• 9.375.049 stemmen

Met onder meer: Andrew McCarthy en Kevin Tighe

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot The Sight

"Can you help me?"

21 dode kinderen schreeuwen om hulp, en er is maar één man die hen kan helpen... Michael Lewis, een jonge architect uit New York heeft angstwekkende visioenen en dromen. Het noodlot slaat toe wanneer hij met zijn auto een oude vrouw aanrijdt. Vlak voordat ze in zijn armen sterft fluistert ze zijn naam. Tot zijn verbazing komt de vrouw later bij hem op bezoek, als geest. Tijdens haar leven zag ook zij geesten en haar missie was destijds om hen te helpen onvoldane zaken op aarde tot een goed einde te brengen. Nu krijgt Michael visioenen van vermoorde kinderen binnen en met deze visioenen krijgt hij de puzzelstukjes aangereikt om de brute kindermoordenaar te ontmaskeren. Wie is deze moordenaar en hoe is hij te stoppen? Is Michael op tijd?

Michael Lewis

Det. Pryce's boss

Ghost in Hotel Parking Garage

avatar van Linda

Linda

Ik was wel weer even toe aan een luchtig tussendoortje. Het blijft af en toe toch wel lekker om tussen alle drama's enzo door een of andere slechte horror/thriller te kijken. Deze film valt op zich nog best wel mee. Het bovennatuurlijke verhaaltje is waardeloos maar het verhaal rond de seriemoordenaar is erg spannend. De acteurs waren ook prima, met McCarthy als snoepje erbij (Wat lijkt hij trouwens eng veel op John Cusack). 2,5 sterren.

avatar van Treht

Treht

ik twijfel tussen 2,5 en 3 sterren, want het was een grappig verhaaltje maar soms ook wel een beetje suf (en onorigineel). Sommige dingen kloppen niet imo ehh ik had een goed punt maar ben t nu alweer vergeten.. 2,5 ster dus En waarom in godsnaam mogen de kinderen pas naar de afterlife wanneer hun moordenaar 'achter de tralies' zit, dat is toch iets aards?!?! En als je aangereden wordt zoals die oude vrouw, en daardoor dood gaat in feite(of door kanker niet helemaal duidelijk), dan mag ze zelf kiezen wanneer ze naar de afterlife gaat?) Dat meisje toonde ook bar weinig emotie, beetje suf na een tijdje. Spannend was de film bijna nooit, alleen irritant-horror-spannend in het begin.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ik vond dit geen slechte film. Natuurlijk, het is een dertien in het dozijn 'haunted house" film, maar voor een TV-film vond ik em meer dan prima.

Paar leuke special effects, en muziek die enigszins leek op "Dead can dance".

Andrew McCarthy speelde ook prima. 3*

avatar van Diesel

Diesel

Een standaard, clichèmatige thrillertje die mij niet genoeg kon boeien. Kortom, een typische Anderson.

avatar van montenegro

montenegro

Slechte doorslag van allerlei horror, thriller en ghost verhalen.

Eén van de warrigste scenario's die ik al gezien heb met een einde dat ze waarschijnlijk gekozen hebben uit een aantal matige slotscenes.

Het gebouw daarentegen is prachtig.

De muziek: bwah! **

avatar van agent smith

agent smith

ik vondt het geen slechte film, ook niet echt orgineel...

goeie hurmor soms, en het verhaal was eigenlijk meer komisch dan eng...

(er zat trouwens een hele grove fout in de film, want aan het begin als ze net in het hotel zijn dan lopen ze door een gang met allemaal spiegels, als je dan in een spiegel links kijkt zie je de camera man met zijn camera, dit mag toch eigenlijk niet in een film )

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Wel aardige pilot, in de vorm van een film, van een serie die er nooit kwam.

't Is leuk om McCarthy te zien en er zitten leuke, spannende stukjes in, maar het geheel is niet echt supergoed.

Laten we het er maar gewoon op houden dat dit een Paul Anderson-waardige film is. Dat moet genoeg zeggen...

avatar van nirvana

nirvana

Vond ik maar rommel. Slechte effects, warrig verhaal, en helemaal niet spannend. Leek meer op een B film

avatar van BlueSword

BlueSword

mja had hem gekocht voor 1.50...vond ik het wel waard.

film is een beetje neutraal, niet eng, niet spannend, maar wel af en toe grappig.

niet slecht voor 1.50, maar kon beter.

verhaal was ook een beetje standaard, alleen ik snapte het einde even niet.

avatar van henkula

henkula

Het einde leek op het begin van een serie, deze film als pilot.

avatar van *kelly*

*kelly*

Dit vond ik nu echt een zééééér moeilijk te verteren film vanwege de schrikwekkende beelden die uit het niets opduiken.

Ik vind wel dat er een 16+ bijhoort want je moet je er echt wel over uitzetten na het bekijken ervan.

Echte aanrader voor de horror-Thriller fans onder ons!

--------->4*

P.S.:prachtig geacteerd!!!!!

avatar van pjutter

pjutter

de film begon opzich nog wel redelijk goed, en het eerste gedeelte van de film was nog wel leuk, maar dan volgt een opeenvolging van veeel te veel informatie, die allemaal in de film gepropt worden,

beetje jammer, alles gaat veel te snel,

avatar van veron35

veron35

De beste film die ik voor 1 euro heb gekocht.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Ik vond het een hele aardige film. Verhaal was goed. Je moet aardig bij de les blijven om het te volgen maar daar hou ik wel van. Beeldkwaliteid was prima en ook het geluid was prima kortom ik heb me best vermaakt en ik vind het een aanrader en dat voor een TV film. Ik geef de film 3,5* ( Heb de film zelfs al 2 keer gezien )

avatar van seanpuffy

seanpuffy

nirvana schreef:

het is dan ook een b-film

avatar van ML Webdesign

ML Webdesign

Had er meer van verwacht!

Toch 3 sterren omdat ie wel vermakelijk was.

Misschien wil ik en verwacht ik altijd te veel

avatar van trijnie.com

trijnie.com

Hele leuke film.

Tijdens de film dacht ik vaak aan de zwarte stukjes tussen de scenes en volgens mij was dit bedoeld voor reclames. Toen ik het einde van de film zag dacht ik hetzelfde als iemand anders al opmerkte: "Volgens mij moest dit de pilot zijn van een nieuwe serie".

Het zou een fantastische nieuwe serie zijn geweest.

avatar van guylopez93

guylopez93

Diesel schreef:

hoezo is het nou een cliche trillerje

avatar van Dansa

Dansa

Voor een b film erg spannend en emotioneel.

Voor de geestenfilmliefhebbers echt aan te raden.

avatar van flyer

flyer

Zoals andere ook al schrijven lijkt dit een pilot te zijn voor een serie. Maar denk dat het meer dan voldoende is om het bij deze pilot te laten. Niet dat het een slechte film maar dan zo het teveel in herhaling vervallen. Ik heb me wel vermaakt met deze film lijkt een beetje op de six sence.

avatar van Mattson

Mattson

Kon me in het begin wel in mijn zetel houden maar daarna gaat het wat bergafwaarts.

avatar van Ronhart

Ronhart

Volgens www.eofftv.com is dit inderdaad een pilot voor een TV serie die nooit verschenen is. Dat verklaart een aantal dingen in de film die anders zinloos lijken. Zoals bijvoorbeeld de rol van het oude gebouw met de gesloten deur. Het uitverkoren zijn van de hoofdpersoon. De losse einden met de reeks doden die de hoofdpersoon zou gaan helpen enz.

Mogelijk een reeks over moordenaars met als hoofdpersoon iemand die de doden kan zien en helpen. Een thema dat in meerdere series is uitgewerkt.

Ik vind deze pilot eigenlijk zeer verdienstelijk het had een mooie serie kunnen worden. Prachtige muziek van Joselyn Pook. Goed geacteerd, goed script, goed filmwerk, spannend, goed verhaal.

Wat mij betreft een zeer dikke voldoende ik aarzel tussen 3,5*** en 4*** Ik maak er toch 4*** van.

avatar van Elineloves

Elineloves

Het feit dat we het allemaal al eens gezien hebben neemt niet weg dat het een fijn, maar standaard filmpje is. Eng is het niet, maar het verhaal is wel goed genoeg om het uit te kijken. Plus dat er af en toe een plotwending plaatsvindt waardoor je nieuwsgierig wordt naar de moordenaar. Als tussendoortje is het een fijne wegkijker, de boog hoeft tenslotte niet altijd gespannen te staan. Ik heb me vermaakt.

avatar van dominion

dominion

Hele ingewikkelde film.

Ik kon het echt niet volgen.

De kwaliteit was echt superslecht maar dat komt denk ik door de goedkope kwaliteit dvd.

Vond het acteerwerk nou ook niet zo geweldig.

Kan nou niet echt geloven dat hij van Paul W.S. Anderson is.

1,5

avatar van kosseh

kosseh

ik vonde het een best leuke film het was mijn eerste "horror" film ik vind het verhaal heel goed. en ik heb een zwak voor films met mensen die geesten zien

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Dit kwam op mij over als een extra lange aflevering van bijvoorbeeld Medium of The Ghost Whisperer en een vleugje KRO detectives erdoor, maar dan in zijn geheel onderhoudender en afwisselender en af en toe met fotografisch heel erg mooie beelden.
In het begin waren er veel verwijzingen naar Alice in Wonderland, met het meisje Alice, de sleutel voor de geheime deur en het konijn, maar daar zag ik later helaas niets meer van terug.
Het eind was een opstap naar een volgende film, zullen we die ooit zien?
Voor de liefhebber is deze erg fijn.

avatar van LordHawHaw

LordHawHaw

dit vond ik echt geen goede film

erg onorigineel en in het geheel niet spannend, het verhaal boeide niet

zulke soort films moeten het vooral van de sfeer hebben , en die was er niet

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Ik vond het een leuke film, niet echt onvoorspelbaar, maar kijkt lekker weg, en prima speelduur

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

Geïnspireerd door het succes van The sixth sense? Dat zou je wel denken, zeker wanneer je een geest hier hoort verklaren dat "People don't like people who see dead people" (hetgeen een mens al gauw doet denken aan Haley Joel Osments "I see dead people…"). Maar die overeenkomst was mij eigenlijk niet zo één-twee-drie opgevallen (je zou namelijk ook al aan Ghost kunnen denken), en bovendien vind ik dit los van mogelijke inspiratiebronnen of overeenkomsten op zichzelf een bijzonder onderhoudende film. Een leuke combinatie van moordmysterie en spookverhaal, een sympathieke hoofdpersoon (ik keek ook al graag naar hem in St Elmo's fire, Less than zero en Night of the running man), twee mooie vrouwen, ook verder fraaie en zeer sfeervolle visuals, en met een paar ijzersterke scènes (de speeltuin, de metro, en natuurlijk de hilarische scène in de lunchroom wanneer Kevin McCarthy een mens voor een geest aanziet). Kortom, de ideale B-film, zoals ik van deze regisseur gewend ben.

"Okay… I've been in London two days now. Killed someone, fataled a $70.000 car, and twenty-one people who I've never met here hate me. Things are going well."

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

Edit : een blunder in bovenstaande posting -- de hoofdrolspeler is natuurlijk Andrew en niet Kevin McCarthy (die uit de originele Invasion of the body snatchers uit 1956; altijd gedacht dat dat zijn vader was, maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn).