Genre: Komedie / Thriller
Met onder meer: Pierce Brosnan, Greg Kinnear en Hope Davis
Gesproken taal: Spaans, Engels en Portugees
Bekijk via Prime Video
Plot The Matador
"A hitman and a salesman walk into a bar..."
Julien Noble is een huurmoordenaar, Danny Wright een getrouwde zakenman. Deze nogal verschillende personen krijgen een ongewone vriendschap wanneer ze elkaar ontmoeten in Mexico-Stad. Hun wegen lijken echter te scheiden wanneer Julien Danny wil betrekken bij een aanslag.
Julian Noble
Ten Year Old Boy
Ten Year Old Boy's Mother
Mc
- 2092 stemmen
Kan wel geinig worden. Wel jammer dat Brosnan zo doorsukkelt op de James Bond tour, met After the Sunset, en nu the matador. Hij zou eens wat anders moeten proberen.
btw: Moet daarboven niet staan Thriller / Comedy i.p.v. alleen Thriller?
Locutus
Leuke film. Goeie humor en een leuke rol van Brosnan. Lijkt toaal niet op James Bond (eerder een parodie daarop). Beetje traag zo nu en dan wel. 3.5*
Spil
Ik vond hem wel aardig, maar hij was iets te traag om echt goed te zijn. Mooie, wat meer ingetogen rol van Brosnan die echter goed verweer krijgt van Greg Kinnear. Meer dan een "3" krijgt hij van mij niet, maar ik heb me wel vermaakt tijdens het kijken..
arnosoft
Hij is wel meer grappig dan thriller, en voor alle dagboek van een hitman films is dit wel een verachtelijke " Léon ,the unprofesional"
Mc
- 2092 stemmen
Grappige film, met een leuk acterende Brosnan, maar ook niet meer dan dat...
chrissie85
Een goeie rol neergezet door Brosnan, nu hij van het bond label af is moet hij verder en als dit het begin daarvan is gaat dat zeker goed komen.
De film zelf had goeie humor, en was wat traag maar hij blijft wel je aandacht trekken!
keith007
Echt een werkelijke bud film.
Geen actie geen verhaal en echt werkelijk zonde om naar te kijken. Ben niet echt iemand van de recensies maar moest dit ff kwijt..............helaas "waste of time"
Pelle
Ik vond het echt tegenvallende film, vooral als je ziet wie er in spelen. Vond het verhaal "dunnetjes" en het acteerwerk ook matig... Maar goed kan ook aan mij liggen..
paantje
had gedacht een leuke maar toch spannende film te zien. hij was vrij warrig en behoorlijk saai. geen spanning, weinig humor. van mij 2,5
Beetje
wat verwachten jullie anders van een film over een huurmoordenaar die een inzinking krijgt
dat ie om zich heen gaat schieten ofzo??
vond hem prima en brosnan was lekker op dreef
3.5
ASroma
het was gewoon een lekker luchtige hap, en het was lekker ontspannen allemaal ....3,5 ster
De GeuS
Leuke, luchtige film over een twijfelende huurmoordenaar. Prima rol van Brosnan; 3,5*
PEN15
1 ster en dat is omdat ik zo'n fan van Brosnan ben. Nog nooit heb ik me zo stierlijk zitten vervelen in de bioscoop, ik vond zelfs the postman leuker. Het is een 1,5 u lang lullen, lullen en nog eens lullen. Als een britse comedy een uur lang op het zelfde toneel lopen ouwehoeren. Zo'n film als deze doe ik cadeau aan iemand die ik niet mag. Het is ook nog eens dat ik er met mijn vriendin naar toegegaan ben, want anders was ik zeker voortijdig weggelopen.
aerogp1
wat een leuke film met tamelijk nieuwe vondsten voor mij. Ik heb me echt vermaakt, zelfs zonder ondertiteling. Meestal kijk ik een film niet af zonder ondertiteling maar deze was echt leuk. 3,5*
maxcomthrilla
Er wordt teveel gepraat in deze film, en het is nog geen eens grappig. 1,5*
lowhusky
leuk liedje, die "All these things That I've done" van The Killers
ivyo
Ik hoopte eigenlijk dat Pierce aan het einde een klootzak zou worden die het leven van de ander in de soep zou gooien. Het einde is een beetje suf, maargoed wel goed geacteerd van Pierce Brosnan en een prettige doorkijkfilm!
holmes
ja, niet slecht. ik heb een hekel aan brosnan maar hij was wel goed hier. best een orgineel, grappig filmpje
fotzenbikkel
De reacties hier op deze film vallen mij eigenlijk overwegend tegen. Dit is namelijk een bijzonder verrassende en leuke film, die van het begin tot het einde pakkend is.
Een thriller combineren met komedie is wellicht riskant omdat het qua genre twee uitersten zijn, maar mijn inziens in deze film toch erg geslaagd.
Deze film zal weliswaar de onvervalste thillerfanaten niet op het puntje van hun stoel doen laten zitten en tevens de komediefreaks niet van hun stoel laten vallen van het lachen, maar zal de genuanceerdere genreliefhebber toch zeker kunnen bekoren.
Als je vooraf geen recensie van deze film hebt gelezen verwacht je deze rolprent wellicht niet direct van Pierce Brosnan. Hoe dan ook; de chemie in deze film tussen Pierce Brosnan en Greg Kinnear is vermakelijk om te zien.
Van mij krijgt deze film dan ook 4 ****!
fotzenbikkel
Echt een werkelijke bud film.
Wat een onnozele opmerking!
Dit is ook helemaal geen actiefilm maar een komedie/thriller. Als je actie had willen zien had je een film met Seagal moeten opzetten. Het verhaal in deze film is waarschijnlijk ook aan je voorbij gegaan, want dat zit er toch echt in (en bovendien origineel).

Het lezen van dit soort niets toevoegende recensies is pas “waste of time”…..
Ik ben dan ook blij dat je “niet echt iemand van de recensies bent”.
Zakt in tegen het einde, maar tot die tijd erg vermakelijk. Brosnan is uitstekend in een veelzijdige (en erg grappige) rol en hij wordt goed aangevuld door Kinnear. Het script zit leuk in elkaar en de film is visueel interessant, maar er is net niet genoeg stootkracht aanwezig om van de film een topper te maken.

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Shi Mian Mai Fu

Narc
Misdaad / Thriller, 2002

The Woodsman
Drama, 2004
mexico city, mexicomidlife crisishuurmoordenaarcocktail onafhankelijke filmvreemdeling