• 9.374.065 stemmen

Autumn in New York (2000)

Romantiek / Drama | 103 minuten

Genre: Romantiek / Drama

Geregisseerd door: Joan Chen

Met onder meer: Richard Gere, Winona Ryder en Anthony LaPaglia

Releasedatum: 14 december 2000

Plot Autumn in New York

"He fell in love for the first time. She fell in love forever."

Will is een 48-jarige playboy, die niet gelooft in echte liefde. Als hij de 22-jarige Charlotte tegenkomt, die een levensbedreigend tumor heeft, komt hier echter verandering in. Zij leert hem wat ware liefde is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van neo

neo

hele hele saaie film.Jammer dat er geen chemistry is tussen Gere en Ryder,want dat had voor een iets betere film kunnen zorgen.1/2 ster

avatar van lindastuurman

lindastuurman

Zeer saaie film. Voor de romanticus is ie perfect.

avatar van portishead00

portishead00

Deze film is alleen al 2 punten waard door het prachtige gezicht van Winona.

Leuke film Sydney?

Leuke film Sydney?

Ja, zwaar genot deze film. als je half stoned op de bank ligt en niets meer van de dag verwacht. dan is deze aan te raden. In elk ander geval, ga een film halen.

Oh en heb ik al gezegd dat ik tijdens de film de hele tijd het rietje in mijn beker op en neer beweegde, zodat er een irri geluid ontstond. Waardoor al die zielige paartjes in de zaal zich begonnen te ergeren. Nou dat vond ik het leukste aan de film.

narva77 (crew films)

Maar, dit is toch een film?

sydney

Maar, dit is toch een film?

2 uur lang gesnotter en gezever wil ik geen film noemen. Het is alleen maar goed voor de Kleenex verkoop. 3 dozen voor prijs van 1.

Wat een ?*!* film.

avatar van FisherKing

FisherKing

onbegrijpelijk snottelijk en onbegrijpelijk irri !!

sydney

onbegrijpelijk snottelijk en onbegrijpelijk irri !!

Blij dat ik steun heb. Want heel veel mensen blijken deze film FANTASTISCH te vinden.

avatar van FisherKing

FisherKing

Koop liever de Playboy

En als ik nou Winona erg leuk vind? Kijken of niet? (retorische vraag)

Toch ff reageren. Bij Winona gaat het om de plaatjes. Als je nu videostills maakt en die bekijkt dan heb je voldoende. Want je mist niets. Het verhaal is te klef voor woorden. Je kunt er dan ook veel mee doen, bijvoorbeeld Richard Gere eruitknippen. Zo dit is voldoende voor vandaag. Morgen kom ik er wellicht op terug.

avatar van Menni

Menni

.. draak of niet (dit is de film die me definitief van m'n Winona-obsessie af hielp), die praktijken met je rietje zijn hoe dan ook asociaal.

sydney

Heel asociaal en ik schaam me diep. Maar ik verveelde me.

Dit was trouwens in een Nederlandse bioscoop waar het geluid van de Grolsch flessen mij ook wel vaak ergert. Daar zeg ik ook niets van. In een Nederlandse bioscoopzaal is het zowieso heel erg rumoerig. Als het kan ga ik altijd naar Hasselt. Hier kun je van een film genieten. Maar goed dat is persoonlijk.

avatar van chrissie

chrissie

Gere is totaal niet overtuigend in zijn liefde voor Charlotte, zelfs bij zijn kussen houdt ie zijn lippen stijf op elkaar geklemd. Winona is voor een keer echt mooi en doet wel haar best verliefd te zijn.

Wat de oma bezielt om haar kleindochter niet te verwittigen, is me kompleet ontgaan. De eindscène is ongelooflijk melig en totaal overbodig.

avatar van amv@123

amv@123

Nou ben ik een romaticus, maar ik vond deze film toch errrruuuggg saai.

Krijgt 1.5* voor het verschijnen van Gere, blijft een lekkere vent.

avatar van wpstolk

wpstolk

Wat een poepfilm...! Veel te sentimenteel en absoluut ongeloofwaardig. ** voor de moeite.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Vrij saaie en stroperige film.Winona Ryder speelt wel schattig en Richard Gere speelt ook goed en past perfect in dit soort romantische films. Redelijk vermakelijk voor de romantische zielen onder ons maar de film kan gewoon niet blijven boeien en is redelijk saai en traag. 2,5*

avatar van KarinV

KarinV

Heb deze net gekeken, maar vond er weinig aan. Er was inderdaad totaal geen chemie tussen Richard Gere en Winona Ryder en ik vond zelf Winona een geschikte actrice voor deze rol. En het einde vond ik al helemaal niks.

avatar van Derkje

Derkje

Filmtechnisch gezien overstijgt deze film alle andere in de flop 100, ik ben welliswaar geen liefhebber van al te sentimentele films, maar om de eer te redden, geef ik deze film een 3! Wel mooie muziek.

avatar van SzJoowNiejCah

SzJoowNiejCah

EIGENLIJK vond ik 'm wel lekker.. Misschien had ik toen wel 'n zwijmelavondje ofz. Kweet 't anders ook niet...........

avatar van pietje punk

pietje punk

wat een negativiteit over deze film zeg!

ik vond Gere nog geneens storend in deze film en dat zegt veel!

ik vond het verhaal opzich wel mooi alleen het bleef een beetje op de oppervlakte hangen.

maarja ik heb best genoten van deze film. komt mischien ook wel omdat ik stapel ben op winona :\

avatar van roda

roda

tegenvallend romantisch drama, er is wel chemie tussen de hoofdrolspelers, maar het verhaal komt geen enkel moment uit de verf, er had echt veel meer in gezeten, erg jammer.

avatar van soom

soom

Wat had hij met zijn dochter? Het word niet echt uitgelegd vond ik.. Verder wel een leuke, mooie film, met een on- Hollywoodiaans einde.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

....hij heeft geen kontakt met zijn dochter al die jaren. Hij ontmoet haar, zij blijkt zwanger te zijn dan gaat hij over zichzelf nadenken. Dan wil hij Charlotte bijstaan met de tijd die zij nog heeft. De gesjeesde zakenman/restauranteigenaar wordt een begripvolle man, is minder egoïstisch..blablabla.... Het verhaal is op zich supersimpel, toch vond ik prachtig verfilmd. Ik keek voornamelijk hoe New York in beeld is gebracht. Mooie kleuren en shots. Een film voor tussendoor, niet te lang over stilstaan. Toch geef ik ***-sterren. (Check de Twin Towers op de poster)

avatar van Vera

Vera

Paar maanden geleden alweer gezien.

Weet niet echt wat ik van deze film moet vinden..het verhaal opzich is best realistisch, maar het gaat mij allemaal iets te snel en het eind is ook wel voorspelbaar.

Voorlopig even 2.5 * !

avatar van kort0235

kort0235

Een jaar geleden al gezien. Wat me bijgebleven is van deze film is niet veel. Hele matige film. Ik ben zo wie zo geen Richard Gere fan, misschien speelt dat ook wel mee.

avatar van kruly

kruly

wpstolk schreef:

helemaal niet met je eens.

ik vond juist dat het een mooie en geloofwaardige film is en in de scenes die zielig waren dat vond ik goed gespeeld.

en Richard Gere die speelde in de film echt goed.

avatar van a-rdaa

a-rdaa

het was geloofwaardig maar sáái. je verveelt je wel dood als je ernaar kijkt, dus voor mensen die zin hebben om zich kapot te vervelen is het een aanrader, voor mensen die van actie houden is 't een lachertje.

avatar van confucius

confucius

Ik ga mij hier niet laten kennen! Geef ik aan dit vehikel een 3 dan word ik geclasseerd als een zielige sentimentele ouwe zak. (dat was halverwege de film).

Geef ik aan dit vehikel een zero, dan word ik geclasseerd als een zielige harteloze zak. (dat was dan bedoeld voor de tweede helft).

Conclusie: de film raakt de beide uiteinden. Het is al zo vaak verfilmd dat deze er ook nog bij kan.

Over de hele lijn liep de stroop met dikke klodders over mijn scherm. Toen werd het "Stille Nacht, Woelige Nacht." en kon ik door mijn tranen heen de film niet meer volgen. Schuif de pot met anti depressieva maar door. Confucius besloot alzo:

' en duizenden vogels vlogen als één grote vogel op naar de dood.'