• 9.370.973 stemmen

Les Dalton en Cavale (1983)

Animatie / Western | 82 minuten

Genre: Animatie / Western

Alternatieve titels: Lucky Luke: De Daltons op Vrije Voeten / Lucky Luke in het Spoor van de Daltons

Oorsprong: Frankrijk / Verenigde Staten / West-Duitsland

Geregisseerd door: Joseph Barbera, William Hanna, Morris en Ray Patterson

Met onder meer: Daniel Ceccaldi, Jacques Balutin en Roger Carel

Gesproken taal: Frans, Italiaans en Portugees

Releasedatum: 30 januari 1985

Plot Les Dalton en Cavale

De gebroeders Dalton zijn weer eens ontsnapt uit de gevangenis. Lucky Luke is zoals altijd naar hen op zoek om hen terug te brengen. De broers zitten echter in Canada waar ze hun straf hopen te ontlopen. Wanneer dat niet lukt, komt Ma Dalton hen te hulp.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Lucky Luke (stemrol)

William Dalton (stemrol)

Min Li Foo / Mathia Bones (stemrol)

Bud Bugman (stemrol)

Plume de serpent (stemrol)

Ran Tan Plan (stemrol)

Thadeus Collins (stemrol)

Jack Dalton (stemrol)

Pancho (stemrol)

Augustus Betting (stemrol)

avatar van Waku

Waku

Leuk voor als je Lucky Luck fan bent en de strips hebt gelezen.

Bewegende beelden.

Wel kijken in de buitenlandse uitvoering en niet naar de vreselijke nederlandse vertaalde uitvoering.

avatar van tsjidde

tsjidde

Leuk genoeg voor kinderen, maar niet degenen die wat meer van een tekenfilm verlangen. De tekenstijl is echt niet lelijk, maar gewoon weinig creatief, meer een bewegende versie van de stripverhalen. Bijzonder jammer ook dat de Nederlandse DVD-uitgave alleen maar de nagesynchroniseerde versie bevat en niet de origineel gesproken versie met NL-subs.

avatar van Bart Tönjann

Bart Tönjann

Wel leuk om dit verhaal te zien, en heb als Lucky Luke strip-lezer ook wel enigsins weten te genieten van deze film, maar kwalitatief staat ie gewoon niet zo heel sterk.

3 Stars

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vind de film wel Leuk om te zien, Lucky Luke de animatieserie van Nickelodeon vind ik erg Leuk en deze Film ook wel, Ik dacht dat ik deze eens had gezien op Ketnet ofzo ...

avatar van Dirigent

Dirigent

tsjidde schreef:

Helemaal mee eens ook een 2.5*.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Best leuke film.

Helaas hadden we hem in het Frans dus was hij wat moeilijker te volgen. Hij Komt samen met de tekenfilm : een 3.5***

avatar van Ambru

Ambru

Volgens mijn versie duurt hij maar 81minuten.

avatar van krosnicky

krosnicky

had deze vroeger op dvd . onder tussen verkocht

avatar van misterwhite

misterwhite

Erg leuke film, ik vond het de animatie altijd leuk. Vroeger was ik er fan van en nu vind ik het nog steeds schoon gemaakt.

Een goede film voor de animatie liefhebber

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Gewoon een leuk standaard vermakelijk Lucky luke filmpje. 3,5

avatar van van duijn

van duijn

Heb deze vroeger vaak gezien. Leuke liedjes, goeie grappen en voor de rest goed verhaal en leuke animatie. *3.5

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

Ik ga het kort houden : ik heb Lucky Luck niet graag ; dus heb ik deze film ook niet graag.

1**