• 9.370.024 stemmen

Genre: Komedie / Oorlog

Geregisseerd door: Joshua Logan

Met onder meer: Robert Walker Jr., Walter Matthau en Jack Nicholson

Plot Ensign Pulver

"Following in the hilarious fun-steps of "Mister Roberts""

Frank Pulver kan voorraden aan boord halen die verboden zijn, maar kan hij ook ongewenste dingen van boord halen, zoals de kapitein, die de mannen geen kans geeft te vechten en ze dwingt naar de WBI-film Young doctor Jeckyl meets Frankenstein te kijken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Uzza_Sparta

Uzza_Sparta

ik zie dat dit een vervolg is op jaren 50 film Mister Roberts?

Mister Roberts (1955)

Mister Roberts vond ik goed, maar deze valt erg tegen.

En waarom Jack Nicholson hier vermeld is begrijp ik niet helemaal? Hij doet wel mee in een van zijn eerste rollen als een matroos maar is volgens mij niet eens in een hoofdrol. er komen 15 of 16 andere acteurs in deze film voor hem, en ook Larry Hagman (Jr van Dallas) heeft een grotere rol in deze film

avatar van 606

Ach gewoon leuk vermaak voor 1 keer, maar Jack heeft maar paar minuten screen tijd en hoort niet vermeld te worden hierboven.

Leuk en best aardig verhaaltje en cast is op zich goed.

avatar van Uzza_Sparta

Uzza_Sparta

een film waar de verhaal draait rond Ensign Frank Pulver gespeeld door Robert Walker en Captain Morton (gespeeld door Burt Ives), met veel input van de doktor (Matthau)

eigenlijk best flauw, en dus een tegenvaller.