• 9.374.811 stemmen

Gekijô-ban Naruto: Daikatsugeki! Yukihime Ninpôchô Dattebayo!! (2004)

Animatie / Actie | 113 minuten / 82 minuten

Genre: Animatie / Actie

Speelduur: 113 minuten / 82 minuten

Alternatieve titels: Naruto the Movie: Ninja Clash in the Land of Snow / Naruto: It's the Snow Princess' Ninja Art Book! / Naruto The Movie

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Tensai Okamura

Met onder meer: Junko Takeuchi, Chie Nakamura en Noriaki Sugiyama

Gesproken taal: Japans

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Gekijô-ban Naruto: Daikatsugeki! Yukihime Ninpôchô Dattebayo!!

Naruto en zijn vrienden Sasuke en Sakaru mogen, onder leiding van hun meester Hatake Kakashi een 'A-rank' missie uitvoeren, die eruit bestaat de veiligheid van de sneeuwprinses te garanderen.

Naruto Uzumaki (stemrol)

Fubuki Kakuyoku (stemrol)

Doto Kazahana (stemrol)

avatar van pascal83

pascal83

Een film van een erg goede serie die in Japan erg populair is. Maar zoals wel vaker zal de film het niet halen bij de serie, ben desondanks wel benieuwd ... al kan het alleen maar tegenvallen.

Phoenix

Schiet Naruto hier nou een kamejameja oid?

If "ya" then: kan alleen maar meevallen .

avatar van Hemdale

Hemdale

Vaak is het zo bij die anime films, als er ook een serie van is, dat de film gewoon een extra lange aflevering lijkt te zijn, ik hoop dat dat bij deze niet gebeurt!

avatar van welleweirdo

welleweirdo

Ik hoop dat dit een anime is die weer de moeite is om te zien en te kopen, want er bereiken gewoon te weinig anime's ons land.

avatar van Sjoerd

Sjoerd

cool! ik hoop dat dit een beetje leuk wordt... maar ik denk dat killalot gelijk heeft: waarschijnlijk gewoon een soort superlange aflevering. Maar ook dat is nooit weg

avatar van Dstalker8

Dstalker8

De serie is goed ik kan niet wachten op de film, BTW: Dat is geen kamehameha maar Rasengan

Phoenix

Ja, dat zag ik ook later. Zover was ik toen nog niet met de animé (manga lees ik niet) .

manga is ook goed hoor neji heeft in de manga een hakenkruis in plaats van een gewoone kruis op zn hoofd

ik heb de making off gezien en het is echt en film geen aflevering en het is 1000% de moeite waard ervoor

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

uzumaki naruto schreef:

Maar je hebt de film dus nog niet gezien. Stem mag weg.

Jep. Stem verwijderd.

avatar van pascal83

pascal83

Mag ik de stemmers vragen waar zij de film hebben gezien?

Voor de liefhebbers, de officiele site: http://www.naruto-movie.com/

Deze film deed het in augustus erg goed in de Japanse bioscopen, zie hier: http://www.animenewsnetwork.co...

avatar van dttom

dttom

Gewoon een aflevering, wel vermakelijk maar niet echt bijzonder. 3*

avatar van balosa

balosa

leuke film die zeker niet onderdoet voor de serie, je kan het ook zien als een lange aflevering, Naruto kent de "Rasengan" al en Sasuke de "Chidori", dus deze film loopt ongeveer gelijk met de serie nu, voor de fans een must !

Phoenix

Nou... Sasuke is in de film naar verluidt nog een 2-dot-sharingan toch? In de Anime komt daar zeer binnenkort verandering in .

Phoenix

Pfff, misschien komt het door het punt waarop de serie zich nu bevindt (Kyuubi-Naruto VS. Sasuke met Curse Seal ), maar ik vond er weinig aan. Onwijs duffe (en schaarse) actie-scènes en de Naruto-goes-bezerk was echt diep triest...

Ep 133 zal wat dat betreft een hele verademing zijn verwacht ik.

avatar van dttom

dttom

Ep 133 was gaaf! Eindelijk weer is, de flash back eps waren echt vreselijk saai, alsof we niet wisten hoe het verleden van Sasuke in elkaar zat!

Phoenix

Niet in detail (hoe en wat er precies met die Mangekyou aan de hand is) iig. Vond het erg boeiend.

Ep 133 was natuurlijk uber, alleen vond ik af en toe de animatie nogal raar (vooral de gezichten van sasuke). Dat was ook al enigszins zo bij Orochimaru tegen Yondaime en Sasuke tegen Orochimaru (zelfde animatieteam) maar toch niet zo erg als nu. Gelukkig was het vechten zelf erg vet.

Naruto gaat wel een flinke asskick krijgen verwacht ik.

avatar van DOA

DOA

Ik kijk alle Naruto-afleveringen en eerlijk gezegd vind ik die beter dan deze movie. Voor Naruto in het algemeen een 4,5. voor deze movie een 3,5.

(Oh ja... voor de anime liefhebbers... probeer ook eens Bleach, ook erg vette serie !)

avatar van Dopke

Dopke

killalot schreef:

Helaas, zelfs de soundtrack is voor een groot gedeelte overgenomen

avatar van asheng

asheng

idd...lijkt gewoon een special episode van de serie. ik vond de gevechten van de tegenstanders wel erg teleurstellend....dat kakashi voor die stel nullen op de vlucht moest in het verleden.

avatar van Maikeru

Maikeru

• 1934 berichten

De film is echt wel van een veel betere kwaliteit dan de episodes. Alles is helderder, veel scherper, en je kan duidelijk zien dat er veel meer werk aan deze film is gedaan, wat ook logisch is - Anime-films zijn standaard van een betere kwaliteit dan een serie. De gevechten zijn ook veel vloeiender en creatiever, ze laten veel meer zien en het is erg mooi afgewerkt...

Maar in elk geval, Ik vond het wel een aardige film. De moraal zit er weer goed in, de animatie is verzorgd, en het is zeker een apart verhaal. Soms mocht ik alleen wel graag wat meer actie zien. Toch heb ik er vrijwel van genoten, maar was het niet zo heel erg speciaal - het was op de animatie na inderdaad gewoon een soort van 'side-quest' van een normale aflevering. Maar dit bederft niet de pret.

avatar van Hacate

Hacate

Mooie animatie, redelijk verhaal, maar wat mij vooral opviel was dat naruto en Princess Fuun precies tegenovergestelde karakters hadden, dit gaf naruto's karaktereigenschappen weer eens goed weer. En naruto's karakter eigenschappen is juist een van de meest trekkende dingen aan de serie (de fillers daar gelaten) de film gaf mij dus een soort verfrissend gevoel over Naruto, weer even duidelijk zijn doorzettingsvermogen opmerken. Kortom een goede film.

avatar van goegs

goegs

hij was wel oke

avatar van black-flame

black-flame

Phoenix schreef:
Schiet Naruto hier nou een kamejameja oid?

dat is de rasengan die naruto in de film doet tegen dotou

een geweldige film

heb epi 1 t/m 5 nog maar gezien end an gelijk die film

avatar van Sanderkeuh

Sanderkeuh

Toffe film.

avatar van *__ANIME__*

*__ANIME__*

De serie is GEWELDIG en ik wil de film erg graag zien.

avatar van shahad

shahad

Ik heb nog nooit eerder Naruto gezien, maar de eerste keer ging ik direct deze film kijken (gisteren ). En het was gewoon T-O-P!!

een 4/5 waard!!!!!

avatar van ewalk

ewalk

De anime serie komt volgens mij in september op Jetix. Jammer geneog gecensureerd zodat het geschikt is voor 6 jarigen! Belachelijk. Daarnaast ook nog eens nagesynchroniseerd! Bweeek!

avatar van uchiha

uchiha

deze film beschrijf ik in drie letters T-O-P.

maar voor de gene die de anime serie niet kijken is deze film een groote vraag teken.

avatar van nino120

nino120

ik heb hem gistere gezien mooie film.

alleen jammer dat in de serie's sasuke naruto will doden alleen om mangkeyou sharingan ogen te krijgen maarja.

ninjaanimenaruto