• 9.373.593 stemmen

Geregisseerd door: Brian Levant

Met onder meer: Cuba Gooding Jr., James Coburn en M. Emmet Walsh

Releasedatum: 3 oktober 2002

Plot Snow Dogs

"Get ready for mush hour!"

Wanneer de tandarts Ted Brooks uit Miami er achter komt dat hij genoemd wordt in een testament reist hij naar Alaska om zijn deel op te halen. Wanneer hij er arriveert blijkt echter dat hij een team sleehonden gekregen heeft. De bergman Thunder Jack wil de honden graag zelf hebben, en hij dringt er bij Ted aan om terug te keren naar een warmer klimaat. Hij besluit echter om te leren om te racen met de honden.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Hier lijkt mij echt geen ruk aan!

avatar van tovenaar

tovenaar

Hey Zero_cool, waar heb je deze gezien?

avatar van GerwinF

GerwinF

Wow origineel! Pratende honden!...zucht.

avatar van JohnDoe

JohnDoe

Van de regisseur van problem child 2, beethoven, jingle all the way en the flintstones. Dat geeft veel hoop voor deze film......NOT!

avatar van empirekees

empirekees

Ik heb hem gezien, een echte Disney film, hij is wel leuk hoor!

avatar van movie

movie

Inderdaad een echte disney, een beetje overtrokken helaas, zwak verhaal.

avatar van gsusboy

gsusboy

Mwah vond er niet veel aan maar door :Cuba Gooding Jr krijgt de film toch een 2 en half van mij!!!

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Het lijkt wel of alles met Cuba Gooding Jr. tegenwoordig shit is ... na "Rat Race" en "Boat Trip" nu dit weer ...

avatar van flicks

flicks

Gewoon een leuke familiefilm, wat humor en wat actie. Ik geef 3 sterren omdat ik het een goede familiefilm vind.

MaTtIeBoY

Leuke film met ook wel wat actie erbij beetje hetzelfde als chilly dogs die niet in de bioscopen is gekomen.!

avatar van SSeagal

SSeagal

Deze film is echt Disney, flauw, overdreven, superhappy happy end en voorspelbaar. Iets leuker dan Chilly Dogs, deze is nog net te doen. **1/2

avatar van Purmerend

Purmerend

2,5* voor een geinige familie film.

avatar van Ynst

Ynst

TRAILER

Beter laat, dan nooit

avatar van LeeGer

LeeGer

Lees hier voornamelijk nogal negatieve reacties.

Word er eigenlijk wel rekening gehouden met de doelgroep van de film? Dit is een familiefilm waar mensen met hun kinderen naar gaan kijken. Daarom is het te verwachten dat de film en dus ook de humor en aktiescenes zijn aangepast aan wat kinderen leuk vinden. Dat de iets ouderen en volwassenen daardoor de film iets minder vinden is te verwachten, de film is immers niet specifiek op hun gericht. Net zoals kinderen de films die meer gericht zijn op volwassenen (en dan bedoel ik dus geen porno) niet zo kunnen waarderen. Die kinderen zijn dan wel zo verstandig om die films hier niet af te kraken. Hopelijk worden de volwassenen hier ook nog eens zo slim.

avatar van frodette

frodette

Dit is een hele mooie familiefilm . Kheb deze film in de bioscoop gezien . Vooral die honden zijn mooi ~*~ Huskies~*~ _o_

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Leuke hondjes en een leuk verhaal

***

avatar van whitemoor

whitemoor

Wat een foute film

zou hem (gratis) op tv nog niet eens kijken!

avatar van Epitaph

Epitaph

Wat een boutfilm,nog nooit zo'n voorspelbare zooi gezien.

avatar van alexis

alexis

grappihe voorspelbare film maar toch heb ik veel gelachen. ik vind cuba in comedy ook wel grappig...

***

avatar van Timey

Timey

ik heb deze vier of drie jaar geleden in de cinema gezien, ik herriner me er helaas niets maar dan ook niets meer van weet..Tsja, tis inderdaad disney film, maar ik denk niet dat ik ervan kotste: zeker niet. Maar een 5/5 krijgt hij zeker niet.

avatar van Gehenna

Gehenna

Nou nou nou wat een flauwe film zeg! Cuba heeft de laatste jaren patent gekregen op dit soort films. 2*

avatar van speedy23

speedy23

Redelijk leuk filmje. Niet Gooding steelt de show maar de sledehonden, waar met een paar computertruckjes enkele leuke dingetjes mee gebeuren. Ook veteraan van het witte doek James Coburn, in zijn voorlaatste film, mag best gezien worden.

avatar van Sannepan

Sannepan

Heb deze film ook wel eens gezien op tv. Het is natuurlijk allemaal niet echt veel bijzonders, maar ach... het is wel leuk voor de kids en er zitten een aantal leuke scenes in. Ze halen nog wel een paar leuke dingen uit met die honden, al dan niet met computeranimatie.

Niet echt veel bijzonders, maar toch ook zeker niet slecht.

avatar van jurriaan15

jurriaan15

Films met dieren.. bah, laat die beesten met rust.

en o ja, k.t film hehe..

avatar van Waku

Waku

Leuke disneyfilm met een voorspelbare Gooding Jr.

De man speelt net zo makkelijk in een luchtige komedie

of een platvoerse komedie als in serieus werk.

Kwa verhaaltje is het allemaal erg beperkt maar de gemiddelde Disneyfilm heeft ook enkel de bedoeling om

families te laten genieten van luchtig vermaak.

En dat is in SnowDogs ook zo.

avatar van enzyme

enzyme

Leuke familiefilm, maar ik zou deze toch geen 2de keer meer willen zien. Ik vond het niet zo speciaal maar dat is waarschijnlijk omdat ik niet zo voor familiefilms ben.

3.0 sterren

avatar van Anakin01

Anakin01

enzyme schreef:

3.0 sterren

Ongeveer mee eens, vind het een een-

malig wel ontspannend filmpje, vind het heel korte duur hebben wat spijtig is...

Maar ik heb wel eens kunnen lachen, maar dan echt lachen!

avatar van film_kaza

film_kaza

ik had wel een ander verhaal verwacht.

ik geef hem voor de lol,, 3 sterren

avatar van BlueSword

BlueSword

leuke familiefilm, vond hem vroeger wel aardig.

ik zelf heb ook sledehonden dus daarom wou ik deze film wel zien.

avatar van Toetoet

Toetoet

ooo myy goooddd.. hoe erg kan een film zijn..

het is zo erg..

dat het leuk wordt...