• 9.378.061 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Dante Tomaselli

Met onder meer: Lizzy Mahon en Danny Lopes

Plot Horror

Een groep aan drugs verslaafde jongeren loopt weg van hun rehabilitatie-programma om verlossing te zoeken bij de psychopatische dominee Salo jr., die op een afgelegen boerderij woont. Daar woont ook zijn dochter Gracie, tot slaaf gemaakt door haar ouders middels drugs en brainwash-sessies. Haar enige steun vindt ze in de bezoeken van haar grootvader Salo sr., maar haar hoop vervliegt als ze ontdekt dat hij ondanks zijn vele bezoeken al lang niet meer onder de levenden is.

avatar van TVGids

TVGids

Originele titel!

avatar van SSeagal

SSeagal

Binnenkort te verwachten : Thriller, Action, Romance, Drama........

avatar van Horrorfanaat

Horrorfanaat

science fiction bestaat al!

avatar van Gothepica

Gothepica

Wat een poster..

avatar van metaledje

metaledje

whaha inderdaad erg lelijke poster, moet baphomet voorstellen ofzo? en dan ook nog met een kruis om, onzinnigheid alom

avatar van Greeneyelady1

Greeneyelady1

SSeagal schreef:

Binnenkort te verwachten : Thriller, Action, Romance, Drama........

Hahahah, inderdaad, allemaal genres als titel.

Maar heeft niemand iets nuttigs over deze film te vertellen? Kijken of niet?

avatar van maikel01

maikel01

Waar slaat dit op? die poster zo iets slects heb ik nog nooit gezien

avatar van ASman

ASman

Sterke en algemeen genomen erg onderschatte horrorfilm. Bedolven onder het lof van de reviewers, enigszins beschimpt door de rest van de filmkijkende bevolking ( check maar eens imdb ).

Gemaakt op een flinterdun budget, geeft Dante Tomaselli zowel stilistisch als op het gebied van sfeer een regelrechte terugkeer naar de jaren '70-80. De gehele feel van de film is gewoonweg fantastisch en het feit dat de regisseur deze tijd ook daadwerkelijk in zijn film weet op te roepen ,verdient al een dikke pluim op zich. Deze vibe is dan mede ook het sterkste punt van de film, niet in het minst geholpen door het feit dat het verloop van de film ook bijzonder vreemd is. Tomaselli smijt met onverklaarbare gebeurtenissen in het gehele verloop zodat puzzelen zelfs nutteloos lijkt. Je moet je gewoon laten meeslepen in de hele nachtmerrie ( en geloof me... het is er een) en dat is misschien het punt waarop vele mensen afhaken. Verder zal het voor sommigen misschien ook wat amateuristisch zijn door de weinig opgepoetste look, de ietwat fake gore ( die dan toch tot het hele gevoel bijdraagt) en hier en daar een zeer matige acteerprestatie. Maar Tomaselli heeft talent en dit zijn nu eenmaal de films die hij wil maken. Dat heeft hij zelf aangegeven.

Aanradertje ? Wat mij betreft wel, maar let op ! Deze film is zeker en vast niet voor iedereen.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Jammer. Ik had me hier toch wel een beetje op verheugd. Positief is de soundscape, de verwarrende verteltrant en de af en toe prima, voortslepende pogingen tot een creepy sfeertje... die echter hevig teniet gedaan worden door: A) de absolute wanprestaties van de cast; heb het zelden zo beroerd gezien^. En: B) de bij tijd en wijlen vreselijk slechte make-up en fx. En dan helpt een B-film budget en look ook niet bepaald mee.

1,5* of 2,0*? O, the horror...

^ Kleine aantekening dat 'opa dominee' met zijn healing gebrabbel er af en toe nog best mee door kon.