• 9.375.093 stemmen

Met onder meer: Eddie Griffin, Chris Kattan en Denise Richards

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Undercover Brother

"He's All Action"

De funky superheld Undercover Brother wordt ingehuurd om een sinister ondergronds genootschap, geleid door The Man, te infiltreren. Met z'n partner, de mooie Sistah Girl, moet de held eerst een gedaanteverandering ondergaan, en zijn afro inruilen voor tenniskleding, voor hij de slechte mannen achter Operation Whitewash aan kan pakken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Jordy

Jordy

paar geniale grappen, maar toch vaak iets te flauw

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Leuk !! Goede comedy met leuke bijrollen

avatar van soboer

soboer

moviefreak#1 schreef:

Leuk !! Goede comedy met leuke bijrollen

Wat vond je van Dave Chappelle, conspiracy brother?

Flauwe en vooral slechte film, waar de prima funky muziek ook weinig meer aan kan veranderen.

Phooze

Vermakelijk filmpje. Grappige karakters, leuke grappen en veel "Soul"

3 Sterren

avatar van Boediecall

Boediecall

leuke film, zeker de moeite waard om die eens te kijken, alleen al voor denise richards

avatar van Dino10

Dino10

Heeeeeerlijk flauw, echt een aanrader als je eens slap wil lachen.

avatar van empirekees

empirekees

Een paar leuke grappen, zoals met die golfkarretjes. De coole muziek moest de film redden, want het verhaal is zo slecht. Volgens mij valt er een veel leukere film te maken met dit thema, ze hadden geen tijd voor aardig verhaal te bedenken zeker.

toch..2*

avatar van wackyboy

wackyboy

empirekees schreef:

Ben het met je eens.

Waarom is het toch vaak zo met comedies dat de film gigantisch inzakt nadat de grap van het idee van de film is verteld en uitgewerkt?

Een half uur voor het eind gaan ze dan nog eens gezellig met z'n allen op avontuur,for the sake of the plot, het lijkt Bassie en Adriaan wel.

avatar van Spider

Spider

Soundtrack is wel erg funky goed.

Mijn stereo was erg tevreden met deze film.

SSeagal

:R Verschrikkelijk wat een ramp!! Heb het een half uur volgehouden en toen uitgezet, slechte kopie van Austin Powers die wel leuk is! Deze film lijkt meer op een anti-blanken film en is nergens echt leuk, van elke aardig leuke grap staan er 15 slechte tegenover, naar mijn MENING pure bagger! Voor de moeite : *

SSeagal schreef:

Deze film lijkt meer op een anti-blanken film

Meen je dat nou, dat had ik er echt nooooit achter gezocht

SSeagal

zo bedoel ik het niet, tuurlijk ziet iedereen dat, maar het blijft een zielig iets en een minpunt.

SSeagal schreef:

Ik vind het grappig en rechtvaardig. Als we niet om anti-blanken grappen kunnen lachen, dan kunnen we al die andere rassengrappen ook wel schrappen.

SSeagal

het is gewoon te overduidelijk aanwezig, en de grappen zijn zo flauw, een snel in elkaar geflanst wanproduct, maar ieder zijn smaak, als jij hem goed vindt is het prima toch?

Phooze

Ach, goed is een groot woord, maar 3 sterren toch zeker wel waard.

SSeagal

Als goed een te groot woord is, kun je hem beter ** of **1/2 geven toch?

Phooze

3 Sterren is bij mij een 6, goed is vanaf 4 sterren.

SSeagal

kan ook, ieder zijn keus, bij mij is 3 goed, 4 zeer goed en 5 uitmuntend, zeker zien

avatar van Paultjuh

Paultjuh

Phooze schreef:

Ach, goed is een groot woord

Ramenwasser een nog groter

avatar van Beejeej

Beejeej

ik vond het een erg leuke comedie, heerlijk

Dave Chapelle is ook als stand-up comedian zeer sterk.

avatar van Teskuh17

Teskuh17

Grappig.. vooral als je in een melige bui bent.. 2,5

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Erg flauwe Austin Powers-ripoff, met in het begin een paar aardige grappen. Helaas is de rest van de film niet veel bijzonders, en maakt vooral de (akelig plastic uitziende) Denise Richards een erg slechte beurt. Wel een goede soundtrack, maar daarmee is ook alles gezegd.

1.5 sterren.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Flauwe komedie met het leuke typetje " undercover brother". Griffin is erg geestig als de funky geheim agent. Richards heeft de meest luchtige rol die je kan voorstellen en ziet er erg opgefokt uit. De humor is zoals te verwachten flauw maar ook wat eentonig . 70 procent van de grappen gaan over de "black-white" tegenstellingen , bij deze racistische jokes zitten er een paar geniale tussen , maar na een uurtje heb je het wel gezien. Toch weet de film zich staande te houden gedrurende een kleine 90 min. Het verhaal is 2 keer niets. Alles zit er wel erg funky uit , er zijn zeker genoeg lachmomenten en de film is heerlijk luchtig. Toch kon het allemaal wat beter , zoals bv bij Austin Powers .

6/10

avatar van Mister_Pink

Mister_Pink

Domme negergrappen. Ik kan er niet om lachen.

0,5 ster

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Mwah wel aardig. 2*

avatar van Purmerend

Purmerend

Lekkere muziek (o.a. M. Jackson, M.J. Blidge), maar voor de rest gaat het helemaal nergens over. Een keer of 5 een glimlach, en dan houdt het echt op.

Ondanks de hand uit de muur, mayonaise, Sisqo, James Brown, D. Rodman, S. O'neal. 1,5*

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Een paar leuke grappen maar verder een slechte Austin Powers imitatie. De film irriteert nog net niet. Chi McBride speelt ook in elke film dezelfde rol lijkt het.

avatar van Jorick

Jorick

Een erg flauwe komedie met een slap verhaal, maar met enkele leuke momenten en een sexy Denise Richards kom ik uit op 1.5*.

avatar van its my life

its my life

to funky.

Nou wat flauw maar erg grappig.

2.5