• 9.375.109 stemmen

Return to Paradise (1998)

Drama / Thriller | 111 minuten

Genre: Drama / Thriller

Alternatieve titel: All for One

Geregisseerd door: Joseph Ruben

Met onder meer: Vince Vaughn, Anne Heche en Joaquin Phoenix

Releasedatum: 26 november 1998

Plot Return to Paradise

"Give up three years of their lives or give up the life of their friend. They have eight days to decide."

Drie vrienden, Lewis, Sheriff en Tony, brengen een vakantie door in Maleisië en genieten van de vrouwen en drugs die ze ter beschikking hebben. Aan het einde van hun vakantie besluiten Tony en Sheriff terug te gaan. De volgende dag wordt Lewis gearresteerd voor hashbezit en krijgt de doodstraf. Na twee jaar gaat zijn zus op zoek naar Sheriff en Tony om hen mee te nemen en te bekennen zodat hij niet de doodstraf krijgt.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Graag gedaan hoor! Hij is zeker aan te raden!

avatar van ann1984

ann1984

met kippenvel heb ik deze film gekeken. het einde was echt bizar, en ongelooflijk goed gespeeld door Phoenix. goede cast en soms denk je dat de film voorspelbaar wordt, maar dan uiteindelijk gebeurt er heel iets anders.

avatar van bianca218

bianca218

Ja, kippenvel dat had ik ook, zo goed. En inderdaad, fantastisch die Joaquin Phoenix in deze film. Heb 'm een paar weken geleden gekocht, gewoon bij de wehkamp, zelfs in de aanbieding.

avatar van Banjo

Banjo

• 2034 berichten

aa deze ga ik dinsdag even kijken altijd leuk zo'n drugs drama!

avatar van jwpriemis

jwpriemis

grappig, toen ik naar indonesie ging moest ik overstappen in maleisie. toen zij de piloot dat als je drugs had het beter onder je stoel kon laten want in maleisie staat er de doodstraf op:p

avatar van Edwin Pindahaai

Edwin Pindahaai

Iedereen in het vliegtuig kon er vast smakelijk om lachen, de piloot meegerekend.

jwpriemis schreef:

Anyway.

Ik ga deze film straks zeker even bewonderen

M'n verwachtingen zijn redelijk hoog, dus ik ben benieuwd!

avatar van stefkestefke2

stefkestefke2

Zeer ongeloofwaardig verhaal, want niemand gaat terug naar iemand die hij niet lang gekent heeft als het om zoiets gaat...

Voor de rest wel leuke film om een keer te kijken.

avatar van Whizbabe

Whizbabe

Goed verhaal! De film had alleen moet het eindigen op het moment dat hij werd verhangen. Dat laatste stukje vond ik niet meer nodig.

Stefkestefke2 integendeel, als het gedeeltelijk jou hasj was en jij bent de gene die de fiets in het rafijn pleurde. Dan is het ook grotendeels jou schuld. Of je iemand nu een maand of 20 jaar kent. Je laat iemand niet hangen mede door jou schuld en gaat dan lekker door met je leven.

avatar van !!!!*Lucky

!!!!*Lucky

Net gekeken. Aardige film om een keer gekeken te hebben, maar meer ook niet. De film kwam naar mijn inzien veelste langzaam opgang. Het einde sprak me dan nog wel aan, niet zo'n " happy end " wat je normaal zou verwachten bij dit soort films. Met het acteer werk gaat het er ook wel mee door, maar voor de rest ben ik niet onder de indruk.

2.5

avatar van he9090

he9090

Een mooie film. Goede acteurs. Het is een spannend & romantisch verhaal. Een echte aanrader om te kijken dus!

mijn cijfer voor deze film : 8

avatar van J-S

J-S

Whizbabe schreef:

Idd, ik vond het een goede film en zeker niet ongeloofwaaridig. goed acteer werk van vaughn.

avatar van filmzzz

filmzzz

ik vond het echt een shit film.. Eerst dat hele gedoe van welles nietes mee naar Maleisie daar draait bijna de hele film om...Uiteindelijk heeft t dan ook nog eens niet veel nut gehad en dan geven ze geen uitleg meer over dat media-accefietje..

avatar van Awake78

Awake78

Vond de film wat tegenvallen. Jammer want had er veel van verwacht. Simpele, weinig verassende dialogen en ongeloofwaardige keuzes van de hoofdrolspelers riepen toch wat vraagtekens bij mij op.

Een beetje 'lege' film - met (zoals de Veronica Magazine als waarschuwde) een totaal overbodige lovestory. Jammer.

avatar van Icefloe

Icefloe

Mooie karakterfilm met waarin de waarde van het leven en van een vriendschap verwerkt zijn. De tijd die werd genomen om karakters uit te werken vond ik wel de moeite waar. Het einde is erg sterk en kan je niet onberoerd laten.

avatar van jorkie

jorkie

mooie film met een goed verhaal, jammer dat het galgje er aan te pas kwam, had niet gehoeven van mij

horned_reaper

Een film met hele sterke maar ook zeer slechte kanten.

Het verhaal, de acteerprestatie's en de opzet was prima.

Maar de emoties en vooral dat zeer irritante liefdesverhaal op het einde trekt het gemiddelde zeer omlaag.

Er zaten ook wat ongeloofwaardige stukken in.

Alsnog krijgt hij 3*

avatar van White Trash

White Trash

Aardig filmpje wel maar niet bijzonder. Zl em niet nog eens kijken. De uitgangspositie is best interresant. Het verhaal werd een beetje saai door stteds het zelfde gaan we wel of niet. Ik vind overgens die journalist echt enorm irritant weet niet of dat de bedoeling was maar dat ging nergens meer over.

avatar van DragQueen

DragQueen

Op zich is dit een mooie onderhoudende dramafilm. het verhaal leek soms wat voorspelbaar te worden, maar dan nam het een iets andere richting af en toe. het acteerwerk van vaughn, phoenix en heche is goed. wat het verhaal betreft, hadden ze van mij de liefdesperikelen tussen vaughn en heche mogen weglaten. totaal overbodig, en komt de film niet ten goede. voor de rest, prima vertier. 3 sterren.

avatar van lalaguna80

lalaguna80

Mooie film. Ik vind (in tegenstelling tot de voorgaande reactie) dat de romantiek juist wel goed in de film paste (maar misschien omdat ik een vrouw ben?;)). De film heeft me van begin tot einde geboeid. Drama, romantiek en goed acteerwerk! Verhaal was ook uniek (en dan bedoel ik niet, westerling komt in aziatische gevangenis, maar het verhaal er omheen) De film was boven verwachting... vooruit 4****

avatar van esepp

esepp

Geweldige en indrukwekkende film.

Boeit vanaf begin tot eind.

Heeft veel onverwachte wendingen.

Goed acteerwerk en mooie achtergrondmuziek.

Ik kon het niet altijd droog houden.

Van mij een dikke 4.

avatar van timiscool

timiscool

Hee; Goed drama film

avatar van bild

bild

Het hoogtepunt is toch de moment van de executie. Op die moment komt er zeer veel emotie naar boven. Maar goed, die scene duurt maar 5 minuten. Maar verder is deze prent ook zeer mooi met een degelijk script en fenomenaal goed acteerwerk. Geen moment verveelt en zeer goed einde.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Prachtige film met een zeer goed verhaal en zeer goed acteerwerk in de dramatische draai. Kijken !

avatar van charmed one

charmed one

ik heb deze nog nooit gezien. ik denk dat ik hem van de week maar eens ga zien op tv.

avatar van Elineloves

Elineloves

Leuk woensdagavond filmpje, maar verder niks bijzonders. Het einde heeft de hele film weten te redden.

avatar van Tazke

Tazke

Goede film! Het is zeker geen mega-topper, maar er zit een prachtig moraal in deze film. Joaquin is top, zeker op het einde. Als je daar geen kippenvel van krijgt!

avatar van Carl

Carl

Prachtige film. Mankeert helemaal niks aan.

Goed acteerwerk, goed geregisseerd, uitstekend verhaal, uitstekend uitgewerkt. Persoonlijk vind ik deze op een zelfde hoogte als soortgelijke film als Bangkok Hilton, en Midnight Express. Misschien zelfs beter omdat hier, een heel realistisch einde in zit.

Gewoon supergoed.

avatar van nachtschade

nachtschade

Intense film, knap acteerwerk van Heche. Film komt echter maar moeizaam op gang en het getouwtrek over wel of niet teruggaan vond ik langdradig. Uiteindelijk gebeurd er dus NIET wat je verwacht en mijlenver van te voren aan denkt te zien komen. Heftige scenes in de laatste 10 minuten. Het kijken derhalve meer dan waard, maar nét geen topper vanwege eerder aangehaalde manco`s.