• 9.375.076 stemmen

Noel (2004)

Geregisseerd door: Chazz Palminteri

Met onder meer: Susan Sarandon, Paul Walker en Alan Arkin

Plot Noel

"Miracles are closer than you think"

De film volgt het leven van vier New Yorkers rond kerst en de heisa daaromheen. Tijdens deze dagen komen ze achter het ware kerstgevoel dat hun levens zal veranderen.

RWL

Ik verwacht een film als een RTL4 woensdagavond dramafilm. Hoge verwachting zijn dit keer dus erg ver te zoeken (ookal kunnen die RTL4 filmpjes soms wel aardig zijn).

eerdekes

Hoe kunnen de verwachtingen dan ook hoog liggen??

Walker heeft al meerdere malen bewezen dat hij maar 'n matige acteur is ...

RWL

Verwachtingen kunnen hoog liggen doordat bepaalde acteurs meedoen (daar reken ik Walker dan niet onder, want die heb ik volgens mij nog nooit zien acteren).

Trouwens, Walker is maar 1 van de 4 hoofdrolspelers....hij zal de meeste screentijd delem met Alan Arkin, Susan Sarandon en Penelope Cruz.

eerdekes

Azo, alan arkin ken ik alleen maar van 'escape from sobibor' .

De rest van de cast is mij echter niet gekend

eerdekes schreef:

De rest van de cast is mij echter niet gekend

weird...

dan heb je in ieder geval nog veel dingen/films te zien

inderdaad

RWL

Je reactie van 3 berichten geleden moest blijkbaar even tot me doordringen...

Je gaat me toch niet vertellen dat je Susan Sarandon, Robin Williams en Penelope Cruz niet "kent". Onder je 200+ aantal stemmen zit toch wel een film met deze acteurs, mag ik hopen?

jassonn

Kan me zo voorstellen dat het hem niet is opgevallen dat éen van hen dat was,heb ik nu (850+ stemmen) ook nog wel eens.(Met films die ik jaaaaaren geleden heb gezien,toen lette ik er niet echt op).

Alan Menken, een oude "bekende" zal de muziek gaan verzorgen

avatar van neo

neo

Yes, gaat ie eindelijk weer onder begeleiding van Menken wat zingen.. Hoop ik

RWL

Het is er wel het type film voor

RWL

De World Premiere afgelopen weekend schijt fantastisch geweest te zijn. Tot zo ver alleen nog maar zeer positieve berichten over de film.

Het is leuk, verrassend en ontroerend! We zullen zien

avatar van U-96

U-96

• 2077 stemmen

Oja ?

avatar van neo

neo

En nou maar hopen dat de film niet na kerst wordt uitgebracht

avatar van Moviestar

Moviestar

De rol van Robin schijnt erg belangrijk te zijn, ben nu wel nieuwsgierig geworden.

Met deze film gaat het ook al zo ontzettend lekker

Noel zal 12 November op Flexplay uitkomen (een DVD die zichzelf "vernietigd" 48u na het openen van de verpakking.

Een ander artikel zei dat de film tegelijk in de bios en cable zou komen, maar dat klinkt nogal ongeloofwaardig.

Anyway, landen buiten de US krijgen wel een bioscooprelease...hoe het dan weer met Nederland zit weet ik niet.

Iig was het probleem van deze film dat ze niet op tijd een distributeur konden vinden en nu dus met een flexplay op de proppen komen.

Poster is trouwens ook beschikbaar ondertussen.

Met deze film gaat het ook al zo ontzettend lekker

Noel zal 12 November op Flexplay uitkomen (een DVD die zichzelf "vernietigd" 48u na het openen van de verpakking).

Nog nooit van gehoord. Is dat iets nieuws/Amerikaans?

RWL

Ik weet niet of het nieuw is en ik weet ook niet of het de oorsprong in de US heeft.

Dit is alles wat ik ervan weet (en meer hoef ik ook niet te weten). Ik vind het maar een vervelend idee.

Flexplay DVDs are just like regular DVDs – but with a special chemical inside, and a special kind of plastic that gives the disc its red color. Removing the Flexplay DVD from its sealed package exposes the disc to air, triggering a precise chemical reaction. After 48 hours the disc turns from red to black, and the Flexplay DVD is no longer playable. Flexplay DVDs are non-toxic, environmentally friendly and can be recycled like any other DVD. (Recycling information is available at flexplay.com.) And with over 1 million units already distributed, Flexplay DVDs are field-proven. It's the new way to enjoy your favorite entertainment--on your schedule!

avatar van Jordy

Jordy

Snel kopiëren dus...

Als dat kan.....

RWL

Heb niet eens een DVD-recorder (en ook geen bekenden met zo'n ding). Laat staan dat ik niet weet hoe je beveiligingen moet omzeilen enz.

avatar van Moviestar

Moviestar

RWL schreef:

Poster is trouwens ook beschikbaar ondertussen.

En waar is die dan?

RWL

Lees net dat de film wel in de US bioscopen te zien zal zijn, maar dan wel in maar 10 steden.

Daar zal ie op dezelfde dag als de FlexPlay DVDs uitkomen draaien, 17 nov. dus.

2 weken later zal de film op TNT te zien zijn. Klinkt spetterend allemaal

Poster, eigenlijk meer een cover van de DVD, is op Amazon te vinden.

Trailer komt er ook aan binnenkort. Mag ook wel.

RWL

Trailer is online op de ondertussen ook gelanceerde Officiele site: www.noelthemovie.com[/url]

jassonn

Trailer oogt leuk, lijkt erop dat Paul Walker ook een keer te genieten is. Maar uhm.. Robin Williams is dus niet voorbij gekomen, is hij in de cuttingroom achter gebleven?

Zijn naam kan misschien beter vervangen worden door die van Penelope Cruz?

Daarnaast staat hier boven Drama, maar ik haalde toch ook wel wat Komedie uit de trailer.

RWL

Robin is uncredited en zijn ol is idd niet erg groot. Wel schijnt ie een belangrijke rol te spelen in de film. Maar ik heb het zelf nog niet gezien, dus zeg ook maar wat ik ervan gehoord heb.

Toen ik hoorde dat Robin aan deze film mee zou doen, was ik er niet echt happy mee. Later, na de wereldpremiere kreeg ik alleen maar goede berichten over de film te horen, dus ik dacht: "Misschien wordt het nog wel wat dan." Nu ik de trailer gezien heb, ben ik weer terug bij af...het lijkt me helemaal niets dit.

jassonn

Waarom niet Linda?, mij lijkt het nog wel wat eigenlijk.

RWL

Ik heb er zo'n RTL4 drama film gevoel bij...slecht teken. En dan na het zien van de trailer zit dat gevoel er weer helemaal in. En die dramafilms, tja...heeft Robin er daar niet al genoeg van gedaan? Hij was zo lekker bezig met OHP, Final Cut enz.

Maar goed, het wil niet zeggen dat ik die FlexPlay DVD niet op 17nov. toegestuurd ga krijgen

Film is onderweg!

RWL

Vandaag al binnen gekregen!

Zondag maar eens kijken of het wat is, al dat gespeculeer ben ik nu ook wel zat