• 9.370.316 stemmen

Geregisseerd door: David Wu

Met onder meer: Richard Grieco, Craig Blair en Anthony Ashbee

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Webs

"A parallel dimension... a gateway to hell"

Als een ploeg elektriciens naar een leegstaand gebouw in Chicago wordt gestuurd om een bizarre krachtbron te onderzoeken, komen ze in een verlaten laboratorium terecht. Daar stuiten ze op iets wat op een niet in werking zijnde kernreactor lijkt, totdat het apparaat ongelukkigerwijze geactiveerd wordt naar een parallel universum. Van het een op het andere moment zitten ze gevangen in een waanzinnige spiegelwereld, waar wilde kannibalen met spinachtige ledematen ronddwalen. Een steeds kleiner groepje overlevenden tracht zich met primitieve wapens te verweren tegen een groeiende overmacht van spinnenmensen en hun monsterlijke koningin. De twee groepen moeten hun krachten bundelen om de koningin te verslaan en hun weg terug te vinden door de poort. Het is hun enige kans om uit dit angstaanjagende en verraderlijke parallelle universum te ontsnappen.

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Hmmm. heeft niemand hem nog durven kijken?

avatar van Sparkle

Sparkle

Ik was één van de moedigen (had 'm echter niet zelf gehuurd). De moed viel me echter snel in m'n schoenen. Draak van een film.

avatar van tiffany

tiffany

ik heb hem liggen maar nog niet durven kijken.....

avatar van Killerkip

Killerkip

Paar weken terug gekeken maar blijkbaar niet veel indruk gemaakt want kan hem me nog maar vaag herinneren

Als ik me goed herinner ben ik er zelfs bij in slaap gevallen

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Matig,

Een deel van de cast scoorde rond de 4 qua acteren en de rest rond de 1.

Zeer low budget, de griezels waren niet veel meer dan krom lopende wit gesminkte ventjes met goedkope Freddy Kruger klauwen. Oh ze hadden ook nog van die plastic monstertanden uit een jaren 70 monsterfilm.

Bespottelijke hoofdmonster.
Volgens het verhaal zou die verantwoordelijk zijn voor het uitroeien van de gehele bevolking op aarde, Uiterst merkwaardig dat een simpele electricien hem in z'n eentje wel de baas kon op het eind

Ik heb hem verder zonder op m'n klok te moeten kijken afgekeken (weliswaar met een hoop ergernissen over diverse tenenkrommende gebeurtenissen).

Ik geef hem derhalve toch een ietswat geflateerde 2,0*

avatar van Lennert

Lennert

Onsympathieke hoofdpersonen, een slecht script en matige special effects kan ik allemaal nog wel door de vingers zien als het eindproduct aan te zien is, helaas is dit laatste bij Webs niet het geval. Het begint vlot en redelijk geacteerd, maar is uiteindelijk te knullig voor woorden door matige monster make-up, een serieus gemis aan gore (nee, zwart bloed heen en weer laten vliegen telt niet als gore) en gewoon een gigantische hoop aan saaie en overbodige scenes. Veel gepraat en als er dan een keer actie voor komt is het allemaal zeer saai weergegeven, denk hierbij vooral aan slechte slow-motion, mensen die 3 keer met een shotgun schieten wat als enige resultaat heeft dat de mutanten een stukje wegvliegen met zwarte verf op hun buik etc.

Ik wist van tevoren toen ik deze film kocht voor 1,66 euro dat het geen goede film zou worden, ik had alleen wel gehoopt dat hij iets leuker was geweest. Nu is het gewoon low-budget troep.

avatar van RuudC

RuudC

Het zit er wel in, maar het komt er gewoon niet uit. Dit zijn films die toch wel een bepaald budget nodig hebben en een stel goede acteurs zijn erg wenselijk. Niet alle mensen in Webs zijn vervelend, maar ik heb me er echt een beetje toe moeten zetten om de film te kijken. Dat ik dit soort verhaaltjes inmiddels wel erg vaak heb gezien, maakt me eigenlijk vrij weinig uit. Je kunt echt veel goedmaken met goede actie, sterke sfeer, mooie visuals en wellicht wat eigenzinnige momenten, maar Webs heeft geen van allen. Het is geen ultieme draak verder. Simpel kijkvoer waarvan je blij wordt wanneer de aftiteling op beeld verschijnt.

avatar van 606

Check het nou, love it