Ultraviolet (2006)
Met onder meer: Milla Jovovich, Cameron Bright en Nick Chinlund
Releasedatum: 8 juni 2006
Plot Ultraviolet
"The blood war is on."
Violet (Milla Jovovich) was ooit een mens die in een lab werkte. In het lab is ze besmet, waardoor ze in een hematofaag is veranderd: een soort vampier die op termijn ten dode is opgeschreven als het tegengif niet wordt gevonden. Door het virus dat ze opliep verloor ze haar ongeboren kind. Ze weet te ontsnappen en belandt in het verzet van de hematofagen. De Kardinaal die de wereld bestuurt, probeert alle hematofagen uit te roeien. Als huurmoordenaar krijgt Violet de opdracht om een koffer met het ultieme wapen van de Kardinaal te stelen. Daarin blijkt een 9-jarig jongetje te zitten. De Kardinaal heeft dan echt een probleem, want haar moederinstincten komen weer tot leven.
Violet Song Jat Shariff
Detective Cross
Detective Endera
Detective Breeder
Flipman
Lijkt me inderdaad niet echt een origineel verhaal, een beetje dertien in een dozijn. Maar Kurt Wimmer heeft wel een aparte manier voor het vastleggen van actie, dus wie weet...
jassonn
Die Milla Jovovich is toch ook niks waard, en aan die foto te zien kunnen we deze alvast afschrijven!
Jorick
Agh, haar strakke buik niet goed bekeken?
Flipman
Ja, mag je best op schrijven
!
Ik denk zomaar dat dit niks gaat worden.
Remi
Ik denk ook niet dat dit een van de beste wordt van Kurt Wimmer...
Maar vampieren vind ik altijd al leuk, als het maar geen kruising wordt tussen 'Blade' en 'Buffy the vampire slayer'
En als ik naar de foto kijk, zit haar navel zowat tussen haar borsten

koreaan
Violet (Milla Jovovich) is een jonge vrouw die het opneemt tegen de vampieren die de wereld willen overnemen. De eerste opdracht van Violet is het beschermen van een negenjarig jongetje waar de vampiers hun zinnen op hebben gezet.
Dit verhaal kennen we allemaal wel zo ondertussen.
Lijkt me geen bijzondere film, maar wie zorgt deze film wel voor een orginele vampieren film
sn@ke
- 2077 berichten
Trailer was een soort equilibrium in flashy vorm met vrouwelijk personage. Equilibrium was in ieder geval een meesterwerk.
Marcsdvds
Inderdaad, erg lelijke poster. En verwacht ook niet al teveel van de film.
Brooklyn
Dit wordt net zo slecht als Equilibrium en Battlefield Earth...
Jazzthieve
Of ie goed is of slecht hou ik nog in het midden, kan beide kanten uitgaan, Equilibrium was een sterke film en heeft inmiddels al een cult-following zoals pitch black die ook had. Het verhaal is niet origineel, dat is spijtig, ik zal nog afwachten. In ieder geval zal ik niet een film kraken op basis van een foto of de hoofdactrice, hoe dom is dat.
Idol
t begin van de trailer doet me wel erg terug denken aan resident evil.
maar deze film lijkt me echt helemaal niks, niet origineel en dit soort films kennen we nou wel!
maar mischien heb ik het mis.
BlueSword
yea, weer een vampieren film.
ziet er keihard uit.
mental_jos
ben jij wel hetero??
grid8400
Na equilibrium kan ik niet wachten om deze te zien.. hopelijk wat meer budget beschikbaar dan met equilibrium... Zit er in elk geval slick uit!
BlueSword
wow, zonde, deze wou ik echt graag zien!
FrisoBoei
Eeh volgens mij klopt het niet helemaal dat er vampiers in zitten. (ik kan het ook fout hebben)
Hier staat het verhaal in het engels: Plotsummarydb.com/title/tt0370032/plotsummary
Overigens op de site van apple staat een high definition trailer en grafisch ziet het er wel behoorlijk stoer uit!
Kijk zelf maar: Ultraviolet HD Trailer
(Als de video niet snel gaat kies dan de 480p versie)
BlueSword
welke gasten hebben er beide op 5 sterren geklikt?
fritsy
als deze film zo bagger is, waarom voten jullie dan niet?
Dan krijgt de film juist sterren,. Halve ster is minste wat je kan geven.
Maar ik vond de film ver over de top over dreven,. maar deze genre zullen zat mensen mooi vinden.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime