• 9.374.003 stemmen

Honeymoon in Vegas (1992)

Komedie / Romantiek | 96 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: Liefdesnest in Las Vegas

Geregisseerd door: Andrew Bergman

Met onder meer: Nicolas Cage, James Caan en Sarah Jessica Parker

Releasedatum: 17 december 1992

Plot Honeymoon in Vegas

"A comedy about one bride, two grooms, and a wedding party you won't believe."

Een moeder die op sterven ligt laat haar zoon Jack (Nicolas Cage) beloven nooit te zullen trouwen. Deze belofte zorgt voor een psychische blokkade waardoor Jack zich niet wil binden aan zijn verloofde Betsy (Sarah Jessica Parker). Op een gegeven moment besluiten ze toch de knoop door te hakken en gaan naar Las Vegas om te trouwen. Daar doet Jack z'n best om het huwelijk op alle mogelijke manieren uit te stellen. Hij raakt verzeild in een spelletje poker waar hij $65.000 verliest aan beroepsgokker Tommy Korman (James Caan). Deze is bereid de schuld kwijt te schelden als hij één weekend mag doorbrengen met zijn verloofde.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van neo

neo

ik heb deze altijd al erg leuk gevonden.Cage zet een grappige rol neer en vooral de komische situaties maken de film de moeite waard.het hoogtepunt is de parachutespring scene met allemaal elvis lookalikes.3.5 sterren

avatar van Blindfold

Blindfold

Zou jij het doen voor 1 miljoen? Dat zat hier toch ook in? Best aardig maar niet super.

avatar van IamBernie

IamBernie

Paar keer op tv gezien, is wel leuk, vooral het elvis stukje

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Een aardige komedie, goede muziekkeuze en een leuk einde met die Elvissen. Geen meesterwerk natuurlijk, maar toch wel ***.

avatar van FisherKing

FisherKing

inderdaad redelijk vermakelijk; en beter dan gemiddeld

avatar van Goodfella

Goodfella

Lekker luchtig filmpje. Perfect voor het begin van een zaterdagavond.

avatar van hansbreda

hansbreda

Prima comedy, met uitstekende soundtrack. Leuke hoofdrollen voor Sarah Jessica Parker, James Caan en alleskunner Nicolas Cage.

avatar van aurora

aurora

Ik heb volgens mij nog nooit het begin gezien van deze film maar het midden en het eind maken dat ik hoop dat ik de film toch een keer in z'n geheel zal zien! Erg leuk en zoals al gezegd hier..de vliegende elvissen zijn het helemaal!

avatar van marcelgg

marcelgg

Geen hoogvlieger, wel leuk. Pak 'm effe mee...

avatar van D-ark

D-ark

Ik vindt deze film een van de leukste films uit mijn geboortejaar:

Cage is geweldig en het verhaal loopt lekker maar het stelt bijna niks voor.

(Dat stuk met die elvis lookalikes is echt geweldig)

een 3

avatar van soom

soom

Romantisch tot en met, een echte Hollywood-film. Door de prima hoofdrollen van 'Jessie', en Nicolas, komt het tot een zeker goed niveau. Het is een mooie film, met een paar sterke momenten, en al mist er volgens mij wel chemistry tussen Jessie en Nicolas, het niveau van de film haalt dit niet naar beneden. Prima om een keertje te kijken, maar blijft denk ik niet al te lang hangen, want de film bied geen al te hoge potentie.

Ik moet trouwens ook zeggen, dat ik James Caan ook wel leuk vond spelen.

avatar van boerenpummel

boerenpummel

Wel redelijk grappig ja.

avatar van Buska

Buska

Tsja . . Zeer matig langgerekt bijna niks. Dat is niet veel voor een niemendalletje . . Alleen als je echt nog helemaal niet wist dat het leven niet om geld draait helpt het je misschien . . Maar geld weggooien is ook niet handig ; dus handig dat rtl7 zijn zendtijd hiermee ´vult´ zodat je niet naar de videotheek of naar de winkels van 3 dvd´s voor 1 Euro hoeft.

avatar van Bxian32

Bxian32

Jeez, wat is Nicolas Cage toch een baggeracteur. Ik zal gewoon nooit begrijpen hoe die ooit het acteervak is ingekomen. Hij kan namelijk niet acteren. Op zich een leuke film maar hij draait 'm eigenhandig de nek om met z'n overdreven geschreeuw de hele tijd.

avatar van euroburger

euroburger

...Alsof de rest van de wereld zo ingetogen zijn ding doet in zijn vrije tijd.

Ik denk dat (helaas) de meesten onder ons zo reageren, zeker als je voorgenomen huwelijk in duigen gaat.

Ik zeg dus niet dat die Cage een onkeroonde topper is, slecht is ie zeker niet.

Deze film is soms niet geloofwaardig, maar dat kan binnen dit genre

avatar van FillumGek

FillumGek

Beetje onderschat hier. Vooral het pokergedeelte is erg funny.

'To the Jack'

'To the Queen'

Zeer pijnlijk en het zal je maar overkomen

Verder beetje standaard maar leuk verhaaltje en een vermakelijke Cage.

avatar van Castor Troy

Castor Troy

Bxian32 schreef:

Vandaar dus die oscar

avatar van veron35

veron35

Goede muziek in deze film. Daarom vind ik de film best wel leuk.

avatar van 19DIETER75

19DIETER75

één zoals velen 2.5*

avatar van Xander

Xander

Onlangs heeft een man in Rusland zijn vrouw verloren in een spelletje poker, waarschijnlijk een nicolas cage fan !

avatar van movie*freak

movie*freak

Erg grappige rol van cage.

Aangenaam 'tussendoor' filmpje met leuke cast.

Jammer dat Nicolas Cage dit type rol eigenlijk nooit meer speelt. James Caan ken ik eigenlijk helemaal niet. Alleen van naam tot dusver. Binnenkort kijk ik Thief van Michael Mann. Ben benieuwd.

Mooie locaties (Las Vegas en Hawaii) en de Vliegende Elvissen zijn erg leuk.

avatar van Erwinner

Auw...toch eerlijk dat je daarvoor durft uit te komen, respect

Grappig filmpje trouwens

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ha, Ik vind dit best een Vermakelijke film van Nicolas Cage en James Caan hij wist me in ieder geval te boeien en daar ben ik al blij genoeg mee want er zijn genoeg Films waarbij ik dat niet zo kan zeggen omdat het bijvoorbeeld : Niet boeit maar deze was in ieder geval wel leuk.

***

avatar van Erwinner

Erwinner

Auw...toch eerlijk dat je daarvoor durft uit te komen, respect

Het waren niet mijn woorden hoor Nightbreed maar van Kapeuter.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Na de flop van Wonder Boys had ik zin in iets luchtigs en iets plezant, en heb ik voor deze prent gekozen. Ik dacht een romantische komedie met Nicolas Cage en Sarah Jessica Parker, dat kan niet slecht zijn. Maar ik was mis. De inbeeldzetting werkte van bij het begin al op mijn systeem, zo'n overbelichting :-s. Het verhaal op zich kon me ook niet vatten en kwam enorm onrealistisch over en eigenlijk vaak zelfs irritant. Ik heb deze prent dan ook na een half uurtje afgezet.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Sympathieke middelmaat, met een Nicholas Cage die op dreef is.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

$ 65.000 voor een weekend met S.J. Parker!

Als zij dat geld meebrengt wil ik er misschien wel even over denken, maar de kans is toch wel erg groot dat ik zal zeggen: "Nee, dank u!"

avatar van Spetie

Vermakelijke film, vooral dankzij Nicolas Cage en James Caan, die allebei erg lekker op dreef zijn.Cage is echt in zijn element in dit soort rollen en ik blijf het een fijn acteur vinden. Verhaal heeft verder weinig om het lijf en de afloop is vrij voorspelbaar, maar door de aardige humor en de twee mannelijke acteurs zeker een voldoende waard. Jammer alleen van die Elvis-muziek en al die nep-Elvissen, maar ja je kunt niet alles hebben natuurlijk.