• 9.373.069 stemmen

Jetsons: The Movie (1990)

Animatie / Familie | 82 minuten

Genre: Animatie / Familie

Geregisseerd door: Joseph Barbera en William Hanna

Met onder meer: George O'Hanlon, Tiffany en Penny Singleton

Plot Jetsons: The Movie

"The first movie from the family that's truly ahead of its time!"

Wanneer Spacely's intergalactische fabriek, door sabotage niet goed draait besluit Spacely om George Jetson, die toch gemist kan worden, met zijn familie naar de fabriek te sturen. Wanneer George ontdekt dat de sabotage een gevolg is van de vernielingen die de fabriek aanricht aan de natuur komt hij voor een dilemma te staan: hoe kan hij zijn baas tevreden stellen en toch de natuur behouden.

George Jetson (stemrol)

Mr. Spacely (stemrol)

Jane Jetson (stemrol)

Judy Jetson (stemrol)

Elroy Jerson (stemrol)

Astro (stemrol)

Rosie the Robot (stemrol)

Bertie Ferbelow (stemrol)

Rocket Rick Ragnarok (stemrol)

Squeep / Grungees (stemrol)

avatar van fredjas

fredjas

Er komt een re-make van!!!Hopelijk dit keer met echte acteurs!!!!!!

avatar van Betamax

Betamax

Absoluut top jeugdsentiment.

alleen daarom vond ik hem al 3* waard

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Net zoals vele televisieserie-verfilmingen lijkt het meer op een verlengde aflevering. Toch was het goed te doen voor zo'n korte speelduur.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Rot film , ik haat ze IK HAAT ZE.

teken film serie was flut , en deze film ook. verhaallijn (moet ik helaas zeggen) viel me mee. vandaar nog een 1.5***

avatar van Film Pegasus

The Jetsons was wel een leuke serie. Al mist de filmversie wel een grote kans. Terwijl series als dit en tijdgenoten als The Flinstones hun charmes net hebben van korte verhalen, leuke grappen, lukt het niet altijd bij de langspeelversies. Ook hier teert het teveel op de oude serie en denkt m'n daarmee het succes te kunnen evenaren. Meer investeren in een sterk verhaal en vernieuwende grappen had wel gemogen.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Mwaah, opzicht wel te doen.

Was geen geweldig fan van The Jetsons (meer van The Flintstones), maar keek het best vaak dus een aantal herinnerinkjes komen wel weer op.

Zeker niks bijzonders, misschien als je er fan van was..

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Het verhaal van de film viel best mee.

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Het voelde een beetje als een lange aflevering van de Jetsons. Maar toch heb ik hiervan genoten. Het is echt jeugdsentiment. Voor mensen die vroeger de tekenfilmpjes op tv volgden, extra leuk om terug te zien.

avatar van arno74

arno74

In mijn herinnering waren The Jetsons als serie leuker. Daar ging om het toekomstbeeld wat werd geschetst en de grappige gadgets daaruit en in deze film wordt geprobeerd om echt een avontuurlijk verhaal aan het concept toe te voegen waardoor het niet als een "echte" Jetsons aanvoelt. Aardig maar niet meer dan dat, het gevoel van jeugdsentiment bleef helaas weg bij mij. 2*

avatar van Petina

Petina

jumpstylemovie schreef:

Rot film , ik haat ze IK HAAT ZE.

Het is tekenfilm, En hoofdletters zijn er ook. Man, man zat je aan de drank?