Blast from the Past (1999)
Komedie / Romantiek
112 minuten
geregisseerd door Hugh Wilson
met Brendan Fraser, Alicia Silverstone en Christopher Walken
Adam (Fraser) leeft al sinds zijn geboorte in een atoomkelder, omdat zijn ouders dachten dat er een atoombom gevallen was. Als hij na 35 jaar de kelder verlaat, ontmoet hij Eve (Silverstone) die hem maar een vreemd figuur vindt. Adam vraagt Eve om hem te helpen met boodschappen doen voor zijn ouders.
Trailer
Links
Zoek naar deze film op dvd/blu-ray op AmazonIMDb (6,6 / 59456)trailer (YouTube)iTunes: € 7,99 / huur € 2,99Google Play: € 8,99 / huur € 2,99wat een slechte film zeg! En Fraser is erg irritant.
En waar baseert gij dat op?

Antwoordt goed voor jou

Leuk omschrijving van iemand die op mannen valt ipv vrouwen
Ook de rest doet het goed en de humor is er genoeg.
3,5 ster
Dus een 3.0* lijkt mijn hier goed op zijn plaats!
Christopher Walken steelt daarin de show, helaas moet de film het tussentijds vooral doen met Fraser, van wie ik nooit fan zal worden vrees ik. Nou moet hij hier natuurlijk ook wel een erg naïef sulletje neerzetten, maar als ik hem zo zie bekruipt me altijd een beetje het gevoel dat de man helemaal niet hoeft te acteren om zo te zijn.
Geinig gegeven wel, een paar grappige opmerkingen, voor de rest wel erg flauw.
Alle grappen prima bedacht.
Ook het einde, geen problemen mee.
Alleen het overdreven flauw acteren stoort me zo vaak in komedies.
Waarom ook in deze weer.
Normaal gesproken een 2,5*, maar gezien het sentiment laat ik hem op 3* staan.
bedroefend zwakke film weinig overtuiging geacteerd door deze C actuers.
Als je Speed 2 5 sterren geeft kan ik dit niet objectief beoordelen. Naar mijn weten een hele grappige film die ik morgenavond opneem en daarna mijn sterren zal geven...
Heel vaak gezien en Blast from the Past blijft leuk. Met het gegeven, een man heeft zijn hele leven met zijn ouders ondergronds geleefd en komt nu in de bewoonde wereld terecht, had misschien iets meer gedaan kunnen worden. Maar het levert grappige situaties op, en er hangt de gehele tijd een aangenaam sfeertje. Fraser doet het aardig, maar het zijn Silverstone en Walken die voor de leukste momenten zorgen. Met prima bijrollen van Spacek, Foley en Slotnick. Blast from the Past kijkt lekker weg en het is allemaal uitermate feel good. Precies wat je ervan verwacht.