Genre: Komedie / Familie
Met onder meer: John Goodman, Rick Moranis en Elizabeth Perkins
Releasedatum: 21 juli 1994
Plot The Flintstones
"Yabba-Dabba-Doo!"
Fred Flintstone en Barney Rubble leven in een moderne versie van het stenen tijdperk. Fred geeft Barney een som geld zodat hij met zijn vrouw Betty een kind kan adopteren. In ruil hiervoor geeft Barney Fred zijn (betere) resultaten bij een test voor een belangrijke promotie. Fred krijgt de baan, maar heeft niet door dat hij gemanipuleerd wordt door Cliff Vandercave om zo als schuldige aangewezen te kunnen worden bij een groot schandaal. Live-action versie van de klassieke tekenfilmserie.
Fred Flintstone
Mr. Slate
Hoagie
Joe Rockhead
neo
in 94 vond ik em top,maar nu vind ik het maar een beetje domme film met domme humor en een slecht verhaal.john goodman is wel perfect gecast.
vergeleken met deel 2 is deze nog wel de moeite waard.
Weggelopen uit de bhios. Het vervolg in Las Vegas is zo net zo stom.
BS
geinig gemaakt maar het slaat hier en daar niet in.Toch wel een aardige verfilming zeker de rol van goodman is leuk.Toch niet echt een klapper. 2,5 ster
blair witch
wel geinig, maar de tweede keer toen ik hem zag vond ik hem echt stom
NERD
Niet echt grappig ofzo, maar ik vond de sets wel HEEL leuk gedaan allemaal.
De humor en sfeer van de tekenfilm is wel goed overgezet naar de film.
3 sterren.
Jildou
Ja dat van de humor en de sfeer is inderdaad waar, die zijn goed verfilmd, maar ja als je de tekenfilm al niet zo waardeert...
John Goodman was een goede Fred, maar de rest is bijna net zo erg als in deel 2..
1,5 ster
Jarre
Ik zie Goodman toch liever als Walter ipv Fred
Captain Pervert
Niet heel goed ofzo, maar toch een leuke verfilming van de tekenfilm waar ik echt superveel naar gekeken heb.
Misschien dat ik daarom de film wel kan waarderen.
Kwebbel
Best wel een leuke film toch en het 'ultieme bewijs' dat de mens vanaf het begin 'slecht is' Kleine kinderen opofferen voor geld
Ik heb nu een fles champagne op, vandaar mijn misschien misplaatste gunstige kritiek op deze film
Mr Orange
Jammer dat het leek op het na-apen van de tekenfilm, in plaats van een filmversie van een tekenfilm. De karakters zijn goed gecast en de decors zien er goed uit, maar het doet allemaal te nep aan, en overtuigd me niet. Jammer maar acceptabel.
SuperSideSwipe
Degelijke verfilming. Maar het verhaal is niet bepaald boeiend, het meeste aandacht is besteed om alles identiek te laten uitzien aan de tekenfilm.
Alleen het casten van Rosie O'Donell verpest het allemaal een beetje. Betty hoort eigenlijk erg knap en mager te zijn. Dus dat is een beetje een tegenpool geworden, maar voor de rest een compliment aan de set en costume designers.
3,0
mikoz
Dit vond ik echt een ondermaatste film.
Ik ben al nooit weg geweest van de serie , alhoewel die zeker niet slecht was.
De humor is misschien bij de cartoonfiguurtjes leuk maar hier zeker niet.
Verder ergerde ik me best wel aan de acteurs.
djelle
Wanhopige poging om van een vrij leuke tekenfilmreeks een speelfilmversie te maken. De grappen werken in de cartoon, niet in de film. 1*
Lientjuh
Vroeger vond ik hem echt te gek,nu wat minder en dat is normaal. het is wel een leuke film voor kinderen en zo..
film_kaza
orgineel verhaal. ik zag hem vroeger en herinnerde er niet zoveel van. ik zag hem laatst weer en vond de anderen om eerlijk te zijn veel beter en leuker.
2,5 sterren
Waku
De Flintstones maakt zijn belofte bij lange na niet waar.
De humor van de tekenfilmserie wordt pijnlijk genoeg nergens gehaald. Het blijft bij hier en daar een zwakke glimlach.
Karakters komen bovendien nauwelijks over met de eerder genoemde tekenfilm reeks..
Ronnievb
Ik heb me tijdens het kijken van deze film gruwelijk geërgerd aan Barney. Jezus man, hoe irritant kan een acteur zijn!
Verder ga ik mee met Waku, qua beoordeling én beredenatie.
BlueSword
stomme film, kan mij niet ermee vermaken.
de serie zelf vond ik ook al niks.
kArIzMa_TuRk
moet eerlijk toegeven vond deze wel leuker dan flintstones 2 'Viva Rock Vegas' gedoe. 2½*
jack-sparrow
ik vind dat de humor en het gevoel van de series is overgebracht naar de film.
best wel knappe sets voor deze film.
ik geef hem 3.0
WB
Ik heb het gevoel dat ik deze niet wil herzien. De eerste keer blijft vaak de beste.
3 sterren...
MoviePom
ik weet nog dat ik deze film erg leuk vond toen ik een jaar of acht was.

The Flintstones in Viva Rock Vegas
2000

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Kakushi Ken Oni no Tsume
Romantiek / Drama, 2004