• 9.371.613 stemmen

Munna Bhai M.B.B.S. (2003)

Komedie | 155 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: India

Geregisseerd door: Rajkumar Hirani

Met onder meer: Sunil Dutt, Sanjay Dutt en Gracy Singh

Gesproken taal: Hindi

Plot Munna Bhai M.B.B.S.

"He Might Just Cure You"

Munna en zijn bende zijn beruchte misdadigers in hun omgeving. Munna heeft zijn vader echter altijd voorgehouden dat hij een arts is, en een eigen praktijk bezit. Eenmaal per jaar is het dan ook alarmfase 1 in het hoofdkwartier van de bende van Mussa, wanneer zijn vader hem komt opzoeken. Het hoofdkwartier wordt dan omgetoverd tot een waar ziekenhuis compleet met dokters en zusters.

Murli Prasad Sharma aka Munna Bhai

Sankeshwar aka Circuit

Shri Hari Prasad Sharma (Munna's father)

Dr. Suman Asthana (Chinki)

Parvati Sharma (Munna's mother)

Dr. J. C. Asthana

Dr. Rustam Pavri

Anand Banerjee

avatar van shahad

shahad

Dit is echt een van de beste komedie-films die ik ooit heb gezien en ze maken er zelfs een re-make in Hollywood, genaamd: GANGSTA M.D.

avatar van Wouter

shahad schreef:

Nog steeds niet in productie, volgens mij. Anyway, ik lees ook veel dat deze film bijna een remake van Patch Adams zou zijn.

avatar van Social-Mask

Social-Mask

shahad schreef:

Dit is echt een van de beste komedie-films die ik ooit heb gezien.

Zeker weten! Echt hilarisch. Leuk verhaal en de grappen zijn goed. Film klopt echt helemaal.

4*, met kans op verhoging als ik hem weer zie.

avatar van Social-Mask

Social-Mask

Toch een halfje omlaag. Ik irriteer me ook hier weer aan die vreselijke score en om momenten veel te glad. Leuke verwijzing naar 'Anand'.

avatar van BBarbie

BBarbie

Alleraardigste klucht over een onderwereldfiguur, die omwille van zijn ouders zich aanmeldt voor een doktersstudie en gaandeweg in het ziekenhuis ieders hart verovert, behalve dat van de directeur. Een vlotte film met een leuke soundtrack. Een opvallende, kolderieke rol van Arshad Warsi als Sanjay Dutt’s sidekick.