook ik heb me een paar keer kapot gelachen. (en dan vooral om die 2 dikke negers/bodyguards
4 stars
lizard
een erg goede film.
Die Walese gast is echt niet bij zijn hoofd.
3,5
D-ark
Leuke film alleen wat normaal en soms wat saai.
2,5
The Goss
Heerlijke flauwe humor. Het gaat allemaal nergens over en dat hoeft ook niet bij zo'n film. Hackman en Reeves hadden wel weg kunnen blijven. Ze voegden weinig toe. Sommige scene's waren hilarisch.
Die discussie tussen de neger en de "chinees", prachtig!
Mijn vriendin zat me constant meewarig aan te kijken als ik weer zat te grinniken.
Alleen al voor de humor 3*

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

The Express
Sport / Biografie, 2008