• 8.900.883 stemmen

Gesproken taal: Russisch en Engels

Releasedatum: 19 oktober 1995

Plot Nine Months

"Ready or Not."

Het leven van Samuel is perfect, wat echter verandert wanneer hij er achter komt dat zijn vriendin zwanger is. Samuel wil de baby niet, maar Rebecca wil zich settelen, ook al zou dat als alleenstaande moeder zijn. Na een ruzie komt Samuel er achter dat hij toch wel erg veel geeft om Rebecca, en besluit dat hij degene is die moet veranderen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Hugh Grant blijft een goeie Acteur dat bewijst hij maar weer eens hier.

avatar van Castor Troy

Castor Troy

Matige komedie, erg flauw, de acteurs zijn maar zelden echt grappig en het verhaal is niet bepaald waterdicht, m.a.w. het slaat op bepaalde momenten echt nergens op.

avatar van Dk2008

Dk2008

Wat een lage waarderingen zeg. Geeft niet, smaken verschillen, ik heb me erbij vermaakt. Hugh Grant, in deze soort rollen leuk maar nu vooral dankzij de tegenspelers.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Vond het een leuke film, maar meer niet...misschien een keertje kijken op een zondagmiddag. Maar het acteerwerk was wel aardig.

avatar van missl

missl

2 punten voor julianne moore, voor de rest is deze prent erg flauw

avatar van Woutrr

Woutrr

Leuke film!

acteerwerk vond ik ook zeer sterk

avatar van joojoo7

joojoo7

De voorkant is net als de film zelf, slecht. De hoofdpersonen staan me al niet aan, laat staan de film. Langdradig en heb hem daarom niet eens afgekeken. Tijdverspilling, 1,5 sterren.

avatar van Jedi

Jedi

Heb deze film vandaag op tv gekeken samen met mijn vriendin. Een leuke film over hoe drastisch het leven kan veranderen als er een baby op komst is. Hierbij ook de mogelijk voorkomende conflicten; in een min of meer komisch jasje gestopt. Soms iets te voorspelbaar en wat onnodig, maar toch is het een leuke film. Goede cast; vooral leuk om Robin Williams als de onhandige dokter te zien.

Voor mij is deze film zeker 3.5* waard!

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

Ooit al eerder geprobeerd (en toen afgehaakt) en hoewel ik geen hekel heb aan Hugh Grant en zijn stereotiepe casting en maniertjes vind ik hem hier heel vervelend. Nog erger is dat om een van mijn favoriete actrices, Julianne Moore, in zo'n film te zien. Volkomen niet overtuigens en ook de bijfiguren zijn gewoon vreselijk utgewerkt en spelen daar ook naar.

Maar goed, toch maar weer eens gaan proberen, omdat de film misschien wél leuk is als je inmiddels zelf ook die negen maanden hebt meegemaakt. Niet dus, zo bleek. Nog vele malen erger zelfs. Enige lichtpunt is dat de film niet zo lang duurt als de titel doet vrezen.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Eigenlijk niet echt een hoogvlieger, soms zelfs wat saaiere momenten. Maar ik heb me ook verschillende malen kapot gelachen : Dat joch wat zijn vader alleen maar 'lul' kan noemen, die scene waarin Hugh Grant en Tom Arnold met een dino zijn aan het vechten, dat gevecht tijdens het bevallen en die overladen auto met patiënten . Hugh Grant speelt een erg leuke rol, en ik heb me prima met de film vermaakt.

avatar van Zinema

Zoetigheid.

En dat kan best lekker zijn (heb in elke tand een vulling). Het com-aspect sprak mij echter minder aan. Vond de grapjes namelijk veel te vaak niet leuk, ondanks de aanwezigheid van Arnold en de schmierende Grant. Ook het 'verhaal' vond ik niet zo heel sterk maar eerder als los zand aan elkaar hangen. Veel meer dan een tijddoder kan ik er daarom helaas niet van maken.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Ik dacht met deze film een leuke romcom opgenomen te hebben, maar na een kwartiertje in de film, bleek al dat dit een teleurstelling ging worden.

Ik ben blijven kijken, in de hoop dat het beter zou worden, maar het werd enkel slechter.

Het verhaal totaal niet goed, en nog eens slecht opgebouwd ook. Het sprak mij ook totaal niet aan, nergens kan het mijn aandacht vastnemen. De personages zijn niet goed uitgewerkt, er zit geen vooruitgang in de film en alles is veel te cliché en voorspelbaar.

Acteerprestaties vond ik ook een dikke nul. Hugh Grant die ik normaal graag zie spelen komt me hier over als een wanna be johnny depp. Julliane Moore die ik na de film Benny & Joon en The Hours een fantastische actrice vond, kan me hier totaal niet overtuigen van haar rol. De enige die er nog eens een grappige noot in bracht was Robbin Williams, maar spijtig genoeg met zeer voorspelbare en soms wel domme grappen.

Saaie inbeeldzetting, van een saai verhaal maakte het nog slaapverwekkender, en dus voor mij een dikke gebuisde film, een afrader!

avatar van Marshall1959

Marshall1959

Een film waar ik echt veel in gelachen heb, naarmate het einde nadert, hoe leuker de film wordt. Hugh Grant heeft zijn typische trekjes (schuin haar, en een beetje stotterend/verlegen uit zijn woorden komen) en ook de rest van de cast waaronder Jeff Goldblum deed het erg leuk acteren. Een goed geslaagde romcom.

avatar van Aapje81

Aapje81

Ik heb deze altijd ontzettend leuk gevonden. Dit is ideaal materiaal om samen met je geliefde te kijken. Een van de leukste in zijn soort.

avatar van Seifer

Seifer

Wanneer zenden ze nou eens fatsoenlijke films uit op TV?

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Zolang de smaak van het grote publiek niet veranderd vrees ik ervoor.

avatar van Forrest001

Forrest001

Eigenlijk weet ik niet waarom ik 2 sterren heb gegeven aan deze film. Waarschijnlijk voor de acteurs. Want het verhaaltje is ontzettend slap en chaotisch in beeld gebracht. Julianne Moore (een van mijn favorieten) kan alleen wat lief lachen en van enige chemie tussen haar en Grant is weinig te bespeuren. De bijrollen zijn over the top en voegen weinig toe.

Maar goed, blijkbaar zijn er mensen die m leuk vinden. Gelukkig maar.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vind deze film soms leuke scene's hebben maar over het algemeen is de humor wel te overdreven en flauw. Bijvoorbeeld Robin Williams als arts gaat helemaal nergens over. Zo overdreven dat het niet leuk meer is. Ook Tom Arnold en zijn vrouw gaan vaak een grens over dat het niet leuk meer is. Maar als je de bijrollen een beetje wegdenkt dan is het best een aardig filmpje om te kijken.

avatar van qwertzu

qwertzu

Beetje te opppervlakkig, over the top en chaotisch.

Kijkt verder wel vlot weg, maar zou hem niet snel nog eens kijken!

avatar van Zadel

Zadel

geen topper in zijn genre, maar de scene vanaf het restaurant waar haar vliezen breken tot en met het einde is te komisch. verder niet zo'n fan van hugh grant, met zijn slijmerige romantische kop. al met al een redelijke komedie. leuk om een keertje te kijken

avatar van Dk2008

Dk2008

Dk2008 schreef:

Ach ja. Dat was na de eerste keer kijken ook wel zo, al is dat toch alweer een tijd geleden. Nu nog voor een derde keer gezien en dan valt zo'n film toch echt wel tegen, dat geldt voor alle Hugh Grant-films die ik heb herkeken eigenlijk wel. Ik heb hem toch lang een leuke acteur gevonden maar eigenlijk is hij maar een matige acteur waar ik dus nu op uitgekeken ben. In deze film speelt hij, alsof hij geen zin had in deze film. Op Julianne Moore was ik al na een paar films uitgekeken. Wat doet die eigenlijk in een komedie. Ben benieuwd hoe Laws of attraction bij herkijken nou weer uitvalt.

Robin Williams vond ik toen als arts best wel geinig, maar nou toch vervelend, zo overdreven allemaal. Toch was Tom Arnold nog het meest irritant.

Vervelende cast maar technisch gezien ziet de film er op bepaalde momenten ook gewoon heel slecht uit. Als het nou een heel oude film was, maar dat is deze film toch niet. Lijkt net of hij vrij snel en goedkoop in elkaar geflanst is. 3.0

avatar van 606

Redelijk komische film met aantal goede grappen.

Verders soms heel druk.

2,5 ster

avatar van Dennissssss

Dennissssss

Tenenkrommende scenes! Ongeloofwaardig. Overdreven. Gewoon geen leuke film!

De rol van Tom Arnold slaat echt helemaal nergens op. Hoezo over the top!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Gisteren gezien, en vond het toch niet zo slecht als sommige hier vinden. Eigenlijk 1 van de leukere komedies. Heb een paar keer gelachen, maar niet ontzettend veel. Voor de rest was het erg overdreven en flauw maar dat is meestal zo. Ik heb iig wel genoten.

De cast is natuurlijk gewoon geweldig: Hugh Grant, Julianne Moore, Robin Williams, Joan Cusack, Jeff Goldblum . Ze passen er allemaal goed in, en zetten hun rol goed en leuk neer. Hugh Grant is natuurlijk altijd een schatje, en hier natuurlijk ook weer . Joan Cusack is gewoon altijd een vreemde geweest, en de laatste tijd komt ze in alle films tevoorschijn die ik bekijk. Het is voorspelbaar, en soms komt het echt niet verder dan echt dit: Maar vind het wel een leuke film om een keer gezien te hebben. Heb lang moeten wachten en het is toch deels goed uitgepakt. Het kan altijd beter, maar momenteel geef ik nog een voldoende.

avatar van Spetie

Matige film, met een behoorlijk irritante Hugh Grant.

Grant is nooit mijn favoriete acteur geweest en in dit soort film komt maar weer eens duidelijk naar boven waarom dat het geval is. Hij loopt enorm te schmieren en irriteert hier gewoon behoorlijk. Gelukkig is de rest van de cast wel in orde. Vooral Goldblum is goed op dreef en komt soms grappig uit de hoek zetten. Ook Julliane Moore en Joan Cusack doen het beiden niet onaardig. Robin William en Tom Arnold zijn dan weer een stukje minder.

Inhoudelijk stelt het allemaal niet zo heel veel voor. Typisch gepraat over de voor en nadelen van het hebben van kinderen, waarbij iedereen wel een bepaald standpunt inneemt. Soms grappig, soms irritant, maar in zijn geheel uiteindelijk niet zo heel goed.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2000 stemmen

Hopeloos gedateerd.

Een paar keer gelachen om Robin Williams, hoewel hij 1 van zijn slechtste typetjes ooit neerzet en de versprekingen al snel meer van hetzelfde zijn.

De rest van de film draait om Hugh Grant die weer het enige type speelt wat hij kan: de ietwat arrogante charmeur. Dit keer is hij voorzien van een bloempotkapsel waar je u tegen zegt. Helaas is zijn malle kapsel zo'n beetje het leukste aan de rol van Grant. Hoewel ik hem een beperkt acteur vind, vind ik hem meestal wel grappig, maar met deze rol kon hij kennelijk ook niets.

Het verhaal is voorspelbaar maar dat is niet erg bij deze films, helaas komen er allerlei vervelende personages in het script voor die irritant zijn en/of vreselijk overacteren.

Bij deze film viel me op hoe lang 1995 al geleden is. Om de 1 of andere reden lijkt Die Hard With a Vengeance, uit hetzelfde jaar, 10 jaar nieuwer. De kledingstijl, de kapsels, de interieurs, het is echt vreselijk allemaal.

avatar van scorsese

Matige film over een man die niet direct blij is als hij te horen krijgt dat zijn vriendin zwanger is. Een nogal clichématige komedie waarbij de humor vaak nogal geforceerd en chaotish wordt gebracht. Dit laatste geldt ook voor de rol van Hugh Grant. De twee scenes met Robin Williams zijn het leukste. Niet echt vervelend, maar 3.0 sterren zou net te veel zijn.

avatar van jester

jester

Onevenwichtige film, en teveel slapstick en clichés om echt leuk te zijn, en waar ik Grant meestal wel kan pruimen, vind ik hem hier hoofdzakelijk irritant, net als de rollen van Cusack en Arnold overigens. Wel knap hoe Grant die tranen uit z'n ogen wist te persen. Mijn vriendin vindt hem erg leuk, en heeft hem inmiddels meerdere keren gezien, ik heb aan één keer genoeg.