Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Russisch en Engels
Releasedatum: 19 oktober 1995
Plot Nine Months
"Ready or Not."
Het leven van Samuel is perfect, wat echter verandert wanneer hij er achter komt dat zijn vriendin zwanger is. Samuel wil de baby niet, maar Rebecca wil zich settelen, ook al zou dat als alleenstaande moeder zijn. Na een ruzie komt Samuel er achter dat hij toch wel erg veel geeft om Rebecca, en besluit dat hij degene is die moet veranderen.
Samuel Faulkner
Truman
Shannon Dwyer
Molly Dwyer
andolini
Er zaten enkele hele grappige scenes in. Vooral van Robin Williams en Tom Arnold (Who's there honey? Oh, it's just my mother. Your mother is dead. That's what's so strange about it. of zoiets)
neo
aardige film waarin zelfs hugh grant nog wel aaardig is.
het leukste van de film was dat tom arnold en hugh grant met olifant in een speelgoedwinkel gaan vechten.3 sterren
tijmengozer
vermakelijke film, waar het acteer werk toch het sterkste punt is. williams is echt fantastisch! alleen verhaal stelt niet zo heel veel voor, en af en toe wat hysterische scenes.
narva77 (crew films)
Paar grappige scenes, o.a. met Robin Williams en inderdaad die groene (was het een draak?), maar ook erg zoetsappig wat weer in het nadeel werkt!
Erg flauwe film met (weer) een veel te lief einde. Het enige pluspuntje vond ik het in elkaar meppen van de draak (hehe) en de rol van Williams. Erug grappig. Maar deze film krijgt van mij niet meer dan 2,5*
Tonyvdb
jaja, best wel OK en Julianne Moore is wel een schoon madam en zo ...
Beste scène : in de speelgoedwinkel : het aftuigen van die fake-draak !!
*** 3 op 5 ***
andolini
Verhoogd naar 3,5*, omdat de film, hoewel soms erg flauw, na enkele malen kijken nog steeds grappig blijft.
lindastuurman
Helaas, de minst goede acteerprestatie van Robin zit in deze film. Het is maar 1 scene waarin het niet goed is, maar toch. Jammer dat je overacting zelfs kan overdrijven.
Gelukkig was het maar een bijrolletje
mikey
Vermoeiende film over zwangere mokkels en hysterische kerels. Vooral beroeps-debiel tom arnold is afschuwelijk!!!2
djelle
Typisch weer zo'n Amerikaans romantisch komedietje. Veel te hysterisch, te voorspelbaar en vooral te gemaakt. 2,5
bioscoop
Wie weet de titel en zanger van de scene in Nine Months waarbij vader en moeder met baby op de arm staan te dansen?
Purmerend
Leuk: de opmerkingen uit Rusland en de al eerder genoemde draak in de speelgoedwinkel. Maar Samuel (Grant) veranderde wel heel erg snel, toen ze bij hem weg ging. Maar goed redelijk goed te doen, ik hou het op 2,5*
Jorick
Een redelijke komedie, maar ik heb leukere films met Hugh Grant gezien. Deze vond ik af en toe zelfs een beetje flauw.
Waku
Typische Hugh Grant komedie.
De goedbedoelde onhandigheid.
Komedie is leuk om naar te kijken voor mannen maar vooral vrouwen.
Linnythepooh
Ik vond dit een draak van een film. Veel te zoetsappig op het eind. Ik vond alleen Robin Williams leuk. Hugh Grant heeft zelfs zijn excuses aangeboden dat ie deze film ooit heeft gemaakt. Het zij hem vergeven.
prometida
jep, vind ik ook.
Ik vond het een lekkere film om naar te kijken, niet zo een film dat je zegt; Wauw! Maar toch niet verkeerd.
Dus kheb me niet verveeld 3.5
PollyPeachum
Een verhaal van niks, maar Hugh Grant en Jeff Goldblum doen het wel erg leuk samen. Jammer dat Julianne Moore zo'n nietszeggend type is.
carobo
Best aardige film en je leert er twee dingen uit
1. vertel je (toekomstige) man nooit als hij achter het stuur zit dat je zwanger bent
2. anticonceptie is nooit helemaal 100% betrouwbaar.
Voor de rest bevatte de film hier en daar best aardige stukjes maar niet bepaald heel hoogstaand. Maar goed genoeg voor een avond voor de televisie hangen.
~Jewel~
Ik vond er niet veel aan. De grappen die gemaakt werden deden me niks. Er werd slecht en overdreven geacteerd, alleen Hugh Grant deed nog iets goed, alleen zijn kapsel zat vreselijk. Julianne Moore deed het nog redelijk soms. Ik irriteerde me zeer aan Robin Williams, hij zette zijn type te overdreven neer, dat het gewoon niet grappig was. Dit is het probleem van de hele film. Het einde zie je al van mijlenver aakomen...
Antwoord op de vraag die Bioscoop eerder stelde: de zanger is Van Morrison, ik weet de titel niet helaas.
Chama
Ik vond het een voorspelbare, oninteressante film. Werd er totaal niet door geboeid, heb niet eens het einde afgekeken (nog wel het stuk waarin alles weer goed komt) Vond de karakters net iets te raar om je er mee te kunnen inleven, en net niet raar genoeg om echt vermakelijk te zijn.
jd1954
Vanavond op TV gezien. Flauw. Er is toch een groot verschil tussen leuk zijn en leuk doen. 2
Theatertje
Ach toe, doe mij deze marteling geen twee keer aan. Ik haat Hugh Grant.
Smantt_x
Hugh Grand vind ik altijd zo'n grappig gezicht hebben hahah. maar het was wel een leuke film . 4*
soom
Leuke film. Hugh Grant is een stukkie leuker dan in de meeste van zijn films, alleen mag hij echt wel een beetje meer trainen... Het wonder van het leven, prachtig in beeld gebracht. 3,5*. Chris Columbus maakt heerlijke wegkijkfilms, en dat is zeker wat ik hier deed. Erg fijn om hier naar te kijken, en prettige vertolkingen van Joan en Julianne.
JohnWilliams
Hugh Grant speelt werkelijk fantastisch, leuk verhaal en de rest van de Cast mag er ook wel wezen, maar ondanks dit alles vond ik de film veel te langdradig. Die 2* blijven helaas toch staan, en dat komt door al dat langdradige gedoe op het einde, jammer...
Dianaa`
Best aardige film en je leert er twee dingen uit
2. anticonceptie is nooit helemaal 100% betrouwbaar.
Daar ben ik het met je eens.
Verder.. Aardige film met grappige momenten. Jammer genoeg was het verhaal wel erg snel uit elkaar gepakt, Samuel (Hugh Grant) veranderde wel erg snel.
Standaard komedie film met Hugh Grant voor als je niks te doen hebt.
Voor de grappige momenten, toch een:

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan