• 9.373.686 stemmen

Look Who's Talking Too (1990)

Komedie | 81 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Amy Heckerling

Met onder meer: John Travolta, Kirstie Alley en Olympia Dukakis

Releasedatum: 19 april 1991

• Viaplay Bekijk via Viaplay

Plot Look Who's Talking Too

"Mikey’s back and about to face his greatest challenge… his new sister."

Mollie en James proberen samen (de inmiddels oudere) Mickey en zijn baby-zusje Julie groot te brengen. Broer en zus hebben onderling echter wat spanningen, evenals met Stuart: Mollie's broer die bij hen komt wonen.

Mollie Ubriacco

James Ubriacco

Mikey (stemrol)

Julie (stemrol)

Eddie (stemrol)

Mr. Toilet Man (stemrol)

avatar van Jordy

Jordy

Het idee was in het vorige deel wel voldoende uitgewerkt, dit was een vervelend filmpje waar ik niet om kon lachen als ik het me goed herinner. Anderhalve ster.

avatar van vic

vic

deel 1 was genoeg. De formule is niet zo grappig dat je het nog twee keer kan uitmelken

avatar van BS

BS

dit deel wordt een beetje uitgemolken,oke, en echt om the lachen is hij niet.Maar wel leuk om te kijken 2.5 ster

avatar van killerbee

killerbee

De kinder stemmetjes waren zeer geinig.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Flauw, flauw, flauw!

avatar van Mik

Mik

De kinder stemmetjes waren zeer geinig.

Dat meisje wordt toch gesproken door Roxeanne? bah..

avatar van Sjan

Sjan

Deze is dan weer wel leuker dan deel 2. 1.5*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Nogal overbodig vervolg en eigenlijk meer van hetzelfde, maar toch was het af en toe nog best geestig.

avatar van Wat_Jij_Wil

Wat_Jij_Wil

Zo zonde dat de film gericht is op de uiterst onboeiende problemen van de ouders in plaats van de zeer aangename twee koters. De film begon erg sterk, vooral de reis langs het geboortekanaal was sappig. Heerlijk hoe roseanne uitkraamde: 'Don't you just hate it when your head is stuck in the placenta'.. Na 15 minuten blijft er niet veel meer over dan een lange aflevering van yes dear! Wel aan de vocalen van roseanne. Wie de serie kijkt ziet in hoe geniaal ze is!

Zie in hoe ingewikkeld het is kinderen te laten doen wat je wil en hoeveel irritaties daarbij komen kijken plus de rake grappen van de koters, dan kom je wel op 2 sterren!

OW JAAAH: David Duchovny heeft zijn rol in de X-files zeker te danken aan zijn vertolking hierin: wat een emoties!

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Kinderen die praten met daarbij volwassen stemmen.. Ik snap het principe niet zo.

Het was ook heel realistisch met de woordenschat van de koters. 1 ster, voor de moeite.

avatar van Waku

Waku

Na deel 1 is de lol van pratende brabbelende baby's er wel vanaf. De verrassing ook..

avatar van Ellen116

Ellen116

Ik vond hem eigenlijk wel leuk... in elk geval zeer vermakelijk.. 3*

avatar van The Contender

The Contender

Vond hem goed te doen. 3*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

leuk voor 1 keer, vond deel 1 wel leuker.

avatar van melanie178

melanie178

Deze is dan weer wel leuker dan deel 2.

Volgens mij is dit deel 2?

avatar van W.M.J.M

W.M.J.M

Aangename film. Deze film hoort dan ook niet in de flop 100

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Verschrikkelijk 2e deel , het is vervelend en onnodig deel1 kon er mee door , dit is dom........0.5***

avatar van J.Bell

J.Bell

W.M.J.M schreef:

Aangename film. Deze film hoort dan ook niet in de flop 100

Dan zul je toch echt een hoger cijfer moeten geven...

avatar van W.M.J.M

W.M.J.M

Tja principes hé, vervelend vervelend.

avatar van boeliebab

boeliebab

Whahaha, ik zie dat ik een van de weinigen ben met een redelijk cijfer. Vind het een prima film voor de zondag hoor.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Héél matig filmpje, Deel 1 blijft nog de beste en dat zie je duidelijk, John Travolta acteert het wel weer Goed maar verder niet heel veel soeps, Deze Film kun je één keer kijken maar een tweede keer is denk ik minder.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Zo raar dat deze film zo weinig punten krijgt, ik herinner me deze film als leuk en ontspannend. Het is nu niet het meest vernieuwende of origineelste. Maar ik vind dit echt een zondagsnamiddag film, om even te relaxen. Het is wel sinds mijn kindertijd geleden dat ik deze zag, dus misschien is mijn beeld ervan een beetje troebel. Maar meestal vind ik zulke films nu nog steeds leuk.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

avatar van Zinema

Zeer gedateerd vervolg op het dubieuze deel een. Destijds moest er ook gemolken worden gezien het kassucces van Look Who's Talking. De film kent nogal wat flauwe grappen en is amper onderhoudend. Matig.

avatar van xKattepiz

xKattepiz

Ai, ai, ai... Ik heb 3 seconden van Look Who's talking gezien. EEN PRATENDE BABY!!! Ook nog ontzettend slecht gedaan. Het vervolg zal wel niet zoveel soeps zijn.

avatar van Kim008

Kim008

Heb best genoten van deze film, maar het eerste deel was beter.

avatar van niethie

niethie

Het eerste deel was best een aardig filmpje maar wat mij beterft hadden ze nooit met vervolg(en) hoeven komen. Het hele plotje met de hardop denkende baby(s) blijft bij vlagen best leuk om naar te kijken maar oh, oh, oh wat een vreselijk flauw verhaaltje eromheen zeg. Ook waren de rollen spelen Travolta en Alley ronduit irritant. En waren de meeste scenes, waaronder de Grease achtige danssolo van Travolta op de- peuterspeelzaal of dat pee pee in de potty moment en al de scenes met die oom verschrikkelijk flauw en irritant om naar te kijken en dan heb ik het nog niet eens gehad over de rommelige vertelwijze. Je kunt het dus echt beter bij deel een houden...

1,5 sterren

avatar van SpikeR

SpikeR

een deel 2 die het eerste deel naar beneden haald

jammer, heel jammer

avatar van Mavoe

Mavoe

Ze hebben het begin filmpje over dat eitje en dat sperma gewoon gekopieerd van deel 1 in de hoop dat mensen dat niet opmerken. Wat sleeccht!!

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Hij is beslist minder dan zijn voorganger maar dat hij zo laag scoort begrijp ik niet. Deze film is best te pruimen en het is jammer dat hij in de flop 100 staat.